Stolarska radionica.
+3
ssucur
Admin
fireman.peter
7 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Re:Stolarska radionica
Odlično je ispalo malo si doradio obojao u bjelu boju i lijepo izgleda super . Dobro si se sjetio i dužan si capucino pomočniku koji drži teglu cviječa .
Stolarska radionica
Šta je ovo ssucur, neka presa za šta??????. Cjediti voće ili ti šta je pitanju?
tomotraktor- član
- Broj postova : 208
Stolarska radionica
Stvarno nikad ni čuo da postoji, a kamoli vidio svoim očima. Jeli se to stvarno nekad koristilo ili je to za zaj...nciju?
tomotraktor- član
Re: Stolarska radionica.
Kad dođem iz SLO ??? trava do pasa u dvorištu, između voća, male površine itd....
pokosiš baliraš pospremiš....
Bale su mnogo ljepše ostaje trava u normalnoj dužini (nije sječena kao kod traktorske balirke)
Eee nisam toliko lud da baliram 1ha
Testirana radi (kot urca) ko švicarski.
pokosiš baliraš pospremiš....
Bale su mnogo ljepše ostaje trava u normalnoj dužini (nije sječena kao kod traktorske balirke)
Eee nisam toliko lud da baliram 1ha
Testirana radi (kot urca) ko švicarski.
Stolarska radionica
A to je znači tvoj proizvod iz kućne radinosti, za osobne potrebe. Super, a i fino izgleda. Mislio sam da si postavio sliku od nekuda, a ne svoju.
tomotraktor- član
Dobro Pe...e, sumnjaš u moje rukotvorine, Jednu balu napravim za 3 minuta, sve što pokosim oko ograde, dvorište kad preraste, između voća itd-nakupi se toga.....
Stolarska radionica
Ne nisam sumnjao, naprotiv. Znam da si ti ,,majstor,, što oči vide ruke naprave, ( a ovo izgleda nigdje ni oči nisu mogle vidjeti ) samo sam mislio da je ovo neki muzejski reparirani primjerak te ručne prese ili nešto slično. Ni na kraj pameti da si ti to sebi pravio za koristiti LP
tomotraktor- član
Wow, fantastično! Kako si napravio šare na daskana, dali si palio brenerom, brusio ili...?
Tomo Vinković Požega- član
- Broj postova : 464
Palio brenerom, prolaz 150cm 60cm 150cm-izravnavanje terena fiksatori, traka i to je to.
Ko zna-ta zna-to je Sukur!Ali ona balirka najviše mi pala u oči hehe.Ni lagera na klipu ti ne treba hehe.
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Plavo=strana na kojoj su panti, Crveno=podigne se letva petica u smijeru strelice-ograda je troslojna.
He he malo sam zamaskirao otvaranje.
He he malo sam zamaskirao otvaranje.
Bit će teže lopovima, kad vide koliko je zamaskirano, odustat će
Tomo Vinković Požega- član
- Broj postova : 464
Ssucur, što reči? Odrađeno odlično i jako lijepo za vidjeti. Drvo je i meni jako lijepi materijal, ali zahtjeva pojačano održavanje. Pogotovo ako je izloženo kiši i suncu.
Ova letva blokira sva tri krila. Kad se letva makne, velika krila su slobodna. Jesi li na velikim krilima ugradio dodatno ograničavanje zakretanja ili to planiraš učiniti kad bude gotova ulazna cesta? Ili si možda ugradio pante tako da se velika krila zatvore sama od sebe?
Ova letva blokira sva tri krila. Kad se letva makne, velika krila su slobodna. Jesi li na velikim krilima ugradio dodatno ograničavanje zakretanja ili to planiraš učiniti kad bude gotova ulazna cesta? Ili si možda ugradio pante tako da se velika krila zatvore sama od sebe?
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Na velikim krilima su pante i na srednjem malom, srednje malo se mota na lijevo veliko i skupa se otvaraju po potrebi.Prije sam napisao da trebam još fiksatore itd...
I meni su se vrata jako povesila drvena.Tak oje dosta puta kod drvenih proizvoda.Al kod mene nije problem samo vrata,več i stubovi,koji su se malo premaknili.Sve po malo.I sad vrata počela su na tom suncu međusobno uglavljati.Na mojo tugo nema mogučnosti štelanja pantov.
Ova vrata moguče je vidjeti na toj več viđenoj slici sa druge teme.Razsušilo se drvo ko vrag .Sjetim se,da sem bijo primoran stubove sa hidravliko od TV gurnoti skupaj,da so vrata se u sredini podignula,da se išlo zatovriti.
http://www.mojalbum.com/reider/antonio-carraro/foto/21896841
Ova vrata moguče je vidjeti na toj več viđenoj slici sa druge teme.Razsušilo se drvo ko vrag .Sjetim se,da sem bijo primoran stubove sa hidravliko od TV gurnoti skupaj,da so vrata se u sredini podignula,da se išlo zatovriti.
http://www.mojalbum.com/reider/antonio-carraro/foto/21896841
Ssucur,
ja sam ti već u godinama pa ne zamjeri ako pitam nešto kaj si već napisal, pogotovo ako nije na istoj stranici foruma. Godine činidu svoje, rekli bi Dalmatinci.
Ssucur i Reider, ja uvijek kod drvenih vratiju stavljam kosnike tako da su tlačno opterećeni, a kod čeličnih obrnuto. Konstrukcijski je ispravnije.
Kod ovih ssucurovih vratiju je tako radi arhitekture. Reider ti još uvijek možeš na svojim vratima okrenuti kosnike da idu od donjeg panta prema gore. Još uvijek se budu malo objesila, ali puno manje, a to možeš preduhitriti s prednaponom. Kad pripasuješ kosnik, postavi vrata tako da je strana u sredini nekoliko mm viša. Kasnije bu došlo taman u ravninu. Mladići, ovo je samo moje dobronamjerno razmišljanje na osnovu teorije i iskustva kojim raspolažem.
ja sam ti već u godinama pa ne zamjeri ako pitam nešto kaj si već napisal, pogotovo ako nije na istoj stranici foruma. Godine činidu svoje, rekli bi Dalmatinci.
Ssucur i Reider, ja uvijek kod drvenih vratiju stavljam kosnike tako da su tlačno opterećeni, a kod čeličnih obrnuto. Konstrukcijski je ispravnije.
Kod ovih ssucurovih vratiju je tako radi arhitekture. Reider ti još uvijek možeš na svojim vratima okrenuti kosnike da idu od donjeg panta prema gore. Još uvijek se budu malo objesila, ali puno manje, a to možeš preduhitriti s prednaponom. Kad pripasuješ kosnik, postavi vrata tako da je strana u sredini nekoliko mm viša. Kasnije bu došlo taman u ravninu. Mladići, ovo je samo moje dobronamjerno razmišljanje na osnovu teorije i iskustva kojim raspolažem.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Nema tu šta drugo, terorija gore ili dole ti si u pravu. Kosniki moraju biti od donjeg panta pa prema gore da nose težinu vrata. Tako je po pravilu.
Ok, Sucurova vrata ovako ljepše izgledaju pa je to poanta pored toga ima onu ukoso samo sto je kratka ali Reiderova bi trebala biti kontra napravljena.
PS
Sucur, jel ima željeznih ojačanja sa druge strane koja se ne vidi?
Ok, Sucurova vrata ovako ljepše izgledaju pa je to poanta pored toga ima onu ukoso samo sto je kratka ali Reiderova bi trebala biti kontra napravljena.
PS
Sucur, jel ima željeznih ojačanja sa druge strane koja se ne vidi?
Prvo Ivanhooja nisam skužijo,al iz petrovih riječi sam.Naopako imam postavene kosnike(nosline kotnike po naše izgleda).
No poslije tog projekta skužijo sam kod sebe,da je svejedno najbolje napraviti sa čelika noasione kosnike i onda samo staviti tablo iz daska.Budem vidijo-ak budo veči problemi,budem trebao to i napraviti,kao kaže Ivanhoo.Nešto postaviš u sredino,kod panta španaš dole i namontiraš kosnike iz čelika.Možda je najjednostavnije samo u sreidni dvintom zašpanati,a težina šupe kod panta itak stiska dole.Onda samo zašaraufaš kosnik..LP
No poslije tog projekta skužijo sam kod sebe,da je svejedno najbolje napraviti sa čelika noasione kosnike i onda samo staviti tablo iz daska.Budem vidijo-ak budo veči problemi,budem trebao to i napraviti,kao kaže Ivanhoo.Nešto postaviš u sredino,kod panta španaš dole i namontiraš kosnike iz čelika.Možda je najjednostavnije samo u sreidni dvintom zašpanati,a težina šupe kod panta itak stiska dole.Onda samo zašaraufaš kosnik..LP
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Automehaničarska radionica
» Kovačka radionica
» Bravarska radionica
» Radionica za zavarivanja i lemljenja
» Auto limarska radionica
» Kovačka radionica
» Bravarska radionica
» Radionica za zavarivanja i lemljenja