Traktorski priključci
+14
tomotraktor
Dubravac
Krumpironja
serafian
ExtermoIvan
reider 1
ssucur
jozef.kc
Admin
tony5
fireman.peter
abarth
VALTER 521
tomo522
18 posters
Stranica 7 / 13.
Stranica 7 / 13. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Traktorski priključci
O ne, pa šta nas još neće snaći.Tebi ode djetelina, meni led slupao vrt nikad kraja a ma šta nas ne ubije to nas ojača nedamo se.
Gost- Gost
He he, prije će biti da ode iz džepa......... samo da ne budem morao ravnati puno, a posijat ću je i u 7mom mjesecu.
Kolega bit će djeteline nek si ti nama dobro.Ja znam ko je zasijao onu bude i novu
tomo522- član
- Broj postova : 237
Auu kud nas to vodi, sve same katastrofe Kod nas bilo je na jesen visoka voda, u zimi led i visoki snijeg pa se puno polomilo zbog toga, upravo sad crveni alarm kod nas zbog jakog vijetra. Kako vidim danas u vjestima (i tu na forumu post od Ssucura) poplave su u BiH a i u SR.
Izgleda da če biti sve više toga lošega vrijemena.
Kolega Ssucur, nadam se da vam voda ne napravi još više štete. Bude se ponovo posijalo samo da zemlju ostavi.
Izgleda da če biti sve više toga lošega vrijemena.
Kolega Ssucur, nadam se da vam voda ne napravi još više štete. Bude se ponovo posijalo samo da zemlju ostavi.
Zemlja mora proći svoj ciklus, čini mi se da smo se malo opustili, ne pitamo se od čega su nastale sve te ravnice.
U Doboju u centru voda preko prvog sprata, na Pijeskovima preko drugog.
Obično moju odnese drugu donese. Ebeš zemlju bit će je i previše.....
U Doboju u centru voda preko prvog sprata, na Pijeskovima preko drugog.
Obično moju odnese drugu donese. Ebeš zemlju bit će je i previše.....
E da, priroda je nepredvidiva a to tako mora sviđalo se to nama ili ne.Ssucur jesi dobio poruku od mene?ŽAC
Gost- Gost
Pozz
Prije godinu sam vidio ručke, skidao sa njih one palice za šaltanje (komande), (nisam ih upotrijebio)
Kako ih transportovat iz BiH.?
Prije godinu sam vidio ručke, skidao sa njih one palice za šaltanje (komande), (nisam ih upotrijebio)
Kako ih transportovat iz BiH.?
Dobar video.Lijepo uzorano.Od čega su farovi na tomi.Imeni bi pasali takvi da sa ovim ne zapinjem
tomo522- član
- Broj postova : 237
Aha, znači budeš sadil krompir a i još druge kulture. Ok, nadam se na još kojim slikama .
Čekamo slike Tomo420, evo jedan gotov proizvod, neznam dali ovo zvono utječe na babušku, ili dok hoda mlati glavom i rukama.
Re:Traktorski priključci
Prskalica za Tomo Vinković sa Pumpom membranskom 25 bara,Agromehanika Kranj.
Jedno pitanjce za one koji imaju bočnu kosu za tomicu.....moja je Gaspardo, ista kao i Gramip i stalno mi štopa travu na zadnjem nožu tamo do klizne ploče...istina trava je gusta i visoka ali mislim da svejedno nebi smjelo tako...zna li netko kako otkloniti taj problem?
Gost- Gost
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Nisam još jer nemam gdje ,njive su posađene, a neda mi se sad ići orati i frezati samo zbog toga....uskoro će na jednoj njivi češnjak van pa ću tamo isprobati kasnijeAdmin je napisao/la:Tomo 420 sadilica za krumpir je gotova , kako radi dali si brobao
Gost- Gost
Re:Traktorski priključci
Može pobaj na prazno ,zanima me kako visoko nagrnjuje krumpir
Ovakve tanjurače od 16 diskova sam imao za Tomu Vinkovića , jedino je kopčanje bilo u jednoj točki isto ko plug , ali pošto u brdu sa njima nisam ništa mogao ozbiljnije raditi prodao ih .
Ovakve tanjurače od 16 diskova sam imao za Tomu Vinkovića , jedino je kopčanje bilo u jednoj točki isto ko plug , ali pošto u brdu sa njima nisam ništa mogao ozbiljnije raditi prodao ih .
Darko 123 je napisao/la:Moze li se od mute gorenje prepraviti skupljac sijena na toma???
Ovaj ispod na sliki je za Tomu, ima kopčanje u jednoj tački. Znači taj prihvat bi se moralo preraditi iz Mute na TV. Pored toga prihvat na odgovarajuču visinu, remenicu na odgovarajuče obrtaje...
Admin, jel ti ostao koji disk možda rezerve od tanjurača? Ako ne bude dobar ovaj sistem nagrtanja na mojoj sadilici, onda ću morat stavit njih...
Gost- Gost
Stranica 7 / 13. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Seckalice na traktorski pogon
» Zadnji traktorski utovarivač
» Prednji traktorski utovarivači
» Traktorski viljuškari & vilice
» Traktorski komušač kukuruza
» Zadnji traktorski utovarivač
» Prednji traktorski utovarivači
» Traktorski viljuškari & vilice
» Traktorski komušač kukuruza