Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
+28
peceni
serafian
Admin
G.Vrbica
mbkrhr
vratar
TV-319k-vlado
mbutala
vica022
Karl
grabrovec
kebirpm
tony5
jozef.kc
VALTER 521
Tomo Vinković Požega
TomoVinkovic420
reider 1
Dubravac
batek
Krumpironja
tomotraktor
ky1bro
ssucur
iwanho 1
fireman.peter
tomo522
darko123
32 posters
Stranica 34 / 37.
Stranica 34 / 37. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Re: Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
Heh, taj nije ozbiljan
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Znade li netko da li je solana pag kupovala tomo vinkoviće?
Ako se ja dobro sjećam bile su negdje slike dva bijela tomo vinkovića, ako se ne varam 420 serija i ispod slike je pisalo da su rađeni za solanu pag... Pa ako se netko sjeća gdje bi to bilo ako uopće postoji bi bih zahvalan.
Ako se ja dobro sjećam bile su negdje slike dva bijela tomo vinkovića, ako se ne varam 420 serija i ispod slike je pisalo da su rađeni za solanu pag... Pa ako se netko sjeća gdje bi to bilo ako uopće postoji bi bih zahvalan.
serafian- član
- Broj postova : 116
Josina, sve ok, ali ja bi si na tvome mijestu privoščijo novo sijedalo, jer je bolje za leđa. NEk bude ti bez kvarova i nesreča.
Serafijan, sijetim se i ja tog bijelog TV-ja. Al bojim se ,da su ove slike negdje u temi na poljoprivrednom forumu u temi TV, sa hiljado stranica. Tako da, ak ti je za iti u pretrago. LP
Serafijan, sijetim se i ja tog bijelog TV-ja. Al bojim se ,da su ove slike negdje u temi na poljoprivrednom forumu u temi TV, sa hiljado stranica. Tako da, ak ti je za iti u pretrago. LP
Rad u solarni. Huh, ne može više traktor nahebati kao ovako...Dugo sigurno nije ostao bijeli...
hvala ssucur.
reider pregledao sam sad većinu stranica na tom forumu i našao gdje bi trebale biti slike ali su nestale. zastarili linkovi na imageshack ali hvala svejedno.
reider pregledao sam sad većinu stranica na tom forumu i našao gdje bi trebale biti slike ali su nestale. zastarili linkovi na imageshack ali hvala svejedno.
serafian- član
- Broj postova : 116
grabrovec- član
- Broj postova : 71
Na prv isliki imaš na ovom svijetlom najvišem dijelu malo polugico. ovo je po mome dekompresor, kojeg moj Tv 418 nema. Toga okreneš, prije palbe, al neznam, ak se vrati sam, il ne, jer ja imao dekompresor na TV826, pa se tamo vratijo sam.
Al guma, koja napomenjaš, pa virojatno misliš na zadnjoj slici stikalo za uključenje svijetla kočenja.
Al guma, koja napomenjaš, pa virojatno misliš na zadnjoj slici stikalo za uključenje svijetla kočenja.
Guma kod zadnjeg kotača kao što je raider rekao prekidač štop svjetla, za paljenje potegneš ručici dekompresora sebi kod trećeg obrtanja gurneš napred i još jedno iskustvo (kad ugasite traktor potegnite ručicu gasa za jednu trećinu, ako ostane na nuli zna zapeći i ne potegne iz prve)
da, jedno i drugo. dekompresor, nekad je bio tu neki feder ali neznam vise koliko je dugi pa da nadem neki zamjenski. Prvo idem struju probat slozit, od kojeg auta bi mogao pripasat alternator?
grabrovec- član
Alternator-nema pravila, 12V što manji da ne štrči van tim bolje.
[quote="reider 1"]Josina, sve ok, ali ja bi si na tvome mijestu privoščijo novo sijedalo, jer je bolje za leđa. NEk bude ti bez kvarova i nesreča.
u planu je,slijedi lagana obnova pa u pogon.
u planu je,slijedi lagana obnova pa u pogon.
Gost- Gost
gdje bi mogao za 522 nabavit mjerac ulja za hidrauliku koji ide na spremnik. totalno je razlicit od 523
grabrovec- član
Nosi do kolega, koj ima isti traktor kao ti metalno šipko, stavi unutra, kad usipano ima do priporučene mere, oduzmi mijero i označi na šipki. To šipko upotrebivaj uvijek kod sipavanja ulja kod svoga. Ovo je jedna od opcij.
Inače kod mene nije bilo mijerice na poklopcu-vijku rezervorja. Kolega forumaši kazali su, da virojatno je izpala mi u tank. Istina-prav su imali-tamo sam ju našao.
Inače kod mene nije bilo mijerice na poklopcu-vijku rezervorja. Kolega forumaši kazali su, da virojatno je izpala mi u tank. Istina-prav su imali-tamo sam ju našao.
Pozdrav!Ima li netko iz grupe kakva iskustva sa uvozom traktora(Tomo Vinković 420)iz Eu,točnije iz Slovenije?Koja je procedura i ako može koji savjet na što moram obratiti pozornost prilikom kupnje serije 400 jer s njom nisam baš upoznat previše?
mbkrhr- novi član
- Broj postova : 10
Ako ga želiš regati, otiđi u Stanicu za tehnički pregled i tam buš dobil potrebne informacije. Postoje određena ograničenja glede emisije ispušnih plinova, Neovisno od toga, ako je do sad bil regan, onda trebaš i dokument o tome (poništena prometna ili sl.).
Ako ga ne misliš nikad regati, onda sklopi s prodavačem kupoprodajni ugovor (ili kak se već zove u Sloveniji) i ovjeri ga. Dopremi traktor i delaj.
Ako ga ne misliš nikad regati, onda sklopi s prodavačem kupoprodajni ugovor (ili kak se već zove u Sloveniji) i ovjeri ga. Dopremi traktor i delaj.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Dokument o vlastništvu slovenskog lastnika naravno ti je obaveza. Najbolja je uništena ili aktualna prometna da. U SLo zove ze dokument kod trgovanja "kupoprodajna pogodba", a to je najjednostavnije istovremeno napraviti na dan kupnje na koji izpostavi za tehnički pregled u SLo. Oni znaju šta rade i samo plati se potrebno i podpisuješ. Samo kad sam se ja razpitavao, u zemlji novog vlastnika treba biti napravena homologacija, koju izdaje specializiran organ za to...Znači, bez homologacije ne možeš registrovati ni ak imaš sve druge dokumente(staro prometno i kupoprodajno...).
Ak ne trebaš registracije, opet trebaš bar pogodbo-ugovor sa prijašnjim vlastnikom, da koj na granici ne kaže, da si ga gdje maznuo.
Ak ne trebaš registracije, opet trebaš bar pogodbo-ugovor sa prijašnjim vlastnikom, da koj na granici ne kaže, da si ga gdje maznuo.
Pozdrav
Ili pokušati ovdje.
http://www.partner-krapina.hr/
Možda kod Željka Bolfeka 091 370 5942 Krapinsko Zagorska županija.
mjerac ulja za hidrauliku je napisao/la:
Ili pokušati ovdje.
http://www.partner-krapina.hr/
Možda kod Željka Bolfeka 091 370 5942 Krapinsko Zagorska županija.
Pozdrav da li ko zna dal je moguce naci utege za tv 319k? Sto su fabricki montirani na tockove 12 . I kako se krecu cene ? Hvala unapred
Gost- Gost
Pozdrav
Moguće je naravno pronaći utege, kako se kreću cijene u RS ne bih znao trenutno oglasnik goglati.
10-80-12 gume balonke, postoje i gume balonke 10.0 / 75 - 15. 3 te gume se lakše nađu kao vodeće gume sa ripnama ili ti po domaćem jeziku gume sa ripnama standard.
Ova fotografija kruži društvenim mrežama postavio ju Juraj Šebalj rally vozač, auto as iz HR.
komentara puno najviše na desno vozilo do Tomo Vinkovića.
Moguće je naravno pronaći utege, kako se kreću cijene u RS ne bih znao trenutno oglasnik goglati.
10-80-12 gume balonke, postoje i gume balonke 10.0 / 75 - 15. 3 te gume se lakše nađu kao vodeće gume sa ripnama ili ti po domaćem jeziku gume sa ripnama standard.
Ova fotografija kruži društvenim mrežama postavio ju Juraj Šebalj rally vozač, auto as iz HR.
komentara puno najviše na desno vozilo do Tomo Vinkovića.
pozdrav,imam problem s hidraulikom na mom 521,normalno diže,a drži nekih 30tak sekundi,nekad koju više i primjetio sam da slini ulje na onoj brzoj spojnici
Gost- Gost
Stranica 34 / 37. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37
Similar topics
» Tomo Vinković 700 serija opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema
» Tomo Vinković Transporter opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema
» Tomo Vinković Transporter opća tema