Labin progres motokultivatori
+8
Tomo Vinković Požega
iwanho 1
Krumpironja
ExtermoIvan
tony5
fireman.peter
abarth
Admin
12 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Labin progres motokultivatori
općenito o motokultivatorima i njihovim priključcima
Zadnja promjena: Admin; 19.01.14 15:34; ukupno mijenjano 1 put.
Re: Labin progres motokultivatori
Labin super special obnovljen i pogonska prikolica pravljena.Star je 27 godina a radnih satova vrlo malo pa i ti su napravljeni samo sa vučom prikolice jer drugih priključaka nemam.Troši ko upaljač i pali na prvi poteg makar da pola godine nije upaljen pravi stroj." />" />" />" />" />" />" />" />" />
abarth- član
- Broj postova : 202
ljermontov likes this post
Ovaj Labinac ti je više za parade nega za u polje Doteran majku mu
Prikolica ti je kučna izrada pa me zanima kako se uklapa ovaj zadnji diferencijal sa prednjim. Dal sta sinhonizirana dobro pa se može stalno voziti 4x4 ili upališ duplu vuču samo kad je nužno, u lošem terenu. Jel to od Lade neke dif?
Ova zadnja slika ti je kad ideš sa njim u konobu pa ga onda od tamo iz stola uslikaš
Prikolica ti je kučna izrada pa me zanima kako se uklapa ovaj zadnji diferencijal sa prednjim. Dal sta sinhonizirana dobro pa se može stalno voziti 4x4 ili upališ duplu vuču samo kad je nužno, u lošem terenu. Jel to od Lade neke dif?
Ova zadnja slika ti je kad ideš sa njim u konobu pa ga onda od tamo iz stola uslikaš
Re:Labino progres motokultivatori
Pozdrav Abarth, nema ocjene za ovaj tvoj trud, koliko si uložio u rad ,svaka pohvala .
Re:Labin progres motokultivatori
Produžeci za Green motokultivator .
tony5- član
- Broj postova : 286
Da li postoji mogucnost da Labinovu kosacicu prikacim na IMT 507. Davno sam je dobio na poklon kada smo imali IMT 506 pa smo mi to nesto budzili ali bezuspesno i tako je zavrsila na tavanu. A skoro da je nova .
ExtermoIvan pozdrav,Ti bi kosu od Labina stavio na IMT 507 ako postoji neka inverzija prihvata ovako neznam to bi bilo najeftinije.
slike kose Labina.
slike IMT 507 prihvat.
slike kose Labina.
slike IMT 507 prihvat.
Upravo tako sam mislio. Steta mi da stoji kosa a moze da se koristi. Probacu sa nekom medjuplocom ukoliko kardan odgovara.
Prije otprilike dva tjedna bio sam u jednom plasteniku, i opazio motokultivator super special sa Lombardini motorom te ga malo ...
Služi im za rad u plasteniku i kažu pravi stroj i očuvan je s obzirom na godine .
Služi im za rad u plasteniku i kažu pravi stroj i očuvan je s obzirom na godine .
Imaju prav,veliki labinac je i po mojem mišljenju pravi stroj za frezanje i vuču prikolice pa i ostale radnje.Nekima smeta težina ali sa diferencialom je sasvim lako okretanje a u vožnji ja svoga držim samo sa koljenima izmedju rogova.
abarth- član
- Broj postova : 202
Ja sam radio samo sa malim Labinom, a veliki sam samo probao u mjestu okretat sa diferencijalom , čovječe razlika velika veliki okrečeš u mjestu sa jednom rukom koja lakota sa difom radit.
Eto linka da i mi nešto izvozimo i prodajemo u Italiji .......
http://www.subito.it/altri-veicoli/motocoltivatore-labin-progres-salerno-85373628.htm
Eto linka da i mi nešto izvozimo i prodajemo u Italiji .......
http://www.subito.it/altri-veicoli/motocoltivatore-labin-progres-salerno-85373628.htm
[img][/img]
[img][/img]
evo malo ss-a
[img][/img]
evo malo ss-a
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Jel to onaj iz susednje parcele kojeg smo mi slušali onaj dan kad sam bio kod tebe?
Je peter hehe danas sam ga iso slikat dosadno mi bilo pa kad sam stavljo druge slike sam reko da satvim i njega hehe jos je dole
Dok mu ne stavim cavle u drva
Hhaha nesmijem se zalit jer i ja imam cirkular na traktor
Bio sam u jednom poljoprivrednom servisu ima tri tjedna ( poznam majstora pa svratio na kavu ) popravlja traktore, motokultivatore, priključke i općenito poljoprivrednu mehanizaciju. To mi usput bilo i slikao motokultivator Labin progres majstor mijenjao lamelu i još štošta drugo. Slike uvijek dobro dođu nekom.
Labinci otoka Ilovika, pored Tomo Vinkovića glavno transportno sredstvo.
Pozdrav
Priključak kosa za travu,dali je original ili prerađena od zaprežne konjske kose nebi znao uglavnom domišljato i praktično voziš se i kosiš, nijedan priključak nije na bacanje, malo maštovitost i sve služi i dalje nama u radu...
Srdačan pozdrav
Priključak kosa za travu,dali je original ili prerađena od zaprežne konjske kose nebi znao uglavnom domišljato i praktično voziš se i kosiš, nijedan priključak nije na bacanje, malo maštovitost i sve služi i dalje nama u radu...
Srdačan pozdrav
Kako uplatiti Super Special
Da li netko ima iskustva kako upaliti Super special Labin Progres nakon što nestane nafte u rezervoaru?.. Podrazumijeva se da se prvo nalije nafta u rezervoar. No,vjerojatno povuče zrak i neće upaliti.
Gost- Gost
Potegni par put i bu upalil.
Meni se pred par dana dogodilo na BCS motokultivatoru da sam ostal bez nafte. Krepal je ka je jedan kotač došel u grabu med brazdama pa se jako nagnul. Prvo je upalil pa opet krepal. Nakon 3. ili 4. pokušaja je počel normalno delati.
Meni se pred par dana dogodilo na BCS motokultivatoru da sam ostal bez nafte. Krepal je ka je jedan kotač došel u grabu med brazdama pa se jako nagnul. Prvo je upalil pa opet krepal. Nakon 3. ili 4. pokušaja je počel normalno delati.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Pozdrav
Odzračivanje PVP pumpe zrak u sistemu..
Eto probaj kako je kolega napisao to je kraći put, ako neće ići onda prelaziš na majstorluk popustiš maticu za odzračivanje na sistemu priključka za odvod goriva, užetom potezati/okretati radilicu motora sve dok zrak ne izađe iz sistema, to jest da ne izlaze više mjehurići zraka, te gorivo jednolično curi na taj vijak za odzračivanje, potom zategnuti vijak za odzračivanje i potezati uže za paljenje dok ne upali motor..
Srdačan pozdrav
Odzračivanje PVP pumpe zrak u sistemu..
Eto probaj kako je kolega napisao to je kraći put, ako neće ići onda prelaziš na majstorluk popustiš maticu za odzračivanje na sistemu priključka za odvod goriva, užetom potezati/okretati radilicu motora sve dok zrak ne izađe iz sistema, to jest da ne izlaze više mjehurići zraka, te gorivo jednolično curi na taj vijak za odzračivanje, potom zategnuti vijak za odzračivanje i potezati uže za paljenje dok ne upali motor..
Srdačan pozdrav
Ovo je izvanredno. Hvala. Isprobati ću ovu priču u nedjelju pa se javim.
Gost- Gost
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Honda motokultivatori
» IMT motokultivatori Knjaževac
» Tema za sve moto kultivatore
» Motokultivatori BCS
» Holder motokultivatori
» IMT motokultivatori Knjaževac
» Tema za sve moto kultivatore
» Motokultivatori BCS
» Holder motokultivatori