Komunalna oprema za traktore
+13
iwanho 1
darko123
ssucur
reider 1
tony5
VALTER 521
batek
jozef.kc
Krumpironja
tomo522
Admin
abarth
fireman.peter
17 posters
Stranica 1 / 12.
Stranica 1 / 12. • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Komunalna oprema za traktore
Tu možete pisati o ralicama, posipačima, traktorski lanci za snjeg, kosilice za uređivanje parkova...
Isto tako tu možete dokumentirati- pisati i pokazati slike vaše izrade i upotrebu navedenih priključaka i opreme.
Isto tako tu možete dokumentirati- pisati i pokazati slike vaše izrade i upotrebu navedenih priključaka i opreme.
abarth- član
- Broj postova : 202
Re:Komunalna oprema za traktore
Rasipač ino Brežice ručni voziš ga ko tačke a uz preradu kopčanja i za najmanje Tomice može.
Tomo Vinković PE 18 sa ralicom.
Re: Komunalna oprema za traktore
Ja pribavio skoro sve od materijala za izradu ralice i mislio krenut s izradom subotu al petak nestalo struje i tek danas dosla tak da se snijeg lopato a ralica ni pocela izrada nadam se da ce pon i utorak se povarit!!
" />
" />
" />
" />
Gost- Gost
Ma ne brinem a ni ne zurim napravit cu ju po svom gustu tak da sam vise miran s ralicom bit cete obavijesteni mojim radom napretkom i bit ce slika dosta!!
Gost- Gost
Gde ga nađeš ovoga žutoga papamobila . To su mu stavili neku kabinu od krana ali istina, ispod krova si.
Papamobil spreman za akciju u garaži čeka nove padaline Kabina neznam od čega je ali služi svrsi kad pada snijeg ti čistiš bez problema nepada po tebi .
Eto ovih dana kod nas snijega ko u priči, ima ga za izvoz. Nema više mjesta za njega.
O ho hooo pa kod tebe ga ima ko u priči.Kod mene ga bilo oko 25cm al danas se malo otopilo
tomo522- član
- Broj postova : 237
Dobar uteg na zadnjem kraju (bačva) kolega stigao snijeg i do tebe nema šale, ima posla za sve čak i za najmanje.
Ima snijega puno i još kažu da če ga biti još više. Nedaj bože do ponedeljka još metar.
Uteg dobro dojde, on je kontra uteg ralici ako ju podignem i idem u rikverc uzbrdo tad je nepogriješljiv. Posle podne sam morao nabaciti lance jer je muka bez njih. Toma se preporodi sa njima.
PS
Posla preko glave pa tako i za najmanje Mala se veseli šta bi drugo.
Uteg dobro dojde, on je kontra uteg ralici ako ju podignem i idem u rikverc uzbrdo tad je nepogriješljiv. Posle podne sam morao nabaciti lance jer je muka bez njih. Toma se preporodi sa njima.
PS
Posla preko glave pa tako i za najmanje Mala se veseli šta bi drugo.
Rekao sam ja da će doči snjeg u Kranjsku ipak ste vi snježna regija ,neka se vesele najmanji njima je to sad najpotrebnije
Peter pošalji ga malo meni kod mene samo kiša
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
I kod mene je upravo sad kiša. Sad če se snijeg namočit, biče težak a to za krovove nije najbolje.
au Peter dobro ga je napadalo.prema najavama izgleda da se navečer seli kod mene nekih 10-20 cm
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
Eto sad sam na poslu, ova kiša več stvara probleme pa smo inetvenirali nekoliko puta. Snijeg i led drži se grana i lomi... Neka su se drveta ukrivila pod težinom pa tako prijete...
Nema kod nas snijeg se neda ali ni mi se ne damo. Stalno pada ili snijeg ili kiša ili kuglice od leda
Snjeg se gura na hrpe i po brijegovima. Mjesta polako ponestaje pa mora Tomo gurat i popeti se i na koju hrpu
Snjeg se gura na hrpe i po brijegovima. Mjesta polako ponestaje pa mora Tomo gurat i popeti se i na koju hrpu
Palo iz krova garaže pa se naguralo na hrpu i onda odnelo sa gajbom.
@Peter interesira me tvoje mišljenje a naravno i drugih kolega.Nabavio sam zaštitni luk od serije 800 i mislio ga ugradit na mog 731.E sad neznam nekako mi se više sviđa kao kod tebe,Imao bi više mjesta na blatobranu jer mi kutija za alat nestane između a da ju ne prerađujem.Ako ti nije problem kad budeš imao vremena da mi detaljnije poslikaš svoj luk pa možda ovog preradim da bude kao tvoj.Ili ga samo smontirat ovakvog kakav je.
tomo522- član
- Broj postova : 237
Razumem šta te muči. Serija 800 ima drugačije napravljenu zaštitu. Mogu ti ja uslikat samo ti reci šta te zanima, koje detajle želiš? Budem ti onda stavijo u temu Tomo Vinković jer je tu komunalna oprema pa da ne prljamo temu. Izjasni se tamo šta da poslikam u budeš dobil.
Pozdrav peter
Imaš veliko snega, tako da sme malo fouš
Pri nas ga je bilo samo cca 10 cm....
(Imaš puno snijega, malo ti to zavidam )
(Kod nas ga je bilo samo cca 10 cm)
Imaš veliko snega, tako da sme malo fouš
Pri nas ga je bilo samo cca 10 cm....
(Imaš puno snijega, malo ti to zavidam )
(Kod nas ga je bilo samo cca 10 cm)
Zadnja promjena: fireman.peter; 12.02.14 13:08; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : prijevod)
batek- član
- Broj postova : 41
Stranica 1 / 12. • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Podrivači za male traktore
» Tema za sve IMT traktore
» Traktorske kose za male traktore
» Satelitske navigacije za traktore
» Tema za sve Zetor traktore
» Tema za sve IMT traktore
» Traktorske kose za male traktore
» Satelitske navigacije za traktore