Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
+28
peceni
serafian
Admin
G.Vrbica
mbkrhr
vratar
TV-319k-vlado
mbutala
vica022
Karl
grabrovec
kebirpm
tony5
jozef.kc
VALTER 521
Tomo Vinković Požega
TomoVinkovic420
reider 1
Dubravac
batek
Krumpironja
tomotraktor
ky1bro
ssucur
iwanho 1
fireman.peter
tomo522
darko123
32 posters
Stranica 23 / 37.
Stranica 23 / 37. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37
Re: Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
Da 6 kotača sem mislijo, jer straga samo jedan kod TV vuče. Večeg komentara ne bi htijo davati, pošto je tema TV jednocilindraš.
Klipovi sa vučenjima za mene po večini nisu merodajni, jer 100 je uticajev kod njih, da neko pobijedi, a ak bi se preračunali i predvidili, reagiralo bi se drugače i nekve prvo nesposobne vozače odterali sa sijedal, pošto nekvi ne neznaju, da ima traktor blokado i traže jo, kad ga tekmec provukao 2 metara iz mijesta starta hehe. Hehe, jedni ju tek tad počinju tražiti, kao da tražu izgubljeni novčanik svuda.
Na kratko, zabava za gledalce, al dosta puta nerealni rezultati. Sa tim ja ne kažem, da se imam za nadstandardnog vozača drakslera, jednostavno, vidi se napake na tih utakmicah i sa očima laika i ne od stručnjaka.
Klipovi sa vučenjima za mene po večini nisu merodajni, jer 100 je uticajev kod njih, da neko pobijedi, a ak bi se preračunali i predvidili, reagiralo bi se drugače i nekve prvo nesposobne vozače odterali sa sijedal, pošto nekvi ne neznaju, da ima traktor blokado i traže jo, kad ga tekmec provukao 2 metara iz mijesta starta hehe. Hehe, jedni ju tek tad počinju tražiti, kao da tražu izgubljeni novčanik svuda.
Na kratko, zabava za gledalce, al dosta puta nerealni rezultati. Sa tim ja ne kažem, da se imam za nadstandardnog vozača drakslera, jednostavno, vidi se napake na tih utakmicah i sa očima laika i ne od stručnjaka.
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Pozz
Taj audi ima blizu 2 tone.
Taj audi ima blizu 2 tone.
Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
Može li koji vlasnik tv731 da izmjeri visinu rezervoara. (Daleko traktor)
http://trgovina.tramontana-net.si/index.php?route=product/category&path=73_88_89
http://trgovina.tramontana-net.si/index.php?route=product/category&path=73_88_89
Tomo Vinković Požega- član
- Broj postova : 464
Ssucur šta si se sad ti dosjetio.Bit će opet neka inovacija
tomo522- član
- Broj postova : 237
Pozz tomo522
Tek sad ću počet radit, par priključaka i prednju hidrauliku i normalno "sepet" inovacija.
Tek sad ću počet radit, par priključaka i prednju hidrauliku i normalno "sepet" inovacija.
Pozdrav
Mirovina je tu sad se lakše diše.
Mirovina je tu sad se lakše diše.
Još malo sređivanja stanovanja u LB, pa via BiH malo duže druženje sa radionicom i tv-om.
Sucur, sve ok, al trebao budeš još jedan Tv- jedno klipca nabaviti, da budeš mogao surađivati u obadvim temama hehe.
Koji to bijo, nigdje nisam zapazijo tog podataka? Pa mogao bi ga i njega obdržati. Nepoderiv tandem heeh. Ovog si kupijo polovnog?kako dugo si mu vlasnik?
Imao sam PE-18 oko 20 godina, a ovog sam uzeo 23-09-2010.
Zna li neko od cega se najbolje prilagodi hidraulični volan za TV?
Gost- Gost
SSUCUR hehee dobro ti je ovo ,,sepet,,poslova.Nisam to odavno čuo
tomo522- član
- Broj postova : 237
Tmo522. Znao sam da ćeš me ti jedino razumjet.
Baka, hidro ili servo.?
Baka, hidro ili servo.?
Zadnja promjena: ssucur; 22.01.16 22:42; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Izmjena .txt)
Pozdrav
Strana šest ( 6 ) ove teme TV serija 400 mehanika imaju fotografije jedan dio fotografija je obrisan jer album ne radi više naknadno sutra ih postavim čak sam mišljenja da su iste kao i ove veće rezolucije obrisane su bile 800x600 rezolucije, strana sedam ( 7 ) iste teme tekstualno opisano.
od svih Mercedes kombija ide glava servo volana na Tomo Vinković takozvane kockice MB kombi bez prerade ikakve osim nosača te glave servo volana na koju pričvrstiš tu istu glavu volana. Prijatelj tako je napravio na 420 i super ide dan danas.
Strana šest ( 6 ) ove teme TV serija 400 mehanika imaju fotografije jedan dio fotografija je obrisan jer album ne radi više naknadno sutra ih postavim čak sam mišljenja da su iste kao i ove veće rezolucije obrisane su bile 800x600 rezolucije, strana sedam ( 7 ) iste teme tekstualno opisano.
od svih Mercedes kombija ide glava servo volana na Tomo Vinković takozvane kockice MB kombi bez prerade ikakve osim nosača te glave servo volana na koju pričvrstiš tu istu glavu volana. Prijatelj tako je napravio na 420 i super ide dan danas.
Tako je Baka. Trebaš se samo odlučiti, kakav sistem želiš ugradititi, servo il hidrostatski i koliko jesi pripreman platiti za to. Il tražiš najpovoljnijo opcijo il najbolju opciju hehe.?
Mislim da je od Mercedesa najbolja solucija. Ima u mom kraju dva velika otpada za Mercedese. Malo sam se raspitao i dosao do informacije , komplet glava, pumpa sa remenicom i creva. oko 50 eura. Što mislim da je korektna cena. Malo rada i eto volana.
Gost- Gost
Svaka čast, izgleda je kod vas sve povoljno, da ne kažem, da se dobije za đabe. Kod nas u SLo virojatno cijeno treba par puta povečati. A kad je tako, onda nemaš što razmišljati. Nemam od toga izkustva baš ikakvih, jer nemam hidro volana, al sam čitao, da se nekvi odlučijo za BMV-jeve, jer jim ne treba inverzija nad glavo se napraviti. Al bolje bi bilo, da ti koj to kaže sa prve ruke.
Smer poluge na kucistu volana koja sluzi za zakretanje tockova BMV je kontra nego mercedesa .Ako treba kontra smer od mercedesovog to su te jer znam po tome sto se moze ugraditi u vladimirca t25 i to mi je jedna od kasnijih pitanja za resavanje. Negde sam imao i sliku celog sistema ako nadjem
vica022- Moderator
- Broj postova : 483
To je to. Mada može i od auta samo se doda inverzija. Mada sve ovo treba malo i doterati, ulepsati.Da izgleda kao fabrički upravljac. Da li se slažete-
Gost- Gost
Glava od Mercedesa treba inverziju, a glava od BMW ne treba, za ulepšanje ne sumnjam.
Pozdrav
Tako od osobnog automobila treba inverzija smjera vrtnje, da volan promijeni ili zamijeni smjer vrtnje, od Mercedes kombija ne treba ništa i to za 50 Eur, kod tebe je vrlo povoljno, kod nas i nije minimalno 100Eur i ako bi se našlo, od Deutza ili (Dajca) ide i mehanički volan bez prerade, vjerojatno ima toga još puno što bi moglo ići samo nije nitko istraživao, kod nas možeš kupiti već napravljen servo volan od Mercedesa na oglasniku. Dotjerati se može koliko hoćeš tko želi..
Tako od osobnog automobila treba inverzija smjera vrtnje, da volan promijeni ili zamijeni smjer vrtnje, od Mercedes kombija ne treba ništa i to za 50 Eur, kod tebe je vrlo povoljno, kod nas i nije minimalno 100Eur i ako bi se našlo, od Deutza ili (Dajca) ide i mehanički volan bez prerade, vjerojatno ima toga još puno što bi moglo ići samo nije nitko istraživao, kod nas možeš kupiti već napravljen servo volan od Mercedesa na oglasniku. Dotjerati se može koliko hoćeš tko želi..
Stranica 23 / 37. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 37
Similar topics
» Tomo Vinković 700 serija opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema
» Tomo Vinković Transporter opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema
» Tomo Vinković Transporter opća tema
Stranica 23 / 37.