Labin progres motokultivatori
+8
Tomo Vinković Požega
iwanho 1
Krumpironja
ExtermoIvan
tony5
fireman.peter
abarth
Admin
12 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Labin progres motokultivatori
Treba podatak naci prvo o snazi generatora struje jer on nije velike snage a prema njemu se mora dalje upravljati jacinom potrosaca. za svetla i zmigavce ti treba samo jedan izvod sa kontakta brave za napajanje prekidaca sa kojim ces ukljucivati potrosace i obavezno bar jedan osigurac da nedodje do ostecenja .Nisam siguran tacno ali mislim da generator ima malu snagu mozda do 50-60 w tako da mozda sve ovo padne u vodu ili eventualno napajanje sa jednim farom od 40-45w. nikad se nesme uzimati vise nego se proizvede
vica022- Moderator
- Broj postova : 483
A ugradnja dodatnog alternatora od nekog auta? Naravno zanima i od kojeg bi odgovarao.
Gost- Gost
Pozdrav
Stari Speciali moto kultivatori nemaju ništa tvorničko ugrađeno, novi Special Green imaju anlaser ili elektro pokretač, mogućnost ugradnje svijetla za vožnju noću. Sa Talijanskog Foruma prilog u daljnjem nastavku, dalje ne znam ništa o tome.
Ugradnja anlasera ili elektro pokretača na moto kultivatore lda domaći rad ili homemade rad.
http://www.forum-macchine.it/showthread.php?t=12786
Da li netko zna koliko daje (V, A, W) ugrađeni anlaser na SS-u labinprogres?
Gost- Gost
Lijep pozdrav!Prije neki dan sam kupio Labin Progres od 14ks.Imam sve prikljucke za Labina al mi nedostaje adapter za kopcanje kardanske prikolice.Zanima me di se moze nabavit jer na oglasnicima nitko ne prodaje ili ako je netko radio kod kuce koje su dimenzije?
mbkrhr- novi član
- Broj postova : 10
Zanima me di se moze nabavit je napisao/la:
Labinprogres TPS
http://labinprogres.hr/hr/products/kardanska-prikolica-pp1000-s/
http://www.entrada.hr/storage/upload/ftp/user_manuals/labinprogres/prikljucci/prikljucci_motokultivatori/prikolica_pp_1000s/user_maunal_prikolica_pp_1000s.pdf
Poštovani,
Imam problem sa mtokultivatorom Goldoni, dizel, 8 kw. Frezao sam zemlju na brini, i motokultivator mi se prevrnuo prvo na motor, pa se vratio na kotače jer je velika i strma brina. Nije se ugasio već je radio normalno poslije prevrtanja. Nakon završenog posla sam ga normalno ugasio. Nakon par dana više ga ne mogu upaliti. Je li netko imao sličan problem.
Riješeno, pored čepa za ulje nalazi se gumeni čep na kojem piše starter. Ulio sam malo goriva u nutra i freza je upalila od prve.
Imam problem sa mtokultivatorom Goldoni, dizel, 8 kw. Frezao sam zemlju na brini, i motokultivator mi se prevrnuo prvo na motor, pa se vratio na kotače jer je velika i strma brina. Nije se ugasio već je radio normalno poslije prevrtanja. Nakon završenog posla sam ga normalno ugasio. Nakon par dana više ga ne mogu upaliti. Je li netko imao sličan problem.
Riješeno, pored čepa za ulje nalazi se gumeni čep na kojem piše starter. Ulio sam malo goriva u nutra i freza je upalila od prve.
Marino- novi član
- Broj postova : 1
Admin likes this post
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Honda motokultivatori
» IMT motokultivatori Knjaževac
» Tema za sve moto kultivatore
» Motokultivatori BCS
» Holder motokultivatori
» IMT motokultivatori Knjaževac
» Tema za sve moto kultivatore