Fireman.Peter
+8
VALTER 521
abarth
reider 1
jozef.kc
Krumpironja
tomo522
Admin
fireman.peter
12 posters
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Fireman.Peter
Pozdrav svim članovima Tomo Vinković foruma!
Ime mi je Peter, živim u Sloveniji. Zapošljen sam u vatrogasnoj službi. Imam traktor Tomo Vinković TV-731. Sa njim ne obrađujem zemlje nego mi treba za poslove oko kuče. Sa traktorima TV upoznat sam još iz detinjstva jer sam pomagao radit poslove u polju od mog strica koji je imao TV-420. Toga sam i pozajmijo ako mi je trebao kod kuče za koji posao. Posle sam nabavijo svoj Tomo TV-420 kojeg sam detaljno obnovijo ali uvijek je bila želja imat večeg TVja. Tako sam nabavijo ovog 731 i prodao malog 420. Kao prvog, tako i drugog, detaljno sam obnovijo. Prvo da bude ispravan, drugo farbanje limarije a posle napravijo sam još koje izboljšanje. Slike če pokazati više nego sto mojih riječi.
Kupnja TV- 420
Posle obnove
Kupnja TV- 731
Početak sređivanja
Ime mi je Peter, živim u Sloveniji. Zapošljen sam u vatrogasnoj službi. Imam traktor Tomo Vinković TV-731. Sa njim ne obrađujem zemlje nego mi treba za poslove oko kuče. Sa traktorima TV upoznat sam još iz detinjstva jer sam pomagao radit poslove u polju od mog strica koji je imao TV-420. Toga sam i pozajmijo ako mi je trebao kod kuče za koji posao. Posle sam nabavijo svoj Tomo TV-420 kojeg sam detaljno obnovijo ali uvijek je bila želja imat večeg TVja. Tako sam nabavijo ovog 731 i prodao malog 420. Kao prvog, tako i drugog, detaljno sam obnovijo. Prvo da bude ispravan, drugo farbanje limarije a posle napravijo sam još koje izboljšanje. Slike če pokazati više nego sto mojih riječi.
Kupnja TV- 420
Posle obnove
Kupnja TV- 731
Početak sređivanja
Zadnja promjena: fireman.peter; 12.01.14 17:28; ukupno mijenjano 2 put/a.
Re: Fireman.Peter
., lip TI pozdrav dragi moj forumski prijatelju Peter!., pozdrav tebi i tvojoj obitelji u predivnu deželu Sloveniju!., čitamo - pišemo se ...
Gost- Gost
Hvala na dobrodošlici! Drago mi je da mogu napisati koju riječ na novi forum Tomo Vinković.
Hvala što ste ga osnovali zapravo napravili!
Hvala što ste ga osnovali zapravo napravili!
pozdrav prijatelju.drago mi je da smo i ovdje zajedno i da se i ovdje budemo lijepo družili.pozzzzzzzzz
tomo522- član
- Broj postova : 237
Eto nekih radova iz ovih dana. Puštala kompresija na jednom cilindru koji stoji pored rezervara. Vidi se na rezervaru od ulja zamazano pošto je probilo na tu stranu.
Šlajfanje glave
Sastavljanje
Danas ponovo sastavljen nazad, radi u redu, izgleda da se problem ispravijo. Barem takve sam dojmove dobijo posle probe
Šlajfanje glave
Sastavljanje
Danas ponovo sastavljen nazad, radi u redu, izgleda da se problem ispravijo. Barem takve sam dojmove dobijo posle probe
Pozdrav vlasniku najbolje sređenog tomice hehehe očekujem puno slika i videa
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Pozdrav Krompironja, tu si aaa! Tako i treba.
Hehe, hvala na pohvali oko traktora ali jedan je još oštriji od mene. Možda me još nije prešao sa izboljšanjima na traktoru, tu smo negde, ali me sigurno prešao u priključcima jer tamo rastura . To je Abarth, pedantan u nulu.
Što se tiče mojih slika, več jih ima svugde po forumu, ima i koji video.
Nešto čemo još dodati
Hehe, hvala na pohvali oko traktora ali jedan je još oštriji od mene. Možda me još nije prešao sa izboljšanjima na traktoru, tu smo negde, ali me sigurno prešao u priključcima jer tamo rastura . To je Abarth, pedantan u nulu.
Što se tiče mojih slika, več jih ima svugde po forumu, ima i koji video.
Nešto čemo još dodati
Pozdrav Sina73
Stefan ako misliš ovaj klip na sliki, taj sam dao otokariti da sam sa njim ošlajfao glavu.
Stefantv je napisao/la:Pozdrav Petre, ovaj ulozak u klip ne predposlednjoj slici od cega su?
Stefan ako misliš ovaj klip na sliki, taj sam dao otokariti da sam sa njim ošlajfao glavu.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 1 / 4.