Radovi & poslovi u vinogradu
+5
Krumpironja
jozef.kc
tomo522
fireman.peter
Admin
9 posters
Stranica 6 / 6.
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Radovi & poslovi u vinogradu
Ljudi moji, pa to je prava fešta od grožđa.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Što možem kazati za sve postove u toj temi i ljudi, koji jih keljiju. Svaka vam čast-odraz jako pridnih ruka, i šteta mi, da ne mogu sa vama popiti koje čaše. BEz pridnih ruka toga svega na slikama ne bi mogli gledati.
Kod mene preša samo se za sok jabuka, i kad pustim naprijed, ide u "pijačo", kuklo, jabukovec, al kako ko pozna riječ. Ima alkohol. Ponekad bilo i vina sa domačih sort grožđa(jurka, šmarnica, klinton). Ponekad i do 400 litara imao moj dijed. Sad ja sve izsijekao sa tog i ovakvog razloga, al ostalo samo malo za zobati-dati u usta sprotiv ponešto trsova- kakvih 10-15 komada. ZA pokušino u usta. A crveno domače vino pijemo uvijek kod otaca moje žene, kojeg ima, pa se tiješim tamo sa njim.
Kod mene preša samo se za sok jabuka, i kad pustim naprijed, ide u "pijačo", kuklo, jabukovec, al kako ko pozna riječ. Ima alkohol. Ponekad bilo i vina sa domačih sort grožđa(jurka, šmarnica, klinton). Ponekad i do 400 litara imao moj dijed. Sad ja sve izsijekao sa tog i ovakvog razloga, al ostalo samo malo za zobati-dati u usta sprotiv ponešto trsova- kakvih 10-15 komada. ZA pokušino u usta. A crveno domače vino pijemo uvijek kod otaca moje žene, kojeg ima, pa se tiješim tamo sa njim.
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Pozdrav, berba grožđa u Daruvaru & Samoboru hvala na proslijeđenim fotografijama.
Tomo 826 berba
Tomo 826 berba
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 6 / 6.