Tomo Vinković Fan
2 posters
Stranica 1 / 1.
Tomo Vinković Fan
Pozdrav da se predstavim,
Ime mi je Igor i interesira me sve o Tomekima jer i sam zelim biti vlasnik jednoga,tako malo za kučne poslove oko bašče i dovoziti drva iz šume koja je na moju sreću blizu i nemoram ici kroz drzavne puteve koji su razrovani vec moj privatni..
Vrlo rado ču dijeliti i svoja iskustva koliko budem u moći
Hvala
Ime mi je Igor i interesira me sve o Tomekima jer i sam zelim biti vlasnik jednoga,tako malo za kučne poslove oko bašče i dovoziti drva iz šume koja je na moju sreću blizu i nemoram ici kroz drzavne puteve koji su razrovani vec moj privatni..
Vrlo rado ču dijeliti i svoja iskustva koliko budem u moći
Hvala
Gost- Gost
Re: Tomo Vinković Fan
Dobrodošao i ovdje u tvoj privat temi. Odakle si?
Svetovao bi ti, da temo o tomekima pročitaš od početka polako do kraja, pa onda pitaš, što nije o njima jasno, da se ko ne par puta ponavlja, a je neko možda par mijeseca več podao konkretan , točan i još bolji odgovor. Osim naravno, ak je žurba. LP
Svetovao bi ti, da temo o tomekima pročitaš od početka polako do kraja, pa onda pitaš, što nije o njima jasno, da se ko ne par puta ponavlja, a je neko možda par mijeseca več podao konkretan , točan i još bolji odgovor. Osim naravno, ak je žurba. LP
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Re: Tomo Vinković Fan
Pozdrav Igore! Sigurno ćeš ovdje sve odgovore pronaći o tim malim traktorima koji imaju veliko srce. Jako puno toga je već napisano, a što nije, napisat ćemo kad bude bilo potrebno, jer svi zajedno sve znamo. I želimo ti da što prije postaneš vlasnik Tome
Tomo Vinković Požega- član
- Broj postova : 464
Similar topics
» Tomo Vinković 700 serija opća tema
» Tomo Vinković Požega
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Fendt 612 vs Tomo Vinković PE 18
» Hax 732 - Tomo Vinkovic, Labin, SIP
» Tomo Vinković Požega
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» Fendt 612 vs Tomo Vinković PE 18
» Hax 732 - Tomo Vinkovic, Labin, SIP