Hax 732 - Tomo Vinkovic, Labin, SIP
4 posters
Stranica 1 / 1.
Hax 732 - Tomo Vinkovic, Labin, SIP
Ja se zovem Belmin H. zivim u BiH, Konjic, imam 18 godina, posjedujem Motokultivator : Labin 14ks, i Tomu Vinkovica 732, i kosilicu SIP benzin 7ks. Tomu sam kupio prije godinu dana od prilike, pocetnik sam i neznam bas dobro raditi s njim, pa sam nasao ovaj forum i vidim da mogu dosta toga nauciti od drugih iskusnih clanova, forum je odlican i moze se dosta toga nauciti. Hvala...
Moj Tomo Vinkovic
Motokultivator
I nekoliko slika
Moj Tomo Vinkovic
Motokultivator
I nekoliko slika
Gost- Gost
Re: Hax 732 - Tomo Vinkovic, Labin, SIP
Pozdrav
Dobro došao na Forum ugodno druženje na Forumu sa članovima/korisnicima Foruma, hvala lijepa na tvojem predstavljanju Forumu.
Kao što vidiš Forum je poljoprivredni u kojem su strojevi mali do srednje veliki uglavnom mali, Foruma i tema ima raznovrsnih zanimljivih, korisnih, inovativnih poučnih radujemo se obostranim komentarima,diskutiranju na Forumu. Hvala na pohvali trudimo se i zalažemo da budemo još bolji.
Hvala na odazivu na Forum.
Srdačan pozdrav
Dobro došao na Forum ugodno druženje na Forumu sa članovima/korisnicima Foruma, hvala lijepa na tvojem predstavljanju Forumu.
Kao što vidiš Forum je poljoprivredni u kojem su strojevi mali do srednje veliki uglavnom mali, Foruma i tema ima raznovrsnih zanimljivih, korisnih, inovativnih poučnih radujemo se obostranim komentarima,diskutiranju na Forumu. Hvala na pohvali trudimo se i zalažemo da budemo još bolji.
Hvala na odazivu na Forum.
Srdačan pozdrav
Dobro došao @Hax 732.
Budeš se ti priviknul na Tomu. Samo polako. Kad ga dobro upoznaš budeš vidjel koliko može. samo nek te dobro i dugo služi bez kvarova.
Kosilica s ovim gumama izgleda ko formula.
Budeš se ti priviknul na Tomu. Samo polako. Kad ga dobro upoznaš budeš vidjel koliko može. samo nek te dobro i dugo služi bez kvarova.
Kosilica s ovim gumama izgleda ko formula.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Dobro dosao hax. I ja sam kupio tomu prije godinu i veoma se brzo ustelio sa njim.
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Dobrodošao na forum.
Strojevi su ti ko bonbončiči, uredni. Hvala na slikama i videima, nadam se da bude još toga.
Strojevi su ti ko bonbončiči, uredni. Hvala na slikama i videima, nadam se da bude još toga.
Similar topics
» Tomo Vinković 700 serija opća tema
» Tema za sve traktore Tomo Vinković
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Tomo Vinković Fan
» Freze Tomo Vinković
» Tema za sve traktore Tomo Vinković
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Tomo Vinković Fan
» Freze Tomo Vinković
Stranica 1 / 1.