Tema za sve traktore Tomo Vinković
+18
Dubravac
mbkrhr
TomoVinkovic420
darko123
serafian
ExtermoIvan
ky1bro
reider 1
tomotraktor
jozef.kc
tony5
Krumpironja
abarth
VALTER 521
batek
Admin
tomo522
fireman.peter
22 posters
Stranica 29 / 44.
Stranica 29 / 44. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Re: Tema za sve traktore Tomo Vinković
Dobro si prosao samo 5e svaka cast i ja sam stavio takav taster odlican je
darko123- član
- Broj postova : 274
I jos ga majstor ocistio, sredio. Taster sam nasao u garazi od starog auta, radi extra. I kad je vec bio skinut iskoristio sam to da ocistim i ofarbam blok motora, onako usput.
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Re:Traktori Tomo Vinković Bjelovar
Servo volan od Mercedesa linije 123 prerađen za Vinkovića , ali nije pumpa od Mercedesa stavljena ko kod Bateka , več je spojeno na postoječu Tominu pumpu koja je bolja opcija .
Još jedan dobar Tomo Vinković 732
Još jedan dobar Tomo Vinković 732
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Pozdrav, dobio sam alternator od lade koji planiram staviti na tomu. Moze li mi neko reci ima li regler?
TomoVinkovic420- član
Ovaj dvocilindraš iz videa,dobar je!ali ovaj dole nikad nije 419 i nebih ga ja imao.Neču imati ni novog 419.I ništa na jedan klip.Mi se ne sviđaju.Ak obitelj ne bi bila zaljubljena u taj naš jednoklipac,bio bi sada kod mene ovaj 826 kojeg smo imali sa kabinom i svima utegima sa 480 radnimi sati rada kao nov i ne bi trebao mjenjavati tih traktora od Ferarija i AC-ja.Tad sam kupovao Zetor i htijo sam dati jednog od TV-ja v račun polovno za polovno.Imali smo 418 i 826.I jer novaca nije bil odovoljno sam dao 826,pa ni dozvolili nisu prodati malenog...I tako je sada maleni još kod nas...
TV 420-pa sve je u njemu zapakirano bez brige(ako radi).
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
reider 1 je napisao/la:
Hvala, alternator cu nositi sutra elektricaru da ga provjeri, nego mi bilo cudno da nema zica, kako cu ga spojit?
Ovaj servo je veoma dobar, gledao sam u oglasima ima da se kupi servo volan za tomu 50e, pa mozda nekad kupim.
@Krumpironja Ovaj pe18 ko da je sad izasao iz tvornice kao nov.
TomoVinkovic420- član
Huh,ovo oko spojitve alternatora napisano je dosta na svih forumih,a masa za pročitati je velika,zato znam,kdje je problem kod tebe.Duga priča.Ak nemaš pojma najlakše ti je,da ti napravi to ovaj,koji če ti ga preveriti ak radi,jer ko zna za šalo to napravi.
I o ovome servu napisano je dosta.Nekvi kažu,da nije dobro za to glavo mercedesa,da kroz njega ide takvo ulje kot je v TV i da ima previsok pritisak...Ja neznam-to če se pokaazti nakon nešto sati rada ali to klapa.Zato svi čejo staviti i oriđi pumpo i rezervar sa svojim uljem,da je sistem napravljen za sebe i neodvisan.
Da ovaj PE je ko nov.Prvo tako izgleda od daleko,ali još uvijek je PE.Da je barem 418.
I o ovome servu napisano je dosta.Nekvi kažu,da nije dobro za to glavo mercedesa,da kroz njega ide takvo ulje kot je v TV i da ima previsok pritisak...Ja neznam-to če se pokaazti nakon nešto sati rada ali to klapa.Zato svi čejo staviti i oriđi pumpo i rezervar sa svojim uljem,da je sistem napravljen za sebe i neodvisan.
Da ovaj PE je ko nov.Prvo tako izgleda od daleko,ali još uvijek je PE.Da je barem 418.
Lep je taj PE samo zadnji kraj sa rukavcima je drugčiji.Ja mislim da ima rukavce i poluosovine od prikoličara jer origi nije toliko širok,ali izgleda baš močno.
abarth- član
- Broj postova : 202
Hhehe samo zato sam ga i stavio jer sam vidio da ga je neko sam složio od prikoličara inače nebi
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Danas sam pravio nosac za rezervnu gumu. Sliko sam prije farbanja, mislio sam i poslije, al zaboravio. Ova mala sipka na rudi je mjesto gdje ce se zakaciti spaner i mjesto gdje se stave noge, jer ce guma posluziti i kao sjediste. U potrazi sam za drugom C gumom, pa da njih stavim na prikolicu, a neku drugu za rezerve.
TomoVinkovic420- član
Što se tiče ove šipke, nije baš neko najsretnije rješenje pošto je koliko vidim okrugla. Španer će po njoj klizati, isto kao i noge ako netko bude sjedio na gumi pa bi se moglo desiti nedaj BOŽE kakvo zlo...a i pretanka je za španer jer kad kreneš napinjati savit će je
Gost- Gost
Nece klizati jer je kuka na spaneru dovoljno siroka da obuhvati oko rude i sipke. To za noge si upravu, mozda stavim nesto preko nje. Pretanka nije jer je puna cijev i vec je isprobana, tako da nema brige.
TomoVinkovic420- član
Odlicno odradjen posao
Vidite sta se prodaje kod mene na ovome je motor od tome
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_masine/259603
Vidite sta se prodaje kod mene na ovome je motor od tome
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_masine/259603
darko123- član
Eh vidi ti mašine toga kod nas nema za vidjeti.
A čudi me to da možeš rezati metrice na 33 ali kalat metrice ne možeš. Možeš kalati trupce od 33.
Trebalo bi da se prvo kala trupce od 1m dužine pa onda da se te nakalane metrice reže na 33. Tako bi stroj radio dve operacije a ovako?
A čudi me to da možeš rezati metrice na 33 ali kalat metrice ne možeš. Možeš kalati trupce od 33.
Trebalo bi da se prvo kala trupce od 1m dužine pa onda da se te nakalane metrice reže na 33. Tako bi stroj radio dve operacije a ovako?
Model PE 18, sa rukavcima od transportera odlično izgleda malo močnije bar na slici , zvao sam ja taj oglas kaže čovjek da mu u šumi dobro dođe malo je širi od standarnog TV , več sam to viđao na Talijanskim web stranicama i njihovim forumima na PE modelima da montiraju rukavce od transportera . Kako god dobro izgleda evo malo i slikovito .
Ja puno bolje izgleda i jača je osovina,jer lager daleko je zunaj kot kotača,tako da iz moje strani ok,samo ja bi ga isto spredaj htijo imati tako širokog.Širok je isto kao moj 125 vidim po slikama admina.Oriđi osovine od tog pe 18 nekako mi izgledajo švoh-nejako.U svom životu uspijo sam vidjeti samo jedan primerek tog transportera.I to u brdima iznad mjesta Žiri .Čovjek je susjed od parcele,gdje se snimila telenadaljevanka Kmetija št 1.Nemam slik od tog traktora,ali imam slike,gdje je taj traktor vozijo .vozijo je kod kuče sa njim mrvo, a brda, da koljenom udaraš ob tlo kad ideš gore.No-po preko na taj hrib je zanj put.
problem je samo,da se sa svakim dodanim podužetkom na osovini jako utvrdi volan i udari u ruke jači su.
problem je samo,da se sa svakim dodanim podužetkom na osovini jako utvrdi volan i udari u ruke jači su.
Ovaj proširen PE- 18 mi je malo smiješan pošto je proširen samo pozadi. Pored toga bi bilo bolje da se širi na prednjoj strani jer je tamo traktor teži (ok, zavisi što radi- nosi, vuče). Možda bi se moglo, vjerujem da bi, nabuđiti te transportereve rukavce još na prednji kraj ali izgubi se sa time špera.
Naj jednostavnije bi ovome na sliki bilo da se još prednji kraj proširi sa produžetkima.
Naj jednostavnije bi ovome na sliki bilo da se još prednji kraj proširi sa produžetkima.
Sprednje felge trebale bi mu se okrenuti van i automatski bio bi širiji.Ali još uvijek bi šlo za kakvih 5-7 cm u razliko.Na jednome kotaču govorim.
Stvarno taj tomo mocno izgleda
Evo sta se kod mene radi ovih dana
Evo sta se kod mene radi ovih dana
darko123- član
Kamo li sreče da su radili i tu opciju Tomo Vinkovića sa rukavcima od transportera uz standarnu izvedbu TV -a bio bi masivniji , stabilniji na kosini , nagibu, u brazdi jednostavno pravi mali gorski traktor .
Fireman.peter upravo tako napred ga treba proširit znam na što misliš .
Darko 123 radiš punom parom Tomo vozi sijeno , vidim imaš još nepokošenih livada , dali su to tvoje sve livade u pozadini slike što se vide i sa čime kosiš livade kojim strojem .
Evo jedne slike sa SLO foruma Tomo vozi bale sijena ....
Fireman.peter upravo tako napred ga treba proširit znam na što misliš .
Darko 123 radiš punom parom Tomo vozi sijeno , vidim imaš još nepokošenih livada , dali su to tvoje sve livade u pozadini slike što se vide i sa čime kosiš livade kojim strojem .
Evo jedne slike sa SLO foruma Tomo vozi bale sijena ....
Darko, bogami si ga lijepo natovario. Je li ti stigao alternator?
Da ne bi bilo da samo darko vozi sijeno, vozim i ja
Da ne bi bilo da samo darko vozi sijeno, vozim i ja
TomoVinkovic420- član
Radim danas konacno zavrsio sijeno tomo vozi dobro,nisu to iza moje livade kosim sa Goldonijem Super Special 140
Al ih je ovaj dobro slozio.
Nije stigo nije mi brat iso tek u nedelju dobro si ga natovario
darko123- član
TomoVinković420, Darko123
Sve pohvale dečki vidim da ste u punom radnom zahvatu. Nema odmaranja u ovim vručim danima, morali ste iskoristiti ljepo vrijeme za kosidbu. Pomažete kod kuče u radovima tako da još jednom, dobri ste.
Darko123
Vidim da nisi siguran u svojeg Tomu, bojiš se da ti neče anlasovati pa ti je konop pri ruci . Jel ti je prikolica urigi TV? Vidjeti je sve ljepo u super stanju. A i traktor izgleda u dobrom stanju samo mu treba struju posložiti (alternator, lampe).
Admin
Dobra je ova slika "Tomo vozi bale sjena" Nije mu lako. Pored toga još dobro da gumenjak ovo izdrži
Sve pohvale dečki vidim da ste u punom radnom zahvatu. Nema odmaranja u ovim vručim danima, morali ste iskoristiti ljepo vrijeme za kosidbu. Pomažete kod kuče u radovima tako da još jednom, dobri ste.
Darko123
Vidim da nisi siguran u svojeg Tomu, bojiš se da ti neče anlasovati pa ti je konop pri ruci . Jel ti je prikolica urigi TV? Vidjeti je sve ljepo u super stanju. A i traktor izgleda u dobrom stanju samo mu treba struju posložiti (alternator, lampe).
Admin
Dobra je ova slika "Tomo vozi bale sjena" Nije mu lako. Pored toga još dobro da gumenjak ovo izdrži
Stranica 29 / 44. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Similar topics
» Tomo Vinković 700 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema
Stranica 29 / 44.