Servisna radionica i razni alati
3 posters
Stranica 1 / 1.
Servisna radionica i razni alati
Općenito o raznim alatima u radionicama, upotreba, popravci i servisiranje ručnih alata, popravci i servisiranje električnih alata, održavanje standardno svih vrsta...
Re: Servisna radionica i razni alati
Zna se ,da postoje takve i ovakve radijonice. Kod profi radnika svaka soba drugačije je radijona. Al kod nas malenih "hobi" radnikih jedna je soba za sve svrhe. Znači zavarivanje, automehaničarska, ponekad i stolarska. No važno da služi svoji namijeri.
E ove dane ovi makini satralo "dif". Hehe. Pošto imamo 4 ovakve bicikle, jedan bijo za dijelove, pa smo osovino sa lagerima ukupno sa kočnico jednostavno mijenjali. Onog za dijelove sam razšaraufal, što pametnijeg na njime i šasiju odbacijo za odpad, ostalo sahranijo.
E ove dane ovi makini satralo "dif". Hehe. Pošto imamo 4 ovakve bicikle, jedan bijo za dijelove, pa smo osovino sa lagerima ukupno sa kočnico jednostavno mijenjali. Onog za dijelove sam razšaraufal, što pametnijeg na njime i šasiju odbacijo za odpad, ostalo sahranijo.
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Ak nema velikog posla, a i vreme radi probleme, oddržavanje alata v radijoni prava je stvar:
Popravak-mijenjava pištolj za zavarivanje oštečene za novo, i popravak cijevi prskalice. Inače neče več biti za prskanje, več sam to dobijo pa ču upotrebivati za izpuhavanje strojeva-najviše preše. A dobijo sam cijev u dar od prijatelja, a bez bačve:
Popravak-mijenjava pištolj za zavarivanje oštečene za novo, i popravak cijevi prskalice. Inače neče več biti za prskanje, več sam to dobijo pa ču upotrebivati za izpuhavanje strojeva-najviše preše. A dobijo sam cijev u dar od prijatelja, a bez bačve:
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Pozdrav, zanimljivosti iz radionica inovativnih majstora. Jednostavan alat za brušenje svrdla.
Sjekač za koro dirale vijke.
Sjekač za koro dirale vijke.
Similar topics
» Električni i ručni alati
» Radionički priručnici - Forum Radionice alati strojevi
» Automehaničarska radionica
» Kovačka radionica
» Bravarska radionica
» Radionički priručnici - Forum Radionice alati strojevi
» Automehaničarska radionica
» Kovačka radionica
» Bravarska radionica