Traktori Hittner Ekotrac opća tema
5 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Re: Traktori Hittner Ekotrac opća tema
Evo jedna sa sajma
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Re:Traktori Hittner Bjelovar
Pošto je GROF2 upoznat puno o traktorima Hittner iz Bjelovara pa molim njegova saznanja za koje tržište ,su rađeni ovi maskirni traktori hvala.
Ja znam da su radili za afričko tržište a sad da li su to ovi to neznam,Nedavno su sklopili u sarajevu posao sa bosnom
tomo522- član
- Broj postova : 237
Radili su za Afriku , znači više ne rade ispunili su ugovor ili je netko odustao.
Nisam mislio da su prekinuli jer nisam siguran da li još rade.
tomo522- član
- Broj postova : 237
Forumaši Hittner doo Bjelovar ugrađuju u svoje traktore Deutz motore i Lombardini motore koji su kvalitetniji i bolji.
Hittner sa Lombardini motorom , ima lijep pogled na more . Da ga daju Perici ili Abartu oni bi ga sredili ko da je novi još i puno bolje
Ovoga Hittnera bi ja i Abarth brzo sredili, jel tako Abarth? Ali ova dva na linku ispod . To bi bilo malo teže.
https://agro.forumhr.com/t220p615-traktori-tomo-vinkovic-bjelovar#3041
https://agro.forumhr.com/t220p615-traktori-tomo-vinkovic-bjelovar#3041
Ovog Hittnera sam uslikao pre par godina, zapravo 2011 u Velom Lošinju.
E sad se pitam dali je ovaj kojeg sam usliko ove godine u Malom Lošinju zapravo isti, samo se njegovo stanje malo pogoršalo u ovih nekoliko godina??? Ako dobro pogledam ovaj priključak, zapravo bolcnu koja mi izgleda da nije original a na oba traktora su slične. To mi malo izgleda da bi mogli biti jedno te isti traktor sam uslikan u različitom vremenu. Usporedite ovoga ispod i onoga iznad teksta.
E sad se pitam dali je ovaj kojeg sam usliko ove godine u Malom Lošinju zapravo isti, samo se njegovo stanje malo pogoršalo u ovih nekoliko godina??? Ako dobro pogledam ovaj priključak, zapravo bolcnu koja mi izgleda da nije original a na oba traktora su slične. To mi malo izgleda da bi mogli biti jedno te isti traktor sam uslikan u različitom vremenu. Usporedite ovoga ispod i onoga iznad teksta.
Meni se čini da je to isti samo 3 godine stariji
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Nije isti...gornji ima crni čep na posudici od ulja a donji ima bijeli
Gost- Gost
Istina ovo oko čepa, čepovi su različiti. Ali posudica mi izgleda nova pa tako i čep.
Pogledao sam još neki detajl. Ogrebotina na blatobranu. Jel to jedna te ista ili nije?
Pogledal sam i bolcnu u kuki za prikolicu, kučni rad. Izgleda mi ista samo što se pomalo savila.
Meni izgleda da se radi o jednom te istom traktoru. A boga mi ovaj se naradijo puno za tri godine.
PS
Upravo sam riješijo zagonetku. 100% je na slikama isti traktor. Pogledajte mu ljevo prednje svetlo i sve je jasno.
Zadnja promjena: fireman.peter; 26.06.14 0:00; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : Dodan je tekst u post)
Isti je to traktor Hittner iz Velog Lošinja onaj iz 2011 god i ovaj sad . Bolcna za prikvačit prikolicu na kuku je ista samo je sada svinuta, zaštita prednjeg lijevog svijetla je cijela, desne fali iz 2011 god slike i sad slike nove ista su oštečenja . Ogrebotine na zadnjim blatobranima su iste, samo na novim slikama su hrđave ..
nema na čemu na video sam slučajnu naletio, pa reko da podijelim sa vama
Gost- Gost
Brat u firmi ima Hittnera 30 i on radi s njim. Kaže da mu se dešava da papučica kvačila zapne za polugu od uključivanja freze pri motanju puni u lijevo tako da je nemoguće stati. Dešavali se to još kome ili je greška samo na njegovom. Traktor ima 100 radih sati.
Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
To je onda opasno po životu . Da sam ja umesto njega zovem servis prvu minutu pa da to srede.
Ecotrac 30&40 opća tema
Pozdrav
Kad si pitao za Hittnera dali je to sve isto i koristi li Hittner bazni model Tomo Vinkovića, da koristi ili bolje reći bazni model Pasqualija koriste sva tri proizvođača...
Kod hittnera je to sve isto kao kod Prime mislim na transmisiju, ili ima izmjena pojedinih međutim to je nešto moderniji dizajn od Prime Hittner to ima nešto kvalitetnije napravljeno, sada koliko nije mi poznato, po liniji je ljepši istrument tabla posložena, gas mali ne smeta i na stupu volana gdje i treba biti, kabina obična, grijana kabina, oprema za šumu sa onim zaštitnim okvirima, prikolice od 1,5 t i 2,5 t itd..
A što bi ti ja rekao više slabu imaju promidžbu, ima proizvodnju šumskih traktora slikao sam ga još prije slučajno naišao, bio je u radu sa drvima vlasnik šumsko gospodarstvo Karlovac, na Ilovcu sam ga vidio i fotkao vukao trupce, pitao vozača za kvalitetu tog traktora te rekao odličan je, to je vozač rekao pošto ja o njima ništa ne znam ne bih ti mogao ništa reći oko toga..
Predstavništva ima u Austriji, Mađarskoj, Slovačkoj, Bosna i Hercegovina proizvode dijelove za žetelice prva ugradnja za Same Deutz Fahr, po narudžbi razne zupčanike, mjenjače itd...
Kako to sada funkcionira ne znam doista bazirani za izvoz malo se priča kod nas o njima, Referenca im je dobra ako je još uvijek aktivna, sami sve proizvode 80% sad se to može reći vlastita proizvoidnja ostalo je uvoz izgleda Motori, pumpe ).
Neznam stvarno što bi ti rekao o njima, meni su nekako praktičniji traktori imaju izbor modela, sada su se vjerojatno već uvježbali ne bi trebalo biti dječjih bolesti na veliko, male su standard svuda ustvari pogledaj njihovu web stranicu, pogledaj videozapise njihove na YouTube možda ti što pomogne ja o njima stvarno jako malo znam, znam da imaju finu i grubu hidrauliku, hidraulično kvačilo i te još neke sitnice, hidraulika im je stvarno dobra tako se priča.
Moram otići do čovjeka koji mi posudio katalog dijelova i uputstva o upotrebi traktora koje sam skenirao, da malo sa gazdom popričam uživo fotografiram traktor Hittner Ecotrac 30, pa ćemo više znati o traktoru, ili ako netko drugi ima saznanja o traktorima Hittner neka napiše da znamo i svi mi ostali...
Srdačan pozdrav
Kad si pitao za Hittnera dali je to sve isto i koristi li Hittner bazni model Tomo Vinkovića, da koristi ili bolje reći bazni model Pasqualija koriste sva tri proizvođača...
Kod hittnera je to sve isto kao kod Prime mislim na transmisiju, ili ima izmjena pojedinih međutim to je nešto moderniji dizajn od Prime Hittner to ima nešto kvalitetnije napravljeno, sada koliko nije mi poznato, po liniji je ljepši istrument tabla posložena, gas mali ne smeta i na stupu volana gdje i treba biti, kabina obična, grijana kabina, oprema za šumu sa onim zaštitnim okvirima, prikolice od 1,5 t i 2,5 t itd..
A što bi ti ja rekao više slabu imaju promidžbu, ima proizvodnju šumskih traktora slikao sam ga još prije slučajno naišao, bio je u radu sa drvima vlasnik šumsko gospodarstvo Karlovac, na Ilovcu sam ga vidio i fotkao vukao trupce, pitao vozača za kvalitetu tog traktora te rekao odličan je, to je vozač rekao pošto ja o njima ništa ne znam ne bih ti mogao ništa reći oko toga..
Predstavništva ima u Austriji, Mađarskoj, Slovačkoj, Bosna i Hercegovina proizvode dijelove za žetelice prva ugradnja za Same Deutz Fahr, po narudžbi razne zupčanike, mjenjače itd...
Kako to sada funkcionira ne znam doista bazirani za izvoz malo se priča kod nas o njima, Referenca im je dobra ako je još uvijek aktivna, sami sve proizvode 80% sad se to može reći vlastita proizvoidnja ostalo je uvoz izgleda Motori, pumpe ).
Neznam stvarno što bi ti rekao o njima, meni su nekako praktičniji traktori imaju izbor modela, sada su se vjerojatno već uvježbali ne bi trebalo biti dječjih bolesti na veliko, male su standard svuda ustvari pogledaj njihovu web stranicu, pogledaj videozapise njihove na YouTube možda ti što pomogne ja o njima stvarno jako malo znam, znam da imaju finu i grubu hidrauliku, hidraulično kvačilo i te još neke sitnice, hidraulika im je stvarno dobra tako se priča.
Moram otići do čovjeka koji mi posudio katalog dijelova i uputstva o upotrebi traktora koje sam skenirao, da malo sa gazdom popričam uživo fotografiram traktor Hittner Ecotrac 30, pa ćemo više znati o traktoru, ili ako netko drugi ima saznanja o traktorima Hittner neka napiše da znamo i svi mi ostali...
Srdačan pozdrav
Pozz
Sinoć naletih na ovaj oglas čini mi se dosta interesantan.
http://www.olx.ba/artikal/20298899/traktor-poljoprivredni-tomo-vinkovic-hittner-ecotrac-30/
Sinoć naletih na ovaj oglas čini mi se dosta interesantan.
http://www.olx.ba/artikal/20298899/traktor-poljoprivredni-tomo-vinkovic-hittner-ecotrac-30/
Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Hittner freze opća tema
» Hittner malčeri opća tema
» Traktori JCB opća tema
» Traktori Holder opća tema
» Traktori LS opća tema
» Hittner malčeri opća tema
» Traktori JCB opća tema
» Traktori Holder opća tema