Tomo Vinković 700 serija opća tema
+30
mbkrhr
DAMIR
tale_123
Sasazagi
isalopek
Karl
hare_a
velikivuk
d3enis
serafian
sokol
TV-319k-vlado
vica022
grabrovec
Tomo Vinković Požega
tony5
bajki
mbutala
Dubravac
reider 1
tomo522
ssucur
Krumpironja
darko123
iwanho 1
tomotraktor
fireman.peter
TomoVinkovic420
strojar1000
Admin
34 posters
Stranica 2 / 25.
Stranica 2 / 25. • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Tomo vinković 700 serija
Pozdrav Mario 730. Lijepo, uredan traktor.
tomotraktor- član
- Broj postova : 208
Re: Tomo Vinković 700 serija opća tema
Hvala! Zna li ko di je moguče kupit orginal orginal sat za 730?
Gost- Gost
Tomo vinković 700 serija
Taj kakav tebi treba, mislim da je teško nov za kupiti naći. Barem ja mislim da više takvih nema, ali potraži negdje polovan kod rashodovanih traktora, mislim da se to može naći. I kod mene je takav i radi, bio stao zbog prljavštine, izduvao kompresorom i malo WD-a i sada radi.
tomotraktor- član
- Broj postova : 208
Pozdrav moto sat Njemačke proizvodnje koji radi na vibracije je nemoguće više kupiti,
jedino od novih serija 800 koji radi na elektro pogon,
jedino od 732 se da nabaviti koji radi na motosajlu, ali malo teže ga je u hr naći...
jedino od novih serija 800 koji radi na elektro pogon,
jedino od 732 se da nabaviti koji radi na motosajlu, ali malo teže ga je u hr naći...
Gost- Gost
Kupio sam neki alternator za Tomu pa me zanima jel vazan smjer okretanja alternatora , da li puni kud god se okrece.... ?
Gost- Gost
Pozdrav
Dobro došao na mali poljoprivredni Forum,maloj poljoprivrednoj mehanizaciji, možeš u temi predstavi se malo napisati o sebi i tvojoj mehanizaciji nije obavezno ali je poželjno poradi bolje suradnje na Forumu između vas članova/korisnika Foruma,to će biti i tvoja osobna tema za sve teme da se ne tiču poljoprivrede itd...
Što se tiče tvog pitanja za alternator, nije bitan smjer vrtnje da proizvodi struju može da se vrti i lijevo i desno svejedno te proizvodi struju.
Ali ima jedna stvar koja je bitna ali opet ne tako da nebi radio, u tom pravom smjeru vrtnje altenator ima kod remenice one lopatice koje ga hlade, kad bi altenator vrtio u suprotnom smjeru od lopatica, bilo bi slabije hlađenje više bi se grijao altenator tako jer dobija manje zraka za hlađenje, ali opet radi i tako bez greške osim što u ljetnom periodu provjerit temperaturu altenatora ako se forsira traktor na gasu već provjereno nebrojeno puta na traktorima, tako da tu nema greške ti sam odluči sad što ćeš dalje, ovo tvoje pitanje sam provjerio kod ovlaštenih autoelektričara više njih isti odgovor tako da može i tako.
Jedino je kod dinama bitan smjer vrtnje postoji lijeva vrtnja koja je Engleska i desna vrtnja normalna koju svi upotrebljavamo u Eu itd...
Hvala na odazivu na naš mali Forum
Srdačan pozdrav
Administrator
Dobro došao na mali poljoprivredni Forum,maloj poljoprivrednoj mehanizaciji, možeš u temi predstavi se malo napisati o sebi i tvojoj mehanizaciji nije obavezno ali je poželjno poradi bolje suradnje na Forumu između vas članova/korisnika Foruma,to će biti i tvoja osobna tema za sve teme da se ne tiču poljoprivrede itd...
Što se tiče tvog pitanja za alternator, nije bitan smjer vrtnje da proizvodi struju može da se vrti i lijevo i desno svejedno te proizvodi struju.
Ali ima jedna stvar koja je bitna ali opet ne tako da nebi radio, u tom pravom smjeru vrtnje altenator ima kod remenice one lopatice koje ga hlade, kad bi altenator vrtio u suprotnom smjeru od lopatica, bilo bi slabije hlađenje više bi se grijao altenator tako jer dobija manje zraka za hlađenje, ali opet radi i tako bez greške osim što u ljetnom periodu provjerit temperaturu altenatora ako se forsira traktor na gasu već provjereno nebrojeno puta na traktorima, tako da tu nema greške ti sam odluči sad što ćeš dalje, ovo tvoje pitanje sam provjerio kod ovlaštenih autoelektričara više njih isti odgovor tako da može i tako.
Jedino je kod dinama bitan smjer vrtnje postoji lijeva vrtnja koja je Engleska i desna vrtnja normalna koju svi upotrebljavamo u Eu itd...
Srdačan pozdrav
Administrator
Pronasao sam ove lijepe slike toma sa rotacionom kosacicom
darko123- član
- Broj postova : 274
Admin je napisao/la:Pozdrav
Srdačan pozdrav
Administrator
Hvala puno na pomoci, da ne brinem vise...
Gost- Gost
Zanimljive slike Darko, vidi kakva mu je hidravlika na 2. i 3. sliki.
Možda znaš za još koju sliku pa da se još bolje to vidi?
Možda znaš za još koju sliku pa da se još bolje to vidi?
Ako se dobro sjecam, Darko je ovog tomu nasao u oglasima. Bas je predobar.
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Evo imam i ove dvije
darko123- član
Nisam znao da postoje ovako male bale, ko frnikule
Toma je uredan, ofarban na novo.
Toma je uredan, ofarban na novo.
Ima taj vinković i video kako radi prednja hidraulika na YT a po bali se može zaključit da ima i neku balirku za njega gledo sam postoje balirke i za motokultivatore možda i on ima neki,čim ima disk kosu i tako veliku livadu bit će da i balira šteta šta nema vise slika od njega čini se da je u dobrim rukama
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Evo ga i snimak
darko123- član
A ti bi da proizvodiš struju ali čemu kad nemaš startera?
Hehe, šalim se naravno. Bude to posloženo kak treba
Hehe, šalim se naravno. Bude to posloženo kak treba
Meni je tako puklo na malom tomi al sam imo sreću i kupio nov za 60€
tomo522- član
- Broj postova : 237
Ovi alternatori od suzukija su ko stvoreni za tomu. Bas su mali
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
A imaju i farbu za TV.
Evo i el. instalacija.
Pranje kad otopli.
Evo i el. instalacija.
Pranje kad otopli.
Znači, uspjel si riješiti anlaser?
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Koji je razlog da imas dupla proširenja heh tek sad sam vidio
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Pozz
Rad sa sijačicama,sadilicama i kod oranja je stabilniji.
Nemam ja vinograd kao ti da mi treba međuredna obrada.
Rad sa sijačicama,sadilicama i kod oranja je stabilniji.
Nemam ja vinograd kao ti da mi treba međuredna obrada.
Dupla proširenja su odlična ako ne koristiš teške priključke. Dobiješ puno veću stabilnost, ali kod večeg vertikalnog opterećenja se lako preopterete ležajevi pa ih je potrebno mijenjati prije nego je uobičajeno.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Stranica 2 / 25. • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Similar topics
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema
» Tomo Vinković Transporter opća tema
» Tomo Vinković 800 serija opća tema
» Tomo Vinkovič PE 15 & 18 opća tema
» Tomo Vinković Damper 600 D opća tema