Fireman.Peter
+8
VALTER 521
abarth
reider 1
jozef.kc
Krumpironja
tomo522
Admin
fireman.peter
12 posters
Stranica 2 / 4.
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Fireman.Peter
Narokalo narokalo Ja se ne sekiram zbog toga. Jedino što je žled pa se ruše drva, pucaju grane... Ceste se loše očistilo jer se nit ne stigne. U državi je crveni alarm zbog svega toga. Jučer na poslu smo radili 100 na sat, stalno nešto zvonil telefon. Isto onda nočna snjena pa i današnja preko dana stalno na terenu. Eto sad oped stigo ja na red pa sam upravo na poslu. Trojica mojih upravo radi, neke grane treba porezat. Ostali čekamo na sledeči poziv. Nadam se da nebu previše problema. Inače tu smo da pomognemo ljudima, spremni za posao. .
PS
Toma je prava zvijer, nezaustavljiv sa lancima ejjj bez njega ubila bi me lopata.
PS
Toma je prava zvijer, nezaustavljiv sa lancima ejjj bez njega ubila bi me lopata.
boga mi, bez tomeka bi se dobro nalopatal,dobro ga je nakrkalo
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
Nema to je takovo delo,,nikad mirno,,,,a u ovo vrijeme,,,,i s tim alarmom,,,,nebi ti bio u koži,,,,,ali eto,,,i kod nas kamenjara,,,nit vidiš kako kipaš,,niti niš,sve napamet,,neznam stalno sam napet,,jer sam miao s...nje več jednom,,,pa sad trzam na svaku malu,...
Gost- Gost
Bagerista, kod nas kažemo: oprez je majka mudrosti.
Jozef, sreča strojčina radi kak treba.
Jozef, sreča strojčina radi kak treba.
Pozitivno sam zavidan Vama dvojici na druženju.. Isto tako i na snijegu. Kod nas je bio predviđan za prošli vikend i brusio se bio nož na ralici u željnom iščekivanju, ali Još se nadam jednom raliti ove zime, ali nije nužno da baš mora zapadati.
Žao mi je zbog izvanrednog stanja i zbog ljudske nesreće!
LP
Žao mi je zbog izvanrednog stanja i zbog ljudske nesreće!
LP
Gost- Gost
Ralijo sam dosta vremena, snijega ko u priči i to u samo nekoliko dana napadalo se... Do nekle užitak a onda...
Več je prešlo granice dobroga, na poslu ludnica. Nadam se da se situacija umiri. A nemože se tu ništa, priroda je priroda i više nije ona umirena. Nekaj se sa njom događa, samo ekstremi, ili je suša ili je puno kiše pa poplave lil je snjega i leda prekomjerno... nešto je išlo pogrešno, to je meni več neko vreme sasvim jasno.
Več je prešlo granice dobroga, na poslu ludnica. Nadam se da se situacija umiri. A nemože se tu ništa, priroda je priroda i više nije ona umirena. Nekaj se sa njom događa, samo ekstremi, ili je suša ili je puno kiše pa poplave lil je snjega i leda prekomjerno... nešto je išlo pogrešno, to je meni več neko vreme sasvim jasno.
Imaš prav Peter.Sve se nešto poremetilo.Ništa nije kao prije.Samo neke ekstremne stvari a ništ normalno
tomo522- član
- Broj postova : 237
Neke iz mog albuma...
Naoružan za zimu.
Naoružan za zimu.
Zadnja promjena: fireman.peter; 22.02.14 21:02; ukupno mijenjano 1 put.
@peter ajd mi reci koja je kod tebe boja.Jesi li nešto sam miksao il je po katalogu.Ako je RAL ajd mi napiši koi broj.Ja ću mog isto farbat pa da znam koju boju tražit,Pozzzz
tomo522- član
Na sliki ispod je TV-420 kojeg sam ofarbao sa:
- RAL 1007 Narančasta boja koja malo vuče na žutu
- RAL 6018 Zelena
Moram napomenit da su kasnije nešto novije godište TV-420 bili malo više narančasti ko 731 i 732 ali ovaj moj je bio u originalu takav, malo je vuklo na žutu pa sam ga i ponovo u takvu ofarbao.
Ovo o TV-420 ti je bilo samo tako usput. Tebe zanima TV-731.
TV-731 sam obojao sa:
- VW P2C/89 Narančasta boja i
- RAL 6018 Zelena.
Ova narančasta koju sam farbao na 731 je po volkswagenovom katalogu ali ta boja je po meni bila najbolji približak originalu.
- RAL 1007 Narančasta boja koja malo vuče na žutu
- RAL 6018 Zelena
Moram napomenit da su kasnije nešto novije godište TV-420 bili malo više narančasti ko 731 i 732 ali ovaj moj je bio u originalu takav, malo je vuklo na žutu pa sam ga i ponovo u takvu ofarbao.
Ovo o TV-420 ti je bilo samo tako usput. Tebe zanima TV-731.
TV-731 sam obojao sa:
- VW P2C/89 Narančasta boja i
- RAL 6018 Zelena.
Ova narančasta koju sam farbao na 731 je po volkswagenovom katalogu ali ta boja je po meni bila najbolji približak originalu.
Hvala Peter.Probat ću naći baš tu od FW-a jer mi se dopada
tomo522- član
Evo nešto za našo Perico ,da ga malo nadirkivamo!
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Hehe Rider, vidi ti ove tvoje od Slaka, idu oni sa konjima gasiti. Trebali su uzeti sa sobom još jednu prikolicu drva da kad stignu mogu malo opet ložiti pa da se ima onda što gasiti.
Tomo420 , trebal si mi potražiti koju djevojku a ne ovog vatrogasca na štangi.
Imamo i mi štangu na poslu ali nemamo ni jednu gasilku- vartogasicu ili kako vi kažete ženama u našim vrstama?
Tomo420 , trebal si mi potražiti koju djevojku a ne ovog vatrogasca na štangi.
Imamo i mi štangu na poslu ali nemamo ni jednu gasilku- vartogasicu ili kako vi kažete ženama u našim vrstama?
Aha onda je ova štanga čista istina-mislijo sam,da je to neka štorja sa Američkog filma sa 80 stolječa.Hehe super so ove štange,do kad komu ne satreš kičmo izpod sebe.
Ovaj voz je nekakvi muzejski primerek.Vidijo ja to naslikama i kakvom muzeju ili gdje izpred vatrogasne kapije za razstavo.
Slak je legenda.!
Ovaj voz je nekakvi muzejski primerek.Vidijo ja to naslikama i kakvom muzeju ili gdje izpred vatrogasne kapije za razstavo.
Slak je legenda.!
Hehe ova bih vatru još zapalila(imeđu vartrogasaca)!
tomo420 je napisao/la:
Bi ova bila zadovoljavajuća u vašim redovima??? :-)
Sigurno da biiii. Gde ju ti nađeš???
reider 1 je napisao/la:Hehe ova bih vatru još zapalila(imeđu vartrogasaca)!
Istina što kažeš, rasturila bi nam jedinicu
Možda je ovako kako sad imamo ipak bolje.
Da ovo ne bi se dobro izašlo.fireman.peter je napisao/la: Istina što kažeš, rasturila bi nam jedinicu
Možda je ovako kako sad imamo ipak bolje.
Stari muškaraci su kazali-"gdje davo nije mogao,je šaljijo ženu!"
sretan rođendan i sve najbolje
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
Re:Fireman.Peter
Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko i lani, nije isto godina ti je više, sretan rođendan Fireman.Peter
Peter sve naj bolje u sledećoj godini i da ti bude bolja i ljepša od ostalih.
tomo522- član
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 2 / 4.