Tema za sve traktore Tomo Vinković
+18
Dubravac
mbkrhr
TomoVinkovic420
darko123
serafian
ExtermoIvan
ky1bro
reider 1
tomotraktor
jozef.kc
tony5
Krumpironja
abarth
VALTER 521
batek
Admin
tomo522
fireman.peter
22 posters
Stranica 30 / 44.
Stranica 30 / 44. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Re: Tema za sve traktore Tomo Vinković
A mora se raditi i pomagati a neboim ,jeste orginal je prikolica,hvala na lijepim pohvalama,evo cekam da mi stigne altenator treba ovih dana da uzmem lampe,zmigavce,stopove.
darko123- član
- Broj postova : 274
E pa to još napravi i onda ti je Tomo sve 5
Danas se malo kosilo i uređivalo parcelu ispod kuče pa tako čupao sa Tomom i vitlom grmove/žbunje
Danas se malo kosilo i uređivalo parcelu ispod kuče pa tako čupao sa Tomom i vitlom grmove/žbunje
Lijepe slike nisam znao da imas vitlo
darko123- član
E onda ima još stvari koje nisi pročitao na ovom forumu. Ako te zanima otvori i pogledaj malo teme koje još imamo, možda se nađe nešto zanimljivo za tebe.
Što se vitle tiče imaš slike i videe, puno toga za pogledati... Prečekiraj teme u šumarstvu na linku ispod:
Šumarstvo
Što se vitle tiče imaš slike i videe, puno toga za pogledati... Prečekiraj teme u šumarstvu na linku ispod:
Šumarstvo
Stigo mi danas altenator od yuga
darko123- član
da...šteta da nije mogao stati ispod prekidača za svjetlo jer su ali dobro...bitno da radi hehe
Gost- Gost
Da, vidim da tamo ispod prekidača još ima nešto mjesta, šteta a dobro bitno je da imaš instrument i da ti radi. Njegovo mjesto je manje bitno.
A vidim da ti je na suprutnoj strani instrumenta več neki prekidač. Čemu taj služi?
A vidim da ti je na suprutnoj strani instrumenta več neki prekidač. Čemu taj služi?
I ja sam bio u potrazi za nekim satom za pokazivanje goriva i sa lampicama al nisam našao ništa po volji pa sam uzeo od IMT-a i sad čekam slobodno vrijeme da ga ugradim
tomo522- član
- Broj postova : 237
Prekidac je za lampu otraga posto se onaj za rikverc raspao
Gost- Gost
Ima li neko neku ideju kako da napravim kacket krov za tomu?. Danas me 3 put uhvatila kisa. Da je to bila obicna kisa pa hajde, nego pljusak iz neba i iz zemlje. Tako da sam odlucio da napravim neki kacket krov samo da glavu zastitim.
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Da te štiti od kiše, neki mali krov neće
Znači bez kabine ništa od toga.
PS
Jedna ti je u ponudi na forumu. Samo što je ona u Slo pa. ..
Znači bez kabine ništa od toga.
PS
Jedna ti je u ponudi na forumu. Samo što je ona u Slo pa. ..
Napravio bih ja kabinu, ali izgleda ruzno, da je serija 800 prekopirao bih abarth-ovu:D
Tu sam gledo, nije losa, malo presiroka za moje potrebe. I veoma daleko
Tu sam gledo, nije losa, malo presiroka za moje potrebe. I veoma daleko
TomoVinkovic420- član
Heheh mislim da ti je lakše napravit stalak za kišobran nego kabinu hehe
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
A jos lakse kabanicu obuci hehehehe. Nije problem napraviti nego nemam lijepu ideju
Nasao sam sliku na drugom forumu, nesto slicno bih napravio.
Nasao sam sliku na drugom forumu, nesto slicno bih napravio.
TomoVinkovic420- član
Napraviš nešto slično sisitemu tende...o tome sam i ja već razmišljao....tako da možeš i sklopiti po potrebi kad ne treba
Gost- Gost
Pozdrav svima
evo ovih dana se malko radilo sa tomom ...
imam par pitanja
dakle kao sto vec neki clanovi znaju ugradio sam alternator na tomeka i sad ami je problemcic sta bih ga ja trebao oprati .. a neznam da li smijem s obzirom na alternator a i ostatak instalacije ... ??
evo ovih dana se malko radilo sa tomom ...
imam par pitanja
dakle kao sto vec neki clanovi znaju ugradio sam alternator na tomeka i sad ami je problemcic sta bih ga ja trebao oprati .. a neznam da li smijem s obzirom na alternator a i ostatak instalacije ... ??
Gost- Gost
tomo420 je napisao/la:Napraviš nešto slično sisitemu tende...o tome sam i ja već razmišljao....tako da možeš i sklopiti po potrebi kad ne treba
I mislio sam da napravim, da se moze sklopit.
@Ante523 Kad se moze u auta motor oprati, onda moze i tomo. Moj komsija ima 730 i pere normalno.
TomoVinkovic420- član
znaci da komodno mogu vodom po alternatoru i cijeloj instalaciji ...??
eh da i ako netko ima slike ili da mi objasni nacin ugradnje farova ispod haube tj ondije gdje je gornja resetka na haubi
eh da i ako netko ima slike ili da mi objasni nacin ugradnje farova ispod haube tj ondije gdje je gornja resetka na haubi
Gost- Gost
Evo da se nadopunim mislio sam na ovakvu ugradnju farova
Zadnja promjena: fireman.peter; 29.07.14 7:49; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Isprava linka slike)
Gost- Gost
Imao sam ja tako lampe na mom bivšem 420 kad sam ga kupijo. To mu je napravijo prijašnji vlastnik ali sam ja onda stavijo lampe nazad na originalnu poziciju. Naravno nabavile su se i nove lampe.
Zašto prerada nazad u origi stanje? Zato što su bile montirane meglenke koje nemaju parkirna svjetla, nemaju duga/kratka svjetla. Bili su i drugi razlogi koji su nebitni ko npr. nije mi se sviđalo ali ti nisu bitni jer neko voli ovo drugi ono. Najbitnija je ispravnost i funkcionalnost koja je bila na nuli pa sam morao to popraviti jer se traktora kao takvog nebi moglo registrirati.
E sad ti kako hočeš, svako ima svoje ciljeve i razloge. Tu ti je način montaže kako je bilo na mojem bivšem TV- 420.
Kako vidiš stvar je jako jednostavno napravljena. Sa unutrašnje strane je montiran jedan vinkel koja služi za nosač.
Zašto prerada nazad u origi stanje? Zato što su bile montirane meglenke koje nemaju parkirna svjetla, nemaju duga/kratka svjetla. Bili su i drugi razlogi koji su nebitni ko npr. nije mi se sviđalo ali ti nisu bitni jer neko voli ovo drugi ono. Najbitnija je ispravnost i funkcionalnost koja je bila na nuli pa sam morao to popraviti jer se traktora kao takvog nebi moglo registrirati.
E sad ti kako hočeš, svako ima svoje ciljeve i razloge. Tu ti je način montaže kako je bilo na mojem bivšem TV- 420.
Kako vidiš stvar je jako jednostavno napravljena. Sa unutrašnje strane je montiran jedan vinkel koja služi za nosač.
I ja bih vrlo rado stavio lampe na originalnu poziciju ali problem je što mi je cijela hauba izudarana i zakrpljena tako da ne mogu staviti na one stare pozicije ....
pa sam se odlucio za ugraditi unutra ,a i bolje mi je unutra jer onda su zaštičena sviejtla i ne strše okolo...
hvala na slikama
pa sam se odlucio za ugraditi unutra ,a i bolje mi je unutra jer onda su zaštičena sviejtla i ne strše okolo...
hvala na slikama
Gost- Gost
Stranica 30 / 44. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44
Similar topics
» Tomo Vinković 700 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema