Tomo Vinković 800 serija opća tema
+15
TV-319k-vlado
vica022
tomo522
tony5
bajki
ssucur
Tomo Vinković Požega
darko123
Dubravac
Krumpironja
reider 1
fireman.peter
iwanho 1
TomoVinkovic420
Admin
19 posters
Stranica 1 / 6.
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Tomo Vinković 800 serija opća tema
Opća tema traktora..
Zadnja promjena: Admin; 01.04.15 15:58; ukupno mijenjano 1 put.
Re: Tomo Vinković 800 serija opća tema
Vidim zavladao red na forumu
Kako je ruzno vrijeme odlucio sredit getribu svog tomeka (iskalo u drugoj, zezao me kljuc prijenosa te uljne brtve).
Par slika
kuciste getribe ocisceno od kojekakvog smeca
promijenjen kljuc i poluga prijenosa
sastavljane mjenjaca
Kako je ruzno vrijeme odlucio sredit getribu svog tomeka (iskalo u drugoj, zezao me kljuc prijenosa te uljne brtve).
Par slika
kuciste getribe ocisceno od kojekakvog smeca
promijenjen kljuc i poluga prijenosa
sastavljane mjenjaca
Zadnja promjena: kuzma; 08.12.14 13:37; ukupno mijenjano 4 put/a.
Gost- Gost
Ja ne vidm slike.
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Dođi do mene u Hrvatsko Zagorje. Tu se dobro vide. Mala šala.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Ako imaš volje i ako imaš koju sliku starog ključa pa da vidimo kakve su mu oštete?
budem dok dođem s posla
Poluge unutarnje za promjenu smjera koja završila u 3 komada
Poluge unutarnje za promjenu smjera koja završila u 3 komada
Gost- Gost
Kuzma,
mislim da ću i ja trebati otvarati mjenać na 818, pogledao sam tvoje slike pošto još nikad to nisam radio, možeš mi pojasniti;
- vidim po slikama da si skinuo prednji desni rukavac, to treba skinuti za promjenu ključa ili ?
-naravno trebam odvojiti traktor na spoju da izvučem kutiju..
thx
mislim da ću i ja trebati otvarati mjenać na 818, pogledao sam tvoje slike pošto još nikad to nisam radio, možeš mi pojasniti;
- vidim po slikama da si skinuo prednji desni rukavac, to treba skinuti za promjenu ključa ili ?
-naravno trebam odvojiti traktor na spoju da izvučem kutiju..
thx
Gost- Gost
http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=9402435&show=1
Prodaje se TV 822 s priključcima .zaista je taj TV jako dobro očuvan.Ili je ko jako na njega pazijo ili nije ništa radijo.
Prodaje se TV 822 s priključcima .zaista je taj TV jako dobro očuvan.Ili je ko jako na njega pazijo ili nije ništa radijo.
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Ja radim sa takvim i nisam baš oduševljen heh do sad sta god sam radio me razočaro
ovaj podrivač moze samo nosit hehe tako je najkorisniji sa njime čim uđe u zemlju gospodin staje
ovaj podrivač moze samo nosit hehe tako je najkorisniji sa njime čim uđe u zemlju gospodin staje
Zadnja promjena: fireman.peter; 10.03.15 23:51; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : uređivanje slike)
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Svaki traktor ima svoj priključek.Pa bi onda trebao imati podrivač sa samo 3 zubima i ne sa 5-imi.
Takvog ima moj soradnik i razgovaramo ponekad oko nejga.On za to što radi sa njim je zadovoljan.
Na time iz slike nije mi jasno što je sa njegovimi lampami.Naš 826 imao je plastične nosače lampa,al ove direktno su našaraufane na blatobran.
Uvijek,kad vidim kojeg TV-ja sa serije 800 sjetim se našeg nekadašnjeg 826.Al volijo bi ga jednom opet vidjeti,pa neznam kamo je išao.Ni slike nemam od njega.Prema 418 bijo je milina.
Takvog ima moj soradnik i razgovaramo ponekad oko nejga.On za to što radi sa njim je zadovoljan.
Na time iz slike nije mi jasno što je sa njegovimi lampami.Naš 826 imao je plastične nosače lampa,al ove direktno su našaraufane na blatobran.
Uvijek,kad vidim kojeg TV-ja sa serije 800 sjetim se našeg nekadašnjeg 826.Al volijo bi ga jednom opet vidjeti,pa neznam kamo je išao.Ni slike nemam od njega.Prema 418 bijo je milina.
Ovakav podrivač moj susjed vuče sa goldoncem euro 45. Ja sam ga kačio za primu i vuče ga solidno a ovaj ruđerini je ipak nejak za to.
Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
Normalno.Svaki model,predviđen je za neko težkočo rada,pa je taj 22 napravljen za lakši podrivač-eto tako jednostavan odgovor.Sve je odvisno kakvi so i uslovi rada.
Trebamo znati,da ima se podrivače,koji imajo jedno ralo,al vuče ga traktor preko 100 konja...
Trebamo znati,da ima se podrivače,koji imajo jedno ralo,al vuče ga traktor preko 100 konja...
Pozdrav
Da eto ima ljudi kojima traktor malo treba pa se sačuva, inače u svakodnevnim radovima u polju i oko kuće teško ga je sačuvati bez oštećenja u smislu ogrebotina,strugotina i slično, tako da vjerojatno je malo radio.
Ovo komentiranje oko ovog priključka, samo mala ispravka to je vibro-kultivator za voćnjake i vinograde, ( nije podrivač ) moja isprika samo da malo ispravim i ništa više imamo Forum o tome.
Srdačan pozdrav svima
Da eto ima ljudi kojima traktor malo treba pa se sačuva, inače u svakodnevnim radovima u polju i oko kuće teško ga je sačuvati bez oštećenja u smislu ogrebotina,strugotina i slično, tako da vjerojatno je malo radio.
Ovo komentiranje oko ovog priključka, samo mala ispravka to je vibro-kultivator za voćnjake i vinograde, ( nije podrivač ) moja isprika samo da malo ispravim i ništa više imamo Forum o tome.
Srdačan pozdrav svima
Pozdrav
Fotografije svježe Tomo Vinković tt 826 93.god.proizvodnje Slavija motor Češki malčiranje trave.
Eto ga puno hvala ljudima koji su dozvolili fotografiranje, mom zemljaku i njegovom tastu tko zna možda se i pridruži nama na Forumu lijepi pozdrav obojici...
Biti će i fotografije velike rezolucije možda već sutra ako stignem, foto album sa fotografijama velike rezolucije
Srdačan pozdrav
Fotografije svježe Tomo Vinković tt 826 93.god.proizvodnje Slavija motor Češki malčiranje trave.
Eto ga puno hvala ljudima koji su dozvolili fotografiranje, mom zemljaku i njegovom tastu tko zna možda se i pridruži nama na Forumu lijepi pozdrav obojici...
Biti će i fotografije velike rezolucije možda već sutra ako stignem, foto album sa fotografijama velike rezolucije
Srdačan pozdrav
Hvala njim i tebi za slike,al bože moj to nije malciranje,več on samo povozikao travo.Ili so neostri noži ili ima premalo okretaja na vratilu...
Vratijo si me u dane,kad smo imali mi takvog.Samo bio je crveni.
Vratijo si me u dane,kad smo imali mi takvog.Samo bio je crveni.
Danas sam bio kod druga pa sam usliko njegovog 830.
darko123- član
- Broj postova : 274
Zanimljivo sjedalo, jel to neka stolica sa terase?
Tomo Vinković Požega- član
- Broj postova : 464
Jeste stolica
darko123- član
- Broj postova : 274
Kakva mu je boja?Gdje je to stajalo?Pored vatre:(original ti je crveni ko vino.Vidi se ,da je u životu nešto napravijo do sad.PA za to ga i virojatno ima-da radi.LP
Crvena boja pretezno izgori na suncu. Mislim da ovaj tomo nema garaze, pa je zato ovakav.
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Stranica 1 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Tomo Vinković 700 serija opća tema
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema
» Tomo Vinković Transporter opća tema
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema