Prima TT 830/835/840 opća tema
+9
bajki
tomotraktor
reider 1
Dubravac
ssucur
fireman.peter
tomo522
Krumpironja
Admin
13 posters
Stranica 1 / 9.
Stranica 1 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Prima TT 830/835/840 opća tema
Opća tema traktora Prima Commerce modeli TT 830/835/840
Zadnja promjena: Admin; 01.04.15 16:03; ukupno mijenjano 3 put/a.
Re:Traktori Prima Bjelovar
Za grofa malo slikic Prima traktora pozz..
pozdrav grofu u Jezerane
pozdrav grofu u Jezerane
Zadnja promjena: Admin; 02.02.14 15:56; ukupno mijenjano 3 put/a.
Re: Prima TT 830/835/840 opća tema
., lipo fala!
., dragi moj admine, legendarac, kolega i prijatelju moj!., ma ča TI pisat mogu?, fala TI do samog neba!, takov čovik SVIM nam treba.-
Narode moj!, ja neznam keljit slikice. Zato VAS molim Sve skupa ki znate da prekeljite slikice iz razni foruma i da ji prebacite - zekeljite ovde.-
Lipo fala, Vaš grof2!!!...
., dragi moj admine, legendarac, kolega i prijatelju moj!., ma ča TI pisat mogu?, fala TI do samog neba!, takov čovik SVIM nam treba.-
Narode moj!, ja neznam keljit slikice. Zato VAS molim Sve skupa ki znate da prekeljite slikice iz razni foruma i da ji prebacite - zekeljite ovde.-
Lipo fala, Vaš grof2!!!...
Gost- Gost
Poznata poza...Prima poza
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Re:Traktori Prima Bjelovar
Narode moj malo slikic naše Prime iz Bjelovara.
Lip ., vam pozdrav forumaši.
Lip ., vam pozdrav forumaši.
Gost- Gost
Zadnja promjena: fireman.peter; 25.01.14 22:33; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : Prepravka posta i slika zbog malih dimenzija)
Gost- Gost
eto ukratko o zelenku:
prima tt-830s,dva cilindra,30ks,zrakom hladjeni lombardini,zglobni,sa hidraulicnim volanom,i prednjim izvodom za kardan,2003godiste,1200radnh sati,od prikljucaka ima zanon tml-115malcer i atomizer dal degan zapremine 230litara,atomizer je noseni,pumpa je ar-51protoka 51litar u minuti ,od traktorica imam jos tv-521i maloga goldonia od14 ks .
prima tt-830s,dva cilindra,30ks,zrakom hladjeni lombardini,zglobni,sa hidraulicnim volanom,i prednjim izvodom za kardan,2003godiste,1200radnh sati,od prikljucaka ima zanon tml-115malcer i atomizer dal degan zapremine 230litara,atomizer je noseni,pumpa je ar-51protoka 51litar u minuti ,od traktorica imam jos tv-521i maloga goldonia od14 ks .
Gost- Gost
Zadnja promjena: fireman.peter; 25.01.14 22:21; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Prepravka posta zbog malih slika. Molim članove da se potrude staviti odgovarajuči format)
tomo522- član
- Broj postova : 237
Evo jos jedna Prima sa kotačima od 20 cola
http://www.njuskalo.hr/traktori/prima-tt-835-oglas-10514130
http://www.njuskalo.hr/traktori/prima-tt-835-oglas-10514130
Gost- Gost
Radio sam ovih dana sa ovom kombinacijom nisam bas impresioniran
Zadnja promjena: fireman.peter; 07.08.14 23:26; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : uređivanje slike)
Ma traktor je u kurcu 7 godina star 290 sati a nema di ne cjedi sve zuji iskreno osječamo sam se uzasno dok sam vozio samo sam čeko da nes crkne veseli sam bio kad sam sišo sa njega nego dok sam vozio,drugi dan smo radili sa cjepač onim mojim nemože ga ni dignut neg smo ga vukli po podu a cjelo vrijeeme nešto drobi u mjenjaču ne cudi me sta su propali traktor se jos nije ni razradio a radi ko traktor od 40 godina i 5000 rs
evo,nemam slika ni video iz rada ali steta volio bi da svi vide tu zalost
heheh ne ne to od prijatelja imam ja masinu
evo neka mala slikica.
jedna malo veća, još da je neku srednju valjalo bi.
Neko mi je uredijo post, hvala.
jedna malo veća, još da je neku srednju valjalo bi.
Neko mi je uredijo post, hvala.
Zadnja promjena: fireman.peter; 01.09.14 17:29; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : spajanje postova)
Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
Pozdrav Dubravac
I kako si ti zadovoljan sa Primom, motori su provjereni Lombardini a ostalo mjenjač, hidraulika,kočnice čuo sam da su kočnice malo slabije pa stavljalju 6 mm kočione obloge debele . Tako je onda u redu sa kočenjem, kažem čuo sam.... od ljudi koji dosta koriste Primu, u vinogradarstvu i to velika strmina i uspon. Kakva su tvoja iskustva sa Primom.
I kako si ti zadovoljan sa Primom, motori su provjereni Lombardini a ostalo mjenjač, hidraulika,kočnice čuo sam da su kočnice malo slabije pa stavljalju 6 mm kočione obloge debele . Tako je onda u redu sa kočenjem, kažem čuo sam.... od ljudi koji dosta koriste Primu, u vinogradarstvu i to velika strmina i uspon. Kakva su tvoja iskustva sa Primom.
Motor je ok 2500 sati rada samo ulje zamjeni i goni, ostalo hm, 2005 godina. Prvo sam poskidao sve one plastike i bacio samo zvone. Ja sam zadovoljan kako vuče, ore freza, Nejaka mu je hidraulika kad se ugrije ne diže bez dobra gasa i to dok je bio nov. Do sada sam zamjenio dva seta ležajeva u točkovima i jednu poluosovinu. Najviše sati je nabio u radu s atomizerom jer imam i dedu 523 koji je još u funkciju i glavna mu ispomoć.
Dubravac- uvaženi član
Pozdrav Dubravac
Tako sam i mislio motor ok, ostalo ponešto zeza, da čuo sam da ima problema i to od ljudi koji se bave profesionalno vinogradarstvom.
Tako sam i mislio motor ok, ostalo ponešto zeza, da čuo sam da ima problema i to od ljudi koji se bave profesionalno vinogradarstvom.
Tu se dosta toga dalo uredit samo da su pratili bar ove forume i ideje običnih ljudi, na njemu ima nekih dječjih bolesti koja se uoče čim počneš raditi s njim. Traktor dosta bolje vuče nego goldoni iste klase, u oranju a pogotovo s prikolicom u blatu i uzbrdici. Osim u frezanju jači je goldoni dosta. Imam susjeda koji ima goldonija 37 ps pa uspoređujem u praksi. Samo da su se malo potrudili. Valjalo bi da ima neovisno uključivanje freze, dosta bi bar meni to olakšalo rad.
Dubravac- uvaženi član
evo malo slika
Dubravac- uvaženi član
Pozdrav Dubravac
Sačuvana ti je Prima dobro, to sve dobro zboriš malo bolje pažnje kod sastavljanja traktora, kvalitetni ležajevi, materijali dobro termički obrađeni kako bi trebali i sastav materijala, opreme raznovrsnije, ponuda priključaka osim standardnih, i koješta drugo kvaliteta, cijena ona je najbitnija itd.. i onda možemo konkurirati tržištu. Staro je to postrojenje nije se ulagalo moderniziralo, a danas ko ne ulaže i prati trendove tržišta propada jasno ko dan, čista ekonomija žao mi je puno zbog toga, imali su odličnu reputaciju stvorenu po nekim zemljama poput Poljske,Češke,Slovačke,Mađarske itd.. čak imaju i forume o Vinkoviću i na našim prostorima od Makedonije do Slovenije.
Sačuvana ti je Prima dobro, to sve dobro zboriš malo bolje pažnje kod sastavljanja traktora, kvalitetni ležajevi, materijali dobro termički obrađeni kako bi trebali i sastav materijala, opreme raznovrsnije, ponuda priključaka osim standardnih, i koješta drugo kvaliteta, cijena ona je najbitnija itd.. i onda možemo konkurirati tržištu. Staro je to postrojenje nije se ulagalo moderniziralo, a danas ko ne ulaže i prati trendove tržišta propada jasno ko dan, čista ekonomija žao mi je puno zbog toga, imali su odličnu reputaciju stvorenu po nekim zemljama poput Poljske,Češke,Slovačke,Mađarske itd.. čak imaju i forume o Vinkoviću i na našim prostorima od Makedonije do Slovenije.
Stranica 1 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Traktor IMT 533 & 539 opća tema tema traktora
» Tanjurače opća tema
» Traktori JCB opća tema
» Traktori Hittner Ekotrac opća tema
» Traktori LS opća tema
» Tanjurače opća tema
» Traktori JCB opća tema
» Traktori Hittner Ekotrac opća tema
» Traktori LS opća tema
Stranica 1 / 9.