Tema za sve Zetor traktore
+2
reider 1
vica022
6 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Tema za sve Zetor traktore
Hvala na odgovorima sad će na razmatranje kad se kreće sa remontom, zima i topla garaža najbolje vrijeme.
hapi- novi član
- Broj postova : 4
Pozdrav
Pritisak ulja - bar - u motoru traktora Zetor oko 1,5 bara na leru donja granica, mišljenja sam da se ne dira radilica motora ispod 1. bar tropa motor. Danas sam gledao na Mercedes autobusima i Setra autobusima koji isto koriste Mercedes motore, radna temperatura motora 1.bar u leru, dodavanjem gasa bar raste, koliko dodajemo gas tako i pritisak - bar- u motoru raste do 5 bara. Nakon 5. Bara otvara se sigurnosni ventil i ulje ide u karter motora. Tako se događa i u motoru traktora.
Ovdje imaš link u kojem se to dobro opisuje bar ulja u dizel motorima taman za tvoje potrebe.
http://teretna-vozila.com/smf/tehnika/pritisak-ulja-u-motoru/?action=printpage
Pritisak ulja - bar - u motoru traktora Zetor oko 1,5 bara na leru donja granica, mišljenja sam da se ne dira radilica motora ispod 1. bar tropa motor. Danas sam gledao na Mercedes autobusima i Setra autobusima koji isto koriste Mercedes motore, radna temperatura motora 1.bar u leru, dodavanjem gasa bar raste, koliko dodajemo gas tako i pritisak - bar- u motoru raste do 5 bara. Nakon 5. Bara otvara se sigurnosni ventil i ulje ide u karter motora. Tako se događa i u motoru traktora.
Ovdje imaš link u kojem se to dobro opisuje bar ulja u dizel motorima taman za tvoje potrebe.
http://teretna-vozila.com/smf/tehnika/pritisak-ulja-u-motoru/?action=printpage
Pozdrav
Kirš promet Vrbovec iz mojeg zavičaja većinom svi kupuju traktore u Kirš prometu ima stare traktore,nove traktore, kakve želiš traktore, za malo novaca i za puno novaca. Slogan ako traktor onda Zetor.
http://www.kirs-prom.hr/index.php
Kirš promet Vrbovec iz mojeg zavičaja većinom svi kupuju traktore u Kirš prometu ima stare traktore,nove traktore, kakve želiš traktore, za malo novaca i za puno novaca. Slogan ako traktor onda Zetor.
http://www.kirs-prom.hr/index.php
Ma ako sam iskren, ne bi se branijo mijenjati mog za toga najmanjeg Majora. Sijedijo sam u njemu u Gornji radgoni. Al sve zaboravijo detajle. Gledao sam, pa zaboravijo slikati. Čini mi se, da jedne godine bijo je tamo i taj Kristal 160. Nisam ulazijo u njega, ni neznam, ak bijo odklenjen. Nije bilo nikoga nigdje, pa nisam ga dirao. Al bijo je jako blomazan Jedino napravijo sam sliko nove največe i tada najbolje opremljene Proxime, u kojo sam sijeo. Phu, to je milina. Čini mi se 125ks.
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Pozdrav
Traktori Zetori pogotovo starijih generacija mogu se za mali novac popraviti kad se pokvare sad opet i tu je sve individualno ali budu većinom jeftiniji popravci, dostupnost rezervnih dijelova u svakoj selendri što je običnom seljaku bitno trajan je, izdržljiv je,jeftiniji popravci i rezervni dijelovi, ponuda rezervnih dijelova na svakom uglu i to kod seljaka igra jer on danas nema novaca.
Traktori Zetori pogotovo starijih generacija mogu se za mali novac popraviti kad se pokvare sad opet i tu je sve individualno ali budu većinom jeftiniji popravci, dostupnost rezervnih dijelova u svakoj selendri što je običnom seljaku bitno trajan je, izdržljiv je,jeftiniji popravci i rezervni dijelovi, ponuda rezervnih dijelova na svakom uglu i to kod seljaka igra jer on danas nema novaca.
Pa sam več mislijo, da sam dosta do sad saznao oko Zetora, a vidi vraga vidim opet nešto novog. Serija xx40 sa Servo upravljačem volanskim. Ova serija inače mogla bi imati hidrostatki model upravljača...
Ovo je servo! Ne valja to. Cilindar treba , da je na mostu i da ima orbitrol. Gadijo mi se taj sistem sa slike. Tvrdo ko vrag, a sam se u vožnji izpravlja u pravac kao auto. uvik nešto mrda u brazdi kod orbe, da više ne nabrojavam. LP!
Raider je imao neki problem oko goriva isto traktor Zetor, gorivo na pola tanka gasi se pun tank ne gasi se pogledaj njegov privatni profil tu na forumu.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Traktor Zetor 5245 opća tema
» Traktor Zetor 6911 & 6945 opća tema
» Traktor Zetor Proxima
» Tema za sve traktore
» Tema za sve traktore Tomo Vinković
» Traktor Zetor 6911 & 6945 opća tema
» Traktor Zetor Proxima
» Tema za sve traktore
» Tema za sve traktore Tomo Vinković
Stranica 2 / 2.