Plugovi Lemind oour Proleter Leskovac Srbija
2 posters
Stranica 1 / 1.
Plugovi Lemind oour Proleter Leskovac Srbija
Slikani malo prije Doboja v nekvi zadrugi pred par dana septembra 2015
Eto pa nek slike govore.Izrada očitno licence IMT jer to sama ploščica priča.I iste ima nazivne broje,kao original IMT.
Plugovi na dvorištu prodajalne-zadruge
Ploščica na plugu
Jednobrazdni jednostrani
Dvobrazdnjak-neznam,dal je 10 ili 12 cola
Cena za 10"x2 brazdi u markama
CenA ZA 10"x2 brazdi u markah,a razlika je med prijašnjim,pošto je izgleda jedan visoki drugi nizki klirens,al razliko vidijo sam na nekvih plugih ,kakvog materijala ima dodatne gornje daske(limene ili plastične)
Nije bilo dosta vrijemena_žurilo se pa nije više slik žao.
14" nije bilo na pogled.I izgleda ,da ne rade okretačev,jer ni kod oriđi IMT to nisam vidijo nikad.Ni 3 brazdnjakov nije bilo dosta na biranje.Čini mi se samo jedan.Samo ovo što vidite.
Tako,da se vidi,da sam i na odmoru na vas mislijo hehe i donjeo slike.
Eto pa nek slike govore.Izrada očitno licence IMT jer to sama ploščica priča.I iste ima nazivne broje,kao original IMT.
Plugovi na dvorištu prodajalne-zadruge
Ploščica na plugu
Jednobrazdni jednostrani
Dvobrazdnjak-neznam,dal je 10 ili 12 cola
Cena za 10"x2 brazdi u markama
CenA ZA 10"x2 brazdi u markah,a razlika je med prijašnjim,pošto je izgleda jedan visoki drugi nizki klirens,al razliko vidijo sam na nekvih plugih ,kakvog materijala ima dodatne gornje daske(limene ili plastične)
Nije bilo dosta vrijemena_žurilo se pa nije više slik žao.
14" nije bilo na pogled.I izgleda ,da ne rade okretačev,jer ni kod oriđi IMT to nisam vidijo nikad.Ni 3 brazdnjakov nije bilo dosta na biranje.Čini mi se samo jedan.Samo ovo što vidite.
Tako,da se vidi,da sam i na odmoru na vas mislijo hehe i donjeo slike.
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Re: Plugovi Lemind oour Proleter Leskovac Srbija
Društveno preduzeče za proizvodnju poljoprivrednih mašina Lemind oour Proleter Sime Pogačarevića 5, 16000 Leskovac Srbija.
Stranica 1 / 1.