Tema za sve traktore Tomo Vinković
+18
Dubravac
mbkrhr
TomoVinkovic420
darko123
serafian
ExtermoIvan
ky1bro
reider 1
tomotraktor
jozef.kc
tony5
Krumpironja
abarth
VALTER 521
batek
Admin
tomo522
fireman.peter
22 posters
Stranica 5 / 44.
Stranica 5 / 44. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Re: Tema za sve traktore Tomo Vinković
hmmmm....ni moja logika onda baš nije nešto... hehehehe
Gost- Gost
A gde ti to koristi da tu isklučiš/uključiš?
Možda jedino kod PE 18.
Možda jedino kod PE 18.
Re:Traktori Tomo Vinković Bjelovar
Tako je tom ručicom uključujemo i isključujemo kardan ,idealno za Tomicu PE18 pošto kad isključiš kardan istovremeno i zadnji pogon isključiš , kad je mokro ili trava prednji pogon proklizava,ovako sa tom inverzijom imamo konstatno pogon 4x4 i nema proklizavanja .
Da da, to je rađeno za PE 18, ostali modeli to ne trebaju jer se može isklučivati na dvije druge ručke.
Nemam tu inverziju ,ali je vrlo korisna ovako mi pumpa na prskalici stalno radi, jer isključim li kardan nemam zadnji pogon i eto proklizavanja prednjeg pogona u brdu
Da znam, nije mu to najbolje riješeno. Pored toga tu je i pumpa pa ako sve stoji opet ništa.
Kod PE 18 je puno šaltanja da se postigne nešto. Ako njega nemaš u malom prstu onda nemožeš raditi ništa jer je kompliciran.
Kod PE 18 je puno šaltanja da se postigne nešto. Ako njega nemaš u malom prstu onda nemožeš raditi ništa jer je kompliciran.
Pa da malo je ali ja sam se naviknuo i meni je ok ,stvar navike mada ima modela pasqualia ko pe samo sa dva kardana modernija izvedba .Na tu izvedbu u Bjelovaru nisu išli šteta .
Da ima, vidio sam neke takve ko PE ali moderniji.
Pa išli su oni na modernije ali ne na PE nego... zna se.
Ovaj je taj kojeg si ti mislil. Ko PE ali sa dva kardana. Uslikal sam ga jednom priliko i mislim da je ovaj odradijo svoje.
Pa išli su oni na modernije ali ne na PE nego... zna se.
Ovaj je taj kojeg si ti mislil. Ko PE ali sa dva kardana. Uslikal sam ga jednom priliko i mislim da je ovaj odradijo svoje.
Ima izmjena da koje dolaze dosta kasno ,ali kako se kaže nikad nije kasno čak ni tad postavit ču par videa u temi Pasquali gdje se vidi razlika dva kardana ,usput pitalo se još prije što znaći PE znači model traktora .
Danas sam našo vremena pa prekopo malo komp i našo slike većine tomica koje sam vozio i vozim...
Evo i koga zanima tu je moj kanal na youtube...ima dosta videa sa raznim tomo vinkovićima
https://www.youtube.com/user/zicka3
Evo i koga zanima tu je moj kanal na youtube...ima dosta videa sa raznim tomo vinkovićima
https://www.youtube.com/user/zicka3
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
ssucur je napisao/la:Samo da vidim dali radi GIF.
Malo ti šija stražnji kotač
Ova riječ šija tak ose u nas u dalamaciji9 kaze nadam se da razumijes jer ja neznam pravilnu rijec za to
Gost- Gost
a na ovoj drugoj sliki ti bude pregorio žmigavac,prebrzo žmiga
šala mala...bravo majstore do detalja odrađeno !
šala mala...bravo majstore do detalja odrađeno !
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
Ssucur
Dobro si ga nacrtao, kopirao u detajle
Krompironja
Kako voziš onoga 826 u rikverc?
Slike su ti prva liga. One sa barkom su ti najjače
Dobro si ga nacrtao, kopirao u detajle
Krompironja
Kako voziš onoga 826 u rikverc?
Slike su ti prva liga. One sa barkom su ti najjače
Heeheh tnx a to sam prebro par slike tesko je dve godine stavit u par slika ali to je vise manje to hehe,bilo je svega a ma nije problem hahah naučiš se a i kod špricanja nema bas voznje unatrag nego izlećeš i ulećeš u red...
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Sad razumem, to ti služi da si malo zaštiten od špricanja. Onda se to povadi dole kad ti ne treba. Uvijek sam se pital, ovo špricanje, to je hebeno!! To udišeš kad to radiš, znaš da vjetar to malo nosi tamo vamo...
hehee i otrov je zdrav ali samo u malim količinama
tomo522- član
- Broj postova : 237
Tomo522 pozdrav ,sad si vjerojatno već probao novog Tomicu u vožnji ,i kakav dojam imaš o njemu ipak je to veći i jaći stojćek .
Još ako je taj otrov od voća ne šteti mala kolićina nikako
Još ako je taj otrov od voća ne šteti mala kolićina nikako
hehee to i ja kažem.
tomicu još nisam isprobao kako treba jer me snašao neki virus i bacio u krevet..Ija sam nestrpljiv od ovog čekanja a sad još i ovaj snijeg.Malo me strah što je dugo stajao pa onda to sve zapeče al ako bude trebalo šarafat nema problema samo da ozdravim a onda ću krenut u akciju pregledanja
tomicu još nisam isprobao kako treba jer me snašao neki virus i bacio u krevet..Ija sam nestrpljiv od ovog čekanja a sad još i ovaj snijeg.Malo me strah što je dugo stajao pa onda to sve zapeče al ako bude trebalo šarafat nema problema samo da ozdravim a onda ću krenut u akciju pregledanja
tomo522- član
Tomo522 aauu,baš mi je žao ali kaže se strpljiv spašen pročiće i to nebrini ,hladno je ali nije dugo tek počelo pa se nadam da Tomica bude poslušan to su vrlo dobri motori.
A budemo vidjeli,Traktor je jako malo korišten što se vidi na njemu samo zbog stajanja se bojim da nije zapeklo što al nešto ozbiljnije nebi smjelo bit bar ovako kad ga gledaš.A nisam ga ni puno platio pa ako i bude trebalo nešto radit opet sam u plusu tako da me nebrine previše
tomo522- član
Mislim da su veče mogučnosti da bude sve u redu.
Jesi probao prvo na ruke ga okrenuti ili si ga odmah anlasovao? Ako je ručno dobro išlo onda mislim da nema nekih bolesti.
Jesi probao prvo na ruke ga okrenuti ili si ga odmah anlasovao? Ako je ručno dobro išlo onda mislim da nema nekih bolesti.
Tomo522 nebi smjelo ništa biti,moj bratić ima 730 plavi Tomica, i taj pali samo u proljeće za oranje vrta i do jeseni odmara opet ,i pali ko mina samo bateriju napuni .
Pozdrav!
Evo mene-ne berem teme,jer ni vremena ali evo jedan snimak loše kvalitete,ali vidi se nešto malog -kod mene se plužil snjeg!
Al zadnji dio snimka malo sam zadriftal(bože nedaj ,da žena snima)
http://www.mojvideo.com/video-pluzenje-driftanje-z-tv418-slab-posnetek/fa1f30152a9eadef7721
Krompi htijo jedan snimak,ali neznam,dal če biti sa njim zadovoljan
Al zadnji dio snimka malo sam zadriftal(bože nedaj ,da žena snima)
http://www.mojvideo.com/video-pluzenje-driftanje-z-tv418-slab-posnetek/fa1f30152a9eadef7721
Krompi htijo jedan snimak,ali neznam,dal če biti sa njim zadovoljan
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Stranica 5 / 44. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Similar topics
» Tomo Vinković 700 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema