Tema za sve traktore Tomo Vinković
+18
Dubravac
mbkrhr
TomoVinkovic420
darko123
serafian
ExtermoIvan
ky1bro
reider 1
tomotraktor
jozef.kc
tony5
Krumpironja
abarth
VALTER 521
batek
Admin
tomo522
fireman.peter
22 posters
Stranica 36 / 44.
Stranica 36 / 44. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Re: Tema za sve traktore Tomo Vinković
Hvala ti na slikama.Sad sam siguran da moze i 20 cola sa 7,50 gumama da se nabaci.admin je napisao/la:Ide 20 cola mislim da su ovo 20 cola pogledaj slike ,inače sa serijama 700 rade najviše preinaka sa gumama i općenito na tim traktorima. Fireman.peter i ostali forumaši koji imaju seriju 700 mogu premjeriti kad se smota do kraja volan koliko je ostalo još prostora između guma u cm da budeš sto posto siguran u tu preinaku...
Gost- Gost
Aca Opel
Ja bi ti izmjerijo koliko ima prostora kad je smotan volan do kraja ali nisam kod kuče još nekoliko dana pored toga imam produžetke pa opet nebi bilo to to.
Ovo što ima na sliki jedan traktor sa tim gumama to mene ne uvjeri da je dobro.
Ja bi ti izmjerijo koliko ima prostora kad je smotan volan do kraja ali nisam kod kuče još nekoliko dana pored toga imam produžetke pa opet nebi bilo to to.
Ako se stave veće gume onda je traktor brži: dobro u vožnji po asfaltiranom putu ali po mom mišljenju u oranju, frezanju, neznam što nebi probao. Tako nemoj bacat te stare kotače.
Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
uređivanje citata
Admin je napisao/la:Pozdrav Kuzma
Sredio si ti PVP i prži, danas sam bio u trgovini www.agro-dom.hr raspitivao se za neke brtve i osovinicu klackalice i naravno cijene. Usput sam pitao i za PVP, Indijska 500.00 kuna kažu nije bilo reklamacije do sada na njih, filter zraka DMB 21 Maj Beograd 500.00 kuna, uložak dizne 150.00 kuna neznam tko je proizvođač, komplet dizna original Lombardini 900.00 kuna, kapa oduška da ne slini po cilindru 50.00 kuna, osovinica i klackalice oko 600.00 kuna neznam tko je proizvođač rade i servis PVP ali u servisu to je drugi dio grada bilo kasno nisam išao do njih da malo prepitam sa čijim dijelovima rade servis tko je proizvođač .
uhu....previse je 900 kn za dizu. U Hitneru je kojih 450 kuna.
Gledao sam ja cjenik - dosta su to napucane cijene. Ja prošo full jeftinije a sve radi ko avion. Bitani su filteri te da mi spremnik za gorivo čist pa bude i ova Masivina diza izdurala. nema ju osim smeca kj skurit.
Sumnjam da bi moglo proć 20 colni kotaći bez produžetaka - zapinjali bi za držaće za noge kod full motanja 100%
Zadnja promjena: fireman.peter; 22.09.14 21:59; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Uređivanje posta)
Gost- Gost
Ma nije meni uopste hitno.Izmeri ti kad budes mogo koliko ima prostora kad je skroz smotan upravljac,nema veze sto je sa produzetcima.fireman.peter je napisao/la:Aca Opel
Gost- Gost
Budem ti ja to izmjerijo kad dođem kuči, no problemos
Pored svega bude sa večim kotačima traktor dobijo druga svojstva. Bude brz po ravnini i spor uzbrdo. Budu ga uzbrdice brže umorile naspram sada sa manjim kotačima.
Inače bi ja voleo jednom probati jednoga sa večim kotačima da bi video kako se ponaša.
Pored svega bude sa večim kotačima traktor dobijo druga svojstva. Bude brz po ravnini i spor uzbrdo. Budu ga uzbrdice brže umorile naspram sada sa manjim kotačima.
Inače bi ja voleo jednom probati jednoga sa večim kotačima da bi video kako se ponaša.
Jedno je sigurno, ako stavi bit ce skuplje gume hehehehhe
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Eto bio ja na otoku Iloviku pa uslikao sva transportna sredstava na dizel . Pošto tamo nema avtomobila nije težko pogoditi šta sam uslikao. Moram reči da su kraljevi na kotačima na otoku Labinci i Tome. Labinaca možda ima čak više, neznam ali o nijima u drugoj temi. Ako je tako onda si iza njih su odmah Tome pa eto slike na koje Tome sam naišao.
Kako vidite neki od njih nose limariju drugih tipova a ne svoju ko da su se presvukli međusobno . Jedan od ovih Toma na slikama iznad mi je bio poznat i več sam ga prije video, možda znate kojeg mislim??? Mislim da neki članovi znaju o čemu se radi pa nek napišu odgovor .
Kako vidite neki od njih nose limariju drugih tipova a ne svoju ko da su se presvukli međusobno . Jedan od ovih Toma na slikama iznad mi je bio poznat i več sam ga prije video, možda znate kojeg mislim??? Mislim da neki članovi znaju o čemu se radi pa nek napišu odgovor .
Zadnja promjena: fireman.peter; 24.09.14 22:48; ukupno mijenjano 1 put.
Meni je ovi žuti poznat od nekud
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Pozdrav Krumpironja
A meni je ovaj zeleni poznat od nekud i to dobro . Fireman .peter hvala za slike .
A meni je ovaj zeleni poznat od nekud i to dobro . Fireman .peter hvala za slike .
Krumpironja ovaj zeleni je cinimi se tvoj bio
darko123- član
- Broj postova : 274
Neznam heheh i ja sam ga primjetio ali nije ko moj ovaj je previse ruzinav
Ja sam danas uslikao rodjakovog toma 523 evo slika
Evo napravio sam i vadilicu krompira
Evo napravio sam i vadilicu krompira
Zadnja promjena: fireman.peter; 26.09.14 20:59; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Spajanje postova)
darko123- član
Dobar ti u rodjaka tomo
Kako radi vadilica, stavljas li teg na nju?
Kako radi vadilica, stavljas li teg na nju?
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Darko 123
Hvala na slikama, izgleda dobro očuvan Tomo od rođaka. A nadam se na slikama kad bude vadilica radila pa da prezentiraš kako radi jer ovakvu još nisam video.
Hvala na slikama, izgleda dobro očuvan Tomo od rođaka. A nadam se na slikama kad bude vadilica radila pa da prezentiraš kako radi jer ovakvu još nisam video.
Dobar je ovaj tomo nije malo radio,probao sam vadilicu i mogu vam reci da odlicno vadi bice slike vadjenja najvjerovatnije u nedelju
darko123- član
Mene samo zanima koliko ce ti kila taj V na vadilici ostetit, a i nadam se da neces negdje zapet da ne ostanes bez doljenjeg djela hehe
Danas kod strica tv 523 obovljen uloženo 1000 eurića.
Dubravac- uvaženi član
Lijepo ga je vidit ovako sređenog.
tomo522- član
- Broj postova : 237
Tomo ko bonbončič čista petica.
Jedino mu reci da mora fiksirat akumulator. To se često ovako pusti da je samo postavljen na mjesto. Sve ok ali ako dođe do prevrtanja, nedaj bože, onda ne samo da je problem zbog prevrtanja nego je tu još požar jer bude + na haubi kad se traktor okrene okolo. Pored toga nema zaštite roll bara. Zamisli samo šta se može desiti, to je samo mogučnost a nadajmo se da do nešto takvog nikad neče doči.
Jedino mu reci da mora fiksirat akumulator. To se često ovako pusti da je samo postavljen na mjesto. Sve ok ali ako dođe do prevrtanja, nedaj bože, onda ne samo da je problem zbog prevrtanja nego je tu još požar jer bude + na haubi kad se traktor okrene okolo. Pored toga nema zaštite roll bara. Zamisli samo šta se može desiti, to je samo mogučnost a nadajmo se da do nešto takvog nikad neče doči.
Kod nas je problem kod obrade breskve koje se sade u obliku vazne, pa rola smeta. A što se tiče akumulatora nisam gledao.
Dubravac- uvaženi član
Znam da puno puta smeta taj roll bar pogotovo kad se radi u voćnjaku i slično. Tu su oni preklopni bolji pa se mogu u to vreme kad smeta preklopiti pa onda ponovo namestiti.
Za akumulator vidim na sliki da nema djelova koji ga fiksiraju.
Za akumulator vidim na sliki da nema djelova koji ga fiksiraju.
Jucasnje vadjenje krompira vadilica se pokazala odlicno
darko123- član
Posle toga se i oralo evo slike a i snimak malo je los ali moze
Da bi se video odmah pokazal u postu treba to obaviti na sledeči način
Uputa za stavljanje videa u post:
Klik na ikonu Ypou Tube
Zaljepiš link u prozor
Klik na dugme Insert
Za slanje posta na forum klik na dugme Send
Moderator Fireman.Peter
Da bi se video odmah pokazal u postu treba to obaviti na sledeči način
Uputa za stavljanje videa u post:
Klik na ikonu Ypou Tube
Zaljepiš link u prozor
Klik na dugme Insert
Za slanje posta na forum klik na dugme Send
Moderator Fireman.Peter
Zadnja promjena: fireman.peter; 01.10.14 22:44; ukupno mijenjano 4 put/a. (Reason for editing : Uređivanje linka YT)
darko123- član
Kaj je krumpira tak malo ili je ostal pokriti sa zemljom?
Jesi li kod oranja samo skinul zadnju brazdu ili si zadnju stavil na mjesto prve?
Ja sam jemput probal samo skinuti zadnju i nije išlo dobro, čak teže nek s dvije. Poslije sam skužila da prva nema plaza i plug nije mogel držati smjer.
Jesi li kod oranja samo skinul zadnju brazdu ili si zadnju stavil na mjesto prve?
Ja sam jemput probal samo skinuti zadnju i nije išlo dobro, čak teže nek s dvije. Poslije sam skužila da prva nema plaza i plug nije mogel držati smjer.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Stranica 36 / 44. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Similar topics
» Tomo Vinković 700 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema