Traktori Antonio Carraro opća tema
+12
batek
ssucur
iwanho 1
darko123
TomoVinkovic420
Dubravac
Admin
tomo522
abarth
fireman.peter
Krumpironja
reider 1
16 posters
Stranica 18 / 33.
Stranica 18 / 33. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33
Re: Traktori Antonio Carraro opća tema
Hauba gore dole...to radi jos i sa cjepacem ali onda bas poskoci ako divljacki naletim na nervaninu...ovo mi radi samo sa prikolicom i to je ono konstantno ljuljanje ne odvajaju se kotaci od ceste al se ljulja i to samo na vecoj brzini od cca 20 kmh...neznam al nije mi prvi put vec sam to primjetio...mozda zbog prikolice jer je osovina dosta nazad?
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
U nekvim situacijah može biti problem koj veli Ivanoo,ali mi prije u tom primeru izgleda na preobterečenje prikolice.siguran sam,da sa na pola naloženo ne bih to isto radijo. Ja sa AC nemam sa vožnjo na asvaltu nikakvih izkustva pa ču se distancirati od nekvog fiksnog odgovora.Vozijo ga po asvaltu jako malo i još tada večinoma prazan.
Al preberi dvije događaja u moji temi oko sličnih stvari,da ne blatim teme:
https://agro.forumhr.com/t326p60-pozdrav-od-reiderja-1#5791
Al preberi dvije događaja u moji temi oko sličnih stvari,da ne blatim teme:
https://agro.forumhr.com/t326p60-pozdrav-od-reiderja-1#5791
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Ja sam pročital Reiderovo pojašnjenje i jako je logično. No Krumpironja može još točnije procjeniti jel se radi o nedovoljno krutoj, ne nedovoljno jakoj, nego baš nedovoljno krutoj konstrukciji prikolice ili kombinaciji neravne ceste i manje krute prikolice. Ako se to ne događa s praznom prikolicom, onda je gotovo sigurno do krutosti prikolice.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Ma sa praznom nema problema deri koliko hoces ali mislim da nije bas toliko slaba za teret koji vozi nikad nije nutra vise od 2,2-2,3 tone... bit će da sam ja malo previđe naslan na papučicu gasa hehehe...kod mene se jučer malo cjepalo pripremo drva za danas,bio je prijatelj sa tv uzet hehe njemu se ne ljulja
Klik za veću sliku...
Klik za veću sliku...
Huh da mi je ovog podizača za trupce iz tvoga cepača.Samo što bi mi pomognijo,jer imam svedro...Treba mi i klip hidravlike i distributor.Ili kakvadruga alternativa-riješenje.
Pa sve imaš ok-cjepač ,traktor hehe na otoku si glavni.hehe.
Pa sve imaš ok-cjepač ,traktor hehe na otoku si glavni.hehe.
Glavni glavni hehe danas se jos drva prodalo i odmah nova išlo uzet da mi ne prifali cjepanica...
Zadnja promjena: fireman.peter; 10.03.15 23:09; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : uređivanje slika)
Krompi uvijek u pokretu.Priden ko mrav.
A ja mog prije 2 dana zapalijo polije dugog stajanja.Umjestijo akomulator,zapalijo,pa da radijo malo kake 3 minute,da se namaže.Al vožnje nešto bude.Priprema njiva,čiščenje grana koje smetajo,vožnja cepanic iz doline itd.Najviše radnih sati kod mene napravi sigurno AC,od trih koje imam.Samo mi se ne žuri za sada-ima vrijemena.Al nema ni slobodnog vremena,jer još uvijek radim na preši.Zaklučijo sam bojanje osnovne boje.Sada pa na končno bojo.
A ja mog prije 2 dana zapalijo polije dugog stajanja.Umjestijo akomulator,zapalijo,pa da radijo malo kake 3 minute,da se namaže.Al vožnje nešto bude.Priprema njiva,čiščenje grana koje smetajo,vožnja cepanic iz doline itd.Najviše radnih sati kod mene napravi sigurno AC,od trih koje imam.Samo mi se ne žuri za sada-ima vrijemena.Al nema ni slobodnog vremena,jer još uvijek radim na preši.Zaklučijo sam bojanje osnovne boje.Sada pa na končno bojo.
Kod mene će sad počet veselje oko zemlje danas se gnoj vozio za vrt
Zadnja promjena: fireman.peter; 10.03.15 23:05; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : uređivanje slike)
I kod nas se dodobra osušilo i bi se moglo voziti.Komšija čistijo dreve od suhog grana.
Sa tvoje slike sjetijo sam se problema zglobnih modela traktora,da na ovoj strani,kamo je traktor smotan,ne možeš iti na njega.Al kod zglobnika na mehanički volan još gore bilo je to,da se nakon parkiranja vojan na nizbrdici sam savijo,jer ga teret porinil.Pa se trebalo na silo poravnati,kad se počelo vožnjom,al to je ponekad bijo velik problem tem veči kao je bijo teret straga...
No ti takvih problema nemaš.
Sa tvoje slike sjetijo sam se problema zglobnih modela traktora,da na ovoj strani,kamo je traktor smotan,ne možeš iti na njega.Al kod zglobnika na mehanički volan još gore bilo je to,da se nakon parkiranja vojan na nizbrdici sam savijo,jer ga teret porinil.Pa se trebalo na silo poravnati,kad se počelo vožnjom,al to je ponekad bijo velik problem tem veči kao je bijo teret straga...
No ti takvih problema nemaš.
A znam to imam takve probleme na goldoniju a imo sam i na tv,i najgore je sta kad je pod teretom nemozes ga ni smotat odmah, a sta se tice ulaska ja nemam problema sa time i kad je smotan do kraja prodem gore hehe sta ces sitne sam grade hehe
Ma Krompi tebi su trebali kupiti zlatan traktor koliko ti puno s njim radiš. Dobar si.
Vrijedan i radišan kolega Krompi kod njega nema recesije u zdravlju i veselju svaka čast.
Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
Nema dok me ne prekine ćemo radit hehe danas opet nešto se rušilo pa je ac priskočio u pomoć i pred kraj dana malo cjepalo sve u svemu dan max iskorišten
Zadnja promjena: fireman.peter; 15.03.15 9:23; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : uređivanje slika)
Heh ak bi bil ovremena bi imao i ja rada sa drvama koliko čem.Vabijo dvojica ljudi,ak čem sakupljati granje za mlevenje sa seckalicom,pa nemam vrijemena a i traktori zaparkirani u garažama,jer izpred njih su posloženi limovi preše,koji su se bojili ove dane.KAd sam mu kazao,da nemam mogučnosti doći po grane on je sam doveo mi jih kuči i izkipao hehe.Potpuno me iznenadijo.Kad sklopim prešo idem i ja u akcijo na granje.Al stabla neču rušiti sam ograne piliti,koje su nizzko i smetajo.
Noćna šihta, na rad noću u EU nema poreza.
Dubravac- uvaženi član
Nije mi baš jasno,sašto ti mleveš frezom ovo prašino,kad je sve več razpadnuto.A u noču da radiš nije mi jasno zašto,jer sumnjam,da nemaš takvih površina da to treba? Ili si možda testirao ove nove lampe heh.?Lp
Hehe ima više razloga najava je bila danas kiša i to sam htjeo prije kiše,taj dio sam vec proso sa frezom ovo je bilo samo zavrsni prolaz prije nego idem ca, a to polje je u vrbniku tako da mi nije blizu kuce a kad imam lampe mi je svejedno hehe dan ili noc skoro mi se ljepse radi nocu ove godine cu po noci i trsi dpricat pa se moram naviknut hehe
Da ak su dobre lampe vijerujem,da se može raditi bez problema,jer sam radijo sa Nh--ji sa integriranimi lampami u kabini zgoraj- spredaj in zadaj-bijo sam jako oduševljen nad njima.Al najviše se u noč oralo i kakvo mlevenje kukuruz za silos kod unaca,drugo ne.Pa ne volim baš voziti ponoči.Imam malo poslova kod mene,pa mi ne treba u noč.
Pozdrav
Bio kvar neki na rukavcu ili hidrauliki neznam točno,znam da kod skidanja donje potezne poluge klin bio savinut koji drži poteznu polugu, gdje smo se čudili koja slaba kvaliteta klina pod silom se savio.
Srdačan pozdrav
Bio kvar neki na rukavcu ili hidrauliki neznam točno,znam da kod skidanja donje potezne poluge klin bio savinut koji drži poteznu polugu, gdje smo se čudili koja slaba kvaliteta klina pod silom se savio.
Srdačan pozdrav
Nije to do klina neko kod tebe kolega nema da nemože povuć . Istu stvar sam gledao na goldoniju kod jednog rođaka
Dubravac- uvaženi član
Pozdrav
Oprosti nije moj traktor samo fotografirao u radioni servis za traktore, poznam vlasnika došao po jedan savjet za sebe i usput fotkao...
Srdačan pozdrav
Oprosti nije moj traktor samo fotografirao u radioni servis za traktore, poznam vlasnika došao po jedan savjet za sebe i usput fotkao...
Srdačan pozdrav
Vidim,da je odšaraufan onaj nosač,koji nosi natezač poluge,cilindar dizanja i blatobrane sa podom za noge.Ravno o tom nosaču smo sa petrom nekad razgovarali,kakav je u usporedbi prema TV-jevom.i Pero kazao,da ovaj neče se odkinuti jer nije sa gusa več če se samo saviti..Ali ovaj je slično napravljen kao na tigrone normalu.Pa pogledamo još jednom toga o kome pričam:
Al svi znamo,da dok na stroj rade obične -normalne sile,za koje su ti maleni traktori napravljeni,onda izdrži SVE.Jer to je sve više puta iztestirano.Ali mi radimo ponekad to što se ne smije pa se nešto zgodi.U oko mi palo i dosta dukši bočni reduktor kod modela Country pa maka ukupna širina je nešto slična ko na normal modelu.
Evo napravijo dvije slike,jer slučajno tamo danas hodao okolo šupe.Vidi se kako napravljen nosač bogami iz 3 djelova je sklapan.Ena slika odzgoraj i odspodaj,ali bogami zaista ova razcepka nije baš ljepa na pogled :
i još jedna vez do slike bez predogleda(neprava tema) od bočnog reduktora Zetora serije xx45,kako imajo oni riješeno,gledajuč,da trebajo imati i oni isti sestav djelova na sebi,da može stroj funkcionirati.Totalno jednostavno napravljeno,ali 100% funkcionira;
http://www.mojalbum.com/reider/zetor/foto/22356260
Al svi znamo,da dok na stroj rade obične -normalne sile,za koje su ti maleni traktori napravljeni,onda izdrži SVE.Jer to je sve više puta iztestirano.Ali mi radimo ponekad to što se ne smije pa se nešto zgodi.U oko mi palo i dosta dukši bočni reduktor kod modela Country pa maka ukupna širina je nešto slična ko na normal modelu.
Evo napravijo dvije slike,jer slučajno tamo danas hodao okolo šupe.Vidi se kako napravljen nosač bogami iz 3 djelova je sklapan.Ena slika odzgoraj i odspodaj,ali bogami zaista ova razcepka nije baš ljepa na pogled :
i još jedna vez do slike bez predogleda(neprava tema) od bočnog reduktora Zetora serije xx45,kako imajo oni riješeno,gledajuč,da trebajo imati i oni isti sestav djelova na sebi,da može stroj funkcionirati.Totalno jednostavno napravljeno,ali 100% funkcionira;
http://www.mojalbum.com/reider/zetor/foto/22356260
pozz
Nisam ni gledao ko je objavio ja odmah pomislio da je kolega Krompi,,, soryyyyyAdmin je napisao/la:Pozdrav
Srdačan pozdrav
Dubravac- uvaženi član
Hehe jadan ja jos ispalo da ja mučim moj AC hehe ovih dana se stalno radio sadio se krumpir i drva se pripremaju za doma, u petak dolazi kamion tako da sad pun gas i vozit drva na čistinu put nije bas idealan ali nema da neide kako kolega kaže hehe a ta hidraulika se i kod mene klima ko babin zub al nije iskrivljeno.
Zadnja promjena: fireman.peter; 03.04.15 12:31; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : uređivanje slike)
Stranica 18 / 33. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 33
Similar topics
» Traktori Carraro opća tema traktora
» Traktori JCB opća tema
» Traktori MTZ opća tema
» Traktori LS opća tema
» Traktori Same opća tema
» Traktori JCB opća tema
» Traktori MTZ opća tema
» Traktori LS opća tema