Nošene traktorske gajbe sanduci korpe ručni rad
+7
tomotraktor
ssucur
Dubravac
fireman.peter
iwanho 1
Krumpironja
darko123
11 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Nošene traktorske gajbe sanduci korpe ručni rad
Vidim da nema ove teme pa reko da otvorim
Ja sam danas nesto sklepo na brzinu i mogu vam reci vrlo korisa stvar da se nesto prenese
Ja sam danas nesto sklepo na brzinu i mogu vam reci vrlo korisa stvar da se nesto prenese
darko123- član
- Broj postova : 274
Re: Nošene traktorske gajbe sanduci korpe ručni rad
Evo moje, to je ac nasljedio od tv
Zadnja promjena: Admin; 08.02.15 19:03; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : popravak rezolucije fotografije)
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Krumpi,
daj poslikaj još jedanput ili više put kaj se bu vidla korpa, košara ili kak je već zoveš.
daj poslikaj još jedanput ili više put kaj se bu vidla korpa, košara ili kak je već zoveš.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Bude peter popravio sliku
Krumpi,
to si , ak se ne varam, iskoristil profile za stalaže. Dobro si se sjetil.
Otraga staviš daske i zadovoljava funkciju. Jel stane unutra metar drva? Kak se AC ponaša na volanu kad digne punu?
lp
to si , ak se ne varam, iskoristil profile za stalaže. Dobro si se sjetil.
Otraga staviš daske i zadovoljava funkciju. Jel stane unutra metar drva? Kak se AC ponaša na volanu kad digne punu?
lp
Kiper korpa koja je moj kućni rad. Zadovoljan sam sa priključkom tolika da ako bi slučajno ostao bez njega onda odmah pravim novi.
Pozdrav Peter,
to si tak dobro napravil da sam odmah dobil volju da sebi složim jednu na isti princip.
Stvarno je univerzalna. Možeš s njom zagrabiti sipki materijal, a kad staviš zadnja vrata imaš kutiju i tovariš kaj ti treba.
Možeš li mi malo pojasniti kipanje. Vidim da imaš osigurače u vertikalnim štiftovima. Jel njih moraš prije kipanja maknuti? Kak je u sredini riješeno haklanje. Imaš negdje oprugu koja drži da se samo ne odhakla?
lp
to si tak dobro napravil da sam odmah dobil volju da sebi složim jednu na isti princip.
Stvarno je univerzalna. Možeš s njom zagrabiti sipki materijal, a kad staviš zadnja vrata imaš kutiju i tovariš kaj ti treba.
Možeš li mi malo pojasniti kipanje. Vidim da imaš osigurače u vertikalnim štiftovima. Jel njih moraš prije kipanja maknuti? Kak je u sredini riješeno haklanje. Imaš negdje oprugu koja drži da se samo ne odhakla?
lp
Hhehe i meni je peterova dopada samo ja nemam tolike potrebe za korpom pa mi je i ova dobra,stane dosta drva pa di neide prikolica ide korpa
Iwanho1
ova korpa mi je omiljeni priključak koji daleko više upotrebljavam nego prikolicu.
Na drugi sliki sa vidi jedan osigurač koji stavim samo ako vozim ljude u korpi. Da nebi slučajno neko sam sebe skipao kiperom. Inače se kipa samo sa potezanjem ručice. Ručica ima oprugu pa se vraća u prvobitan položaj pa se ne moze kipa sama od sebe kipati. Bez te ručice u sredini nema kipanja jer ona hakla i drži kiper.
Ako budeš radio korpu onda neka budu bolcne od kipe malo od sredine prema traktoru da se lakše kipa samo od sebe.
ova korpa mi je omiljeni priključak koji daleko više upotrebljavam nego prikolicu.
Na drugi sliki sa vidi jedan osigurač koji stavim samo ako vozim ljude u korpi. Da nebi slučajno neko sam sebe skipao kiperom. Inače se kipa samo sa potezanjem ručice. Ručica ima oprugu pa se vraća u prvobitan položaj pa se ne moze kipa sama od sebe kipati. Bez te ručice u sredini nema kipanja jer ona hakla i drži kiper.
Ako budeš radio korpu onda neka budu bolcne od kipe malo od sredine prema traktoru da se lakše kipa samo od sebe.
Hvala Petre!
Ne bu tak brzo došla na red. Prvo moram riješiti plug, odnosno provjeriti jel bum uopće mogel bez problema koristiti Regenta kojeg sam kupil ili bu moral na prodaju. Kad bi htel sad to delati, moral bi plug preseliti u garažu, a onda bi auto bil vani na snijegu.
No meni je svakako jako zanimljiva ovakva korpa-plato jer imam dovoljno jaku hidrauliku. Nosivost na kraju podiznih ruk je deklarirana na 2300 kg. Znači ako je teret odmaknut 700 mm od kraja ruku još uvijek je na raspolaganju blizu tone. Vjerojatno bi mogel iz šume dopelati metar drva, a na prikolici nejde više od dva metra. Također je dobro da imam ventil za blokiranje hidraulike kod dužeg nošenja većeg tereta, pa je rasterećena hidraulična instalacija.
Ne bum ja bez nje, samo kad dojde na red. A onda bum toliko slobodan da te zamolim za još nekoliko slik koje buju mi sigurno dobro došle.
lp
Ne bu tak brzo došla na red. Prvo moram riješiti plug, odnosno provjeriti jel bum uopće mogel bez problema koristiti Regenta kojeg sam kupil ili bu moral na prodaju. Kad bi htel sad to delati, moral bi plug preseliti u garažu, a onda bi auto bil vani na snijegu.
No meni je svakako jako zanimljiva ovakva korpa-plato jer imam dovoljno jaku hidrauliku. Nosivost na kraju podiznih ruk je deklarirana na 2300 kg. Znači ako je teret odmaknut 700 mm od kraja ruku još uvijek je na raspolaganju blizu tone. Vjerojatno bi mogel iz šume dopelati metar drva, a na prikolici nejde više od dva metra. Također je dobro da imam ventil za blokiranje hidraulike kod dužeg nošenja većeg tereta, pa je rasterećena hidraulična instalacija.
Ne bum ja bez nje, samo kad dojde na red. A onda bum toliko slobodan da te zamolim za još nekoliko slik koje buju mi sigurno dobro došle.
lp
Javi kad budeš počeo raditi. Naravno, što te tada bude interesiralo riješit ćemo, budem ti uslikao i odgovorio što te bude zanimalo.
Moja se i danas malo koristila super za ove velike samo ih treba ukotreljat hehe
Zadnja promjena: fireman.peter; 26.02.15 22:03; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : uređivanje slike)
Eto vidiš, ne treba ti ništa više podizati, jako prikadno za neke teže terete.
Moja korpa služi mi većinom za prevoz kopačice ali i ostalih stvari da ne kačim prikolicu. Ovakva korpa se može naći u oglasnicima za oko 50 eura i uz manju prepravku prilagoditi za traktor. Dimenzije su eropalete.
Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
Korpa za traktor
SSucur ja od ovakve kao što si ti prikazao, napravio dvije, i obe prodao. A sada kada zatreba kači prikolicu.
tomotraktor- član
- Broj postova : 208
Hehe, ti ne vozaš ovce i jagnjad, imam još jednu u štali za prihranu manjih jagnjadi.
A vidim da nema željezničara na forumu (nema ispravke) što sam napisao EURO, a ne BOX paleta.
A vidim da nema željezničara na forumu (nema ispravke) što sam napisao EURO, a ne BOX paleta.
Površina (dimenzija) joj je euro palete pa sam je zato tako nazvao.
Dubravac- uvaženi član
@Dubravac, ne ide se za tebe, ja sam napisao EURO paleta za svoju (BOX) paletu. (stari ajzaponer)
Evo i ja sam napravio neku korpu.
darko123- član
Kolega to solidno izgleda, jel to ima i kipu?
Dubravac- uvaženi član
Da ima kipu nije losa prakticno je od otpada uradjena ja sam zadovoljan.
darko123- član
Extra je ispala darko, stvarno dobra
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Baka super izgleda korpa koje su mjere korpe da nije malo poveca za tomu
darko123- član
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics