Tomo Vinković 700 serija opća tema
+30
mbkrhr
DAMIR
tale_123
Sasazagi
isalopek
Karl
hare_a
velikivuk
d3enis
serafian
sokol
TV-319k-vlado
vica022
grabrovec
Tomo Vinković Požega
tony5
bajki
mbutala
Dubravac
reider 1
tomo522
ssucur
Krumpironja
darko123
iwanho 1
tomotraktor
fireman.peter
TomoVinkovic420
strojar1000
Admin
34 posters
Stranica 19 / 25.
Stranica 19 / 25. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
Re: Tomo Vinković 700 serija opća tema
Ove sajle sa budžirima jesu na zglobašima(takvom il ovakvom zglobu), nužno zlo, koje treba biti, jer pored hidravličkog prenosa, nije kakve druge pametne alternative, da se drugačije riješi situacija. I upravo ove sajle mi idedu na živce. Tebe muči sajla kvačila, al mene na AC-ju je sajla gasa. Zato nije prijimao jednakomerno gasa, več je gas cimao po stupnjevima, jer sajla zaglavljala. Možeš riješiti i, da nekako sasvim drugje vodiš budžir, da ne dođe do ostrih uglova, kod motanja volana. A moj je bijo presilovani, pa nije pomognilo ni to, ni mazanje svim živim...
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Pozdrav,
hvala na komentaru tebi Admine i raider 1. Več sam završio sa preradom, sad trebem još prilepiti slike, ali moram priznati, da imam početne poteškoče sa insertiranjem slik, iako sam več pročitao vaše upute u vezi sa tim.
hvala na komentaru tebi Admine i raider 1. Več sam završio sa preradom, sad trebem još prilepiti slike, ali moram priznati, da imam početne poteškoče sa insertiranjem slik, iako sam več pročitao vaše upute u vezi sa tim.
sokol- član
- Broj postova : 70
Pozdrav
Fotografije moraš učitati na web album da dobije svoj link, web album iza bereš po volji,želji, potom fotografiju sa linkom u post postaviš pravilne rezolucije 800x600 ili link sa pregledom, fotografija je mala klikom na fotografiju otvori se u originalnoj rezoluciji.
Možeš fotografiju postaviti da i nisi učitao na web album, iz posta gore u alatnoj traci Foruma ( kockica, kučica ) Tinypic web album kad se prelazi, klika mišem ili kursorom po alatnoj traci posta piše što je što.
Postavi kako znaš za početak popravit ćemo fotografiju ako je potrebno, možeš i vježbati koliko želiš u temi posebnoj za tu namjenu. Probaj ovaj web album jednostavan je http://picr.de
Fotografije moraš učitati na web album da dobije svoj link, web album iza bereš po volji,želji, potom fotografiju sa linkom u post postaviš pravilne rezolucije 800x600 ili link sa pregledom, fotografija je mala klikom na fotografiju otvori se u originalnoj rezoluciji.
Možeš fotografiju postaviti da i nisi učitao na web album, iz posta gore u alatnoj traci Foruma ( kockica, kučica ) Tinypic web album kad se prelazi, klika mišem ili kursorom po alatnoj traci posta piše što je što.
Postavi kako znaš za početak popravit ćemo fotografiju ako je potrebno, možeš i vježbati koliko želiš u temi posebnoj za tu namjenu. Probaj ovaj web album jednostavan je http://picr.de
Upute za postavljanje fotografija u post Foruma.
1.
2.
3.
1.
2.
3.
tony5- član
- Broj postova : 286
Pozdrav,
hvala svima na uputama. Probao sam več više načina za uploadanje. Pošto imam momentalno više slika mi trenutno najviše odgovara "picr.de, jer se može prije uploadanja pripremiti do 10 slika, pa i na nemačkom je jeziku (engleski nisam učio- dobro programi nisu suviše komplikovani) samo mi posle lepljenja nije slalo i tekst, zbog toga ču poslati još jedan odgovor sa slikama.
Najprije ču raditi bez albuma.
Rezultat prerade: moj sin star 10 godina (težak 30 kg) prije prerade stajao je obema nogama na polugu spojke, da ju je stisnuo, što je bilo i opasno, sad to uradi sa jednom nogom, pa i za mene je lakše. Samo još študiram, da snizim sedište, pošto nisam baš visok, ali ne sada pošto moram još iz šume doveziti drva za sledeču zimu.
hvala svima na uputama. Probao sam več više načina za uploadanje. Pošto imam momentalno više slika mi trenutno najviše odgovara "picr.de, jer se može prije uploadanja pripremiti do 10 slika, pa i na nemačkom je jeziku (engleski nisam učio- dobro programi nisu suviše komplikovani) samo mi posle lepljenja nije slalo i tekst, zbog toga ču poslati još jedan odgovor sa slikama.
Najprije ču raditi bez albuma.
Rezultat prerade: moj sin star 10 godina (težak 30 kg) prije prerade stajao je obema nogama na polugu spojke, da ju je stisnuo, što je bilo i opasno, sad to uradi sa jednom nogom, pa i za mene je lakše. Samo još študiram, da snizim sedište, pošto nisam baš visok, ali ne sada pošto moram još iz šume doveziti drva za sledeču zimu.
sokol- član
E pa gore možete videti i slike. Ako če koga još šta zanimati rado ču odgovoriti, iako mi uvjek nedostaje vremena.
sokol- član
Pozdrav
Eto ide malo dok se čovjek upozna sa web albumima, dalje ide bez problema, možeš sa svim albumima fotografije postaviti koliko želiš, stvar je samo njihovog načina rada, razlikuju se, Tinypic ideš po jednu fotografiju, Pirc de, do deset odjednom, pa se ponovi postupak koliko je potrebno, hvala na fotografijama, korisne su pa tko želi preradu eto fotke su tu.
Eto ide malo dok se čovjek upozna sa web albumima, dalje ide bez problema, možeš sa svim albumima fotografije postaviti koliko želiš, stvar je samo njihovog načina rada, razlikuju se, Tinypic ideš po jednu fotografiju, Pirc de, do deset odjednom, pa se ponovi postupak koliko je potrebno, hvala na fotografijama, korisne su pa tko želi preradu eto fotke su tu.
Pozdrav,
evo jedan kontakt za obnovu sredinskog dela traktorja (+garancija):
8297 Šenjanž
tel (03) 568164
Mobi: 041 501 250-Ignacij
evo jedan kontakt za obnovu sredinskog dela traktorja (+garancija):
8297 Šenjanž
tel (03) 568164
Mobi: 041 501 250-Ignacij
sokol- član
Ljudi moji, dal ko zna, ak pašejo od AGT-ja felge 16" na TV direktno bez prerade? Znači center rupa i 4 za vijke? Jer neko se za moje felge sa gumama razpitiva za Tv-ja, pa neznam mu svetovati.
Bogami, kao šumski tovornjak sa hiabom
E, ova ruka ,trebala bi biti na lagerima napravena, da se okreta straga i bijo bi hiab. Uzme sa strane, pa baci na prikolico. TAda bijo bi glavni direktor.
E, ova ruka ,trebala bi biti na lagerima napravena, da se okreta straga i bijo bi hiab. Uzme sa strane, pa baci na prikolico. TAda bijo bi glavni direktor.
Tomo pravi mali div jos da se nabaci neko vitlo bilo bi vrh
darko123- član
- Broj postova : 274
Imam robe i za vitlo, (ama ljudi ja sam u penziji-mirovini-pokojnini)
Šuma mi je u blizini dostupno i bez vitla.
Šuma mi je u blizini dostupno i bez vitla.
Ih super bice prikljucaka za tomu koliko oces
darko123- član
- Broj postova : 274
Pozdrav Peter, ja sam novi ovdje na forumu i uskoro cu gledat da se predstavim u za to namijenjeno mjesto na forumu.fireman.peter je napisao/la:Eto ti slike mog traktora pre sređivanja. Kako vidiš sic je navaren na ploču koja je onda prišarafana na traktor. Ja sam ti izsjeko dio kako je odznačeno i onda opet navarijo nazad na tu ploču.
Prije par dana sam kupio TV731 sa po meni tvornickim hidraulickim volanom znaci vjerojatno 731S. Posto momentalno zivim u Stuttgartu nisam ga jos ni vidio...samo na slikama. Ja sam jedino dao novac za njega a moj punac ga je pregledao i kupio.
Vlasnik je bio uvjeren da je to 732...ali po meni nije a i u knjizici mu pise 731. No to uopce meni nije previse vazno, bitno da je ispravan, nadam se. Traktor opticki treba urediti pa se i ja polako pripremam, u vezi s time imam par pitanja posto si ti svog vidim sredio vrhunski. Pitanje sica si objasnio....sad bi mozda bilo dobro da napises di si sic i kupio? Druga stvar koja me zanima je tvoj volan (kolo volana), isto tako od cega je to i gdje si kupio. Isto sta bi me jos zanimalo je sifra za boju...koji je to RAL? I koju boju je dobro koristiti? Neki kazu da autolak nije najbolje rjesenje jer je stara boja bila uljana i da nova nitro dize staru boju. Prem da cu ja dati cijeli traktor najvjerojatnije na pjeskarenje. To bi bilo to za sada i unaprijed hvala. Pozdrav i vama ostalim forumasima.
Gost- Gost
Po moji procijeni, dobro je očuvan, pa ga uskoro nima smisla sređivati
A hvala, nisam vidijo tablice i točno pregledavao.
Na mojem ce trebati malo raditi jos da ga se dovede u takvo stanje...tek je zakaparen....jos nije dvoriste ni vidio.
Gost- Gost
Bilo kako, nek ti radi udano i da nije kritih griješaka u njemu!. LP
Pozdrav Darac81
Što se tiče sica, njega sam dobio na traktoru znači da je starijeg godišta. Zanima te kolo volana. Njega sam kupio uz stablo i glavom volana u Agromehaniki Kranj. Ti bi to mogao dobiti u trgovini sa djelovima za traktore. Odnesi staro kolo volana u trgovinu i nabavi novi sa istim konusom. RAL šifru ćeš naći u mojoj temi predstavi se: fireman.peter, tamo ti piše
https://agro.forumhr.com/t282p25-fireman-peter
Traktori nisu bili bojani uljnatom bojom ali puno puta su jih vlastniki obnavljali sa njom. Istina da ona ne ide zajedno sa nitro bojom i da se desi havarija jer nitro digne uljnatu. Moja preporuka ti je bojati sa bojom za avtomobile koja je kvalitetna i nije nitro nego se sastoji iz dve komponente. Isto tako nemoj kupovati šprickit koji je na osnovi nitra nego ima kvalitetniji. Te se boje nećeju tuči međusobno, bar su takva moja iskustva.
Ako ćeš pjeskariti onda starih boja neće biti pa neće biti ni problema sa dizanjem boje. Mada ja nisam pjeskario nit sada nebi ali kako hoćeš.
Pozdrav i nek ti dobro služi novi stari traktor i puno uspjeha kod obmove.
Što se tiče sica, njega sam dobio na traktoru znači da je starijeg godišta. Zanima te kolo volana. Njega sam kupio uz stablo i glavom volana u Agromehaniki Kranj. Ti bi to mogao dobiti u trgovini sa djelovima za traktore. Odnesi staro kolo volana u trgovinu i nabavi novi sa istim konusom. RAL šifru ćeš naći u mojoj temi predstavi se: fireman.peter, tamo ti piše
https://agro.forumhr.com/t282p25-fireman-peter
Traktori nisu bili bojani uljnatom bojom ali puno puta su jih vlastniki obnavljali sa njom. Istina da ona ne ide zajedno sa nitro bojom i da se desi havarija jer nitro digne uljnatu. Moja preporuka ti je bojati sa bojom za avtomobile koja je kvalitetna i nije nitro nego se sastoji iz dve komponente. Isto tako nemoj kupovati šprickit koji je na osnovi nitra nego ima kvalitetniji. Te se boje nećeju tuči međusobno, bar su takva moja iskustva.
Ako ćeš pjeskariti onda starih boja neće biti pa neće biti ni problema sa dizanjem boje. Mada ja nisam pjeskario nit sada nebi ali kako hoćeš.
Pozdrav i nek ti dobro služi novi stari traktor i puno uspjeha kod obmove.
Ja sam to riješio tako da sam pošao u prodavaonicu sa dijelovima za traktore, pa sam kupio potezni prekidač od (mislim da je bio od traktora IMT), a onda sam sve ostalo prilagodio, tako da radi ispravno.
Samo je bilo potrebno posle toga u strujni krug vezati još rele jer imam i prikolicu, pa mi taj prekidač zbog prevelike struje nije dugo izdržao.
Jedanput sam u šumi zaboravio odmah popustiti u ručnu kočnicu pa sam nabavio još jedan prekidač za ručnu i na taj prekidač priklopio žmrkajuču LED diodu, koja me opozorava kad je povučena ručna kočnica. Sad nemam problema ni sa pregorevanjem prekidača za kočnicu, isto tako nemam problema da bi zaboravio odmah popustiti ručnu kočnicu.
Samo je bilo potrebno posle toga u strujni krug vezati još rele jer imam i prikolicu, pa mi taj prekidač zbog prevelike struje nije dugo izdržao.
Jedanput sam u šumi zaboravio odmah popustiti u ručnu kočnicu pa sam nabavio još jedan prekidač za ručnu i na taj prekidač priklopio žmrkajuču LED diodu, koja me opozorava kad je povučena ručna kočnica. Sad nemam problema ni sa pregorevanjem prekidača za kočnicu, isto tako nemam problema da bi zaboravio odmah popustiti ručnu kočnicu.
sokol- član
Proširenje traktora serije TV samo straga sa duplim kotačima:
http://www.agrooglasi.si/oglas_kmetijstvo/traktorji/tomo_vinkovic/traktor-tomo-vinkovic/985912
http://www.agrooglasi.si/oglas_kmetijstvo/traktorji/tomo_vinkovic/traktor-tomo-vinkovic/985912
Stranica 19 / 25. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
Similar topics
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema
» Tomo Vinković Transporter opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema