Fotografije našeg zavičaja
+11
ssucur
TomoVinkovic420
tomotraktor
iwanho 1
Dubravac
abarth
VALTER 521
jozef.kc
tomo522
fireman.peter
Admin
15 posters
Stranica 1 / 7.
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Fotografije našeg zavičaja
Pošto nema snijega ovu godinu jedna snježna slika crkve u mojem kraju
Gost- Gost
Admin, ljepe slike pokrajine. Šta je onaj objekat na drugoj i trečoj sliki?
Na četvrtoj je tvoje imanje? Ljepo je.
Na četvrtoj je tvoje imanje? Ljepo je.
Zadnja promjena: fireman.peter; 14.01.14 21:41; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : Dopuna posta)
Stvarno su lijepe za pogledat.
Zadnja promjena: Admin; 18.01.14 2:45; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : velika slova)
tomo522- član
- Broj postova : 237
Re:Fotografije našeg zavičaja
@ fireman.peter nije moje imanje ,onaj objek na brdu je od tetka ,to je nakad davno bio vlaselinski dvor od obitelji Turković za vrijeme Austrougarske,pa ga on kupio ali davno,davno prije i sad živi tamo ,a onaj objekt u onom polju to ti je osnovna škola,a ona brda okolo ,e tu počinje Žumberak pozz..
Zadnja promjena: Admin; 18.01.14 2:47; ukupno mijenjano 1 put.
A tako, to ti je dvor, na dobrom mjestu.
Još da dodam da su vam ljepu školu izgradili i na ljepom mjestu stoji.
Još da dodam da su vam ljepu školu izgradili i na ljepom mjestu stoji.
Fotografije našeg zavičaja
Dvor ni moj od tetka je škola je napravljena negdje 1985.godine tu negdje nisan siguran zaboravio oprosti..
Da da, razumem da dvor nije tvoj i da je od tetka. Malo sam krivo napisal pa se tako čita ko da je tebi dvor na dobrom mjestu.
Ljepe su to pokrajine.
Ljepe su to pokrajine.
Na finom mjestu je postavljena ta kuča. Sam za sebe u miru. Samo još da ima jednog oštrog psa čuvara
Ima psa oštrog ,imaju ustvari dva psa,jer je ta ogromna kuća podijeljena na dva dijela pola,pola i ta druga polovica je od njegovog brata ,to jest njegovih nasljednika sin i njegova djeca, a tetak uživa u prirodi kaj i slike govore ,pogotovo proljeće kad je sve u cvatu i ljeto zeleno ,mada su meni i ostala godišnja doba dobra i ona imaju neku svoju lijepotu i čari .
Lp poz.
Lp poz.
Moje selo uslikano iz planina
Ova je slika iz imterneta, neka stara ali u biti tako i je. Moje selo uslikano iz suprutne strane, gledano naspram prijašnjih slika.
Auto cesta kroz naše polje. Ljevo naše selo a desno od AC grad Jesenice.
Ovo je Vintgar, u blizini sela.
Željeznički most u Vintgaru
Ova je slika iz imterneta, neka stara ali u biti tako i je. Moje selo uslikano iz suprutne strane, gledano naspram prijašnjih slika.
Auto cesta kroz naše polje. Ljevo naše selo a desno od AC grad Jesenice.
Ovo je Vintgar, u blizini sela.
Željeznički most u Vintgaru
Stvarno lijepo nema kaj uduvijek mi se sviđaju alpe i općenito Kranjska Gora. A evo još malo slika iz šireg kruga Žumberačko Gorje,sa druge strane su Gorjanci
(800px,508px)]
(800px,508px)]
Sad idemo malo niže u krašić podnožje Žumberka
Dvorac u Pribiću
(800px,508px)]
Svega pomalo nizinskog dijela i gorja.
(800px,508px)]
(800px,508px)]
Sad idemo malo niže u krašić podnožje Žumberka
Dvorac u Pribiću
(800px,508px)]
Svega pomalo nizinskog dijela i gorja.
kolege slike su vam predivne
tomo522- član
Hvala Tomo522 nešto su moje a nesto sitno sa neta imam toga još , to je moj rodni zavičaj Žumberačko gorje ali sami početak gorja .Ja živim u gradu i zasitim se grada pa svako slobodno vrijeme u prirodu bilo kam samo da je priroda ,često i na Kupu idem Kupa u Pokupskom ljeti kupanje i uživancija potpuno čista priroda .
joj joj nemoj više postat ću ti zavidan.hahaa.stvarno je tu lijepo i vjerujem ti da uživaš u prirodnim ljepotama
tomo522- član
krasne slike dečki,Peter,fascinatne su mi one drvene šetnice na Vintgaru,baš se pitam kako su ih majstori radili
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
Vintgar je več od 1893 otvoren za turiste. Tih drvenih šetnic ima še pa još Nije jih bilo lako napraviti ali znaš i sam da se sve napravi.
Mi kažemo tom malom kanjonu soteska, neznam kako je po Hr. Ta soteska je duga 1,6 km. Nije da su po cjeloj dužini takve šetnice ali ima jih dosta.
Možeš nešto o Vintgaru pogledati tu:
http://www.vintgar.si/
Mi kažemo tom malom kanjonu soteska, neznam kako je po Hr. Ta soteska je duga 1,6 km. Nije da su po cjeloj dužini takve šetnice ali ima jih dosta.
Možeš nešto o Vintgaru pogledati tu:
http://www.vintgar.si/
Neču puno samo malo sa kupanja na rijeci Kupi u Pokupskom ,prava priroda voda,sunce,šuma,mir i tišina imamo takva blaga nedirnuta u cijeloj našoj zemlji ,ali naši mudraci nemare za ništa sem sebe .
Ajde kolege i vi drugi, možete i sa nete skinut sliku samo da je vaš zavičaj ovo na Kupi nije moj zavičaj več od moje supruge.
Ajde kolege i vi drugi, možete i sa nete skinut sliku samo da je vaš zavičaj ovo na Kupi nije moj zavičaj več od moje supruge.
Već sam mislio da se crkvica na brdu ne vidi...
Svaka čast stanovnicima na održavanju plaže, fino smo se proveli kampirajući prije par godina za prvomajski vikend. Jest da se po selu pričalo 'da su dole drogeraši' , ali bili smo nešto mlađi i puni energije (i alkohola)..
LP
Svaka čast stanovnicima na održavanju plaže, fino smo se proveli kampirajući prije par godina za prvomajski vikend. Jest da se po selu pričalo 'da su dole drogeraši' , ali bili smo nešto mlađi i puni energije (i alkohola)..
LP
Gost- Gost
Pozdrav kolega Admin!Predivne slike i ambienat" ko u bajci" E,tamo preko Gorjancev,tamo je bio doma moj deda u malom selu Orehovec.Pozdrav od Valter
VALTER 521- član
- Broj postova : 31
Pozdrav Forumaš Valter ,hvala ti na pozdravima ja sam gore isto povremeno ali u nižim predjelima tako ti je to u životu možeš i ti pokazat Gorjance ili Belu Krajinu .
Za našega Admina uslikano od moje kuče pre par dana, vide se planine koje se zovu Karavanke.
Stol 2236m, najvišji vrh u Karavankama.
Ispod Stola gde je več šuma, vidi se ko neka glava, to je Ajdna.
http://sl.wikipedia.org/wiki/Ajdna
Ovo je kad sam bio sa motorom u tim planinama na sliki- Potoška planina, blizu Ajdne koju sam prije napomenuo.
Pogled prema Triglavu
Stol 2236m, najvišji vrh u Karavankama.
Ispod Stola gde je več šuma, vidi se ko neka glava, to je Ajdna.
http://sl.wikipedia.org/wiki/Ajdna
Ovo je kad sam bio sa motorom u tim planinama na sliki- Potoška planina, blizu Ajdne koju sam prije napomenuo.
Pogled prema Triglavu
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Fotografije vinograda
» Fotografije voćnjaka
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Putujem fotografiram & snimam
» Fotografije voćnjaka
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Putujem fotografiram & snimam
Stranica 1 / 7.