Pozdrav od Buče
5 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav od Buče
Lijepi pozdrav cijeloj ekipi ovog foruma mojim frendovima ja sam Ivica Busak zvani i najbolje poznat pod nadimkom Bučo!!
Od mehanizacije ganjam jos uvijek Imt 542 dok ne dode kakva mu ispomoc prikljuci se pomalo kupuju sta fali i neki izraduju al o tome vise po temama!!
Da ne duzim s pricom i sa svim ostalim tu smo da pomazemo jedni drugima i da se ljepo zabavimo!!
Od mehanizacije ganjam jos uvijek Imt 542 dok ne dode kakva mu ispomoc prikljuci se pomalo kupuju sta fali i neki izraduju al o tome vise po temama!!
Da ne duzim s pricom i sa svim ostalim tu smo da pomazemo jedni drugima i da se ljepo zabavimo!!
Gost- Gost
Re: Pozdrav od Buče
Lip TI pozdrav dragi naš Bučo!, dobro nam došal!, čitamo - pišemo - pomažemo - družimo se.-
Pozdrav tvojima Svima skupa!, heheheee, TI znaš kome najviše?,...
Bog!, tvoj grof,...
Pozdrav tvojima Svima skupa!, heheheee, TI znaš kome najviše?,...
Bog!, tvoj grof,...
Gost- Gost
Hvala frende bude slikica dok se malo uhodam u forum od mog putovanja di sam bi i sta sam vidio!!
Gost- Gost
pozdrav i dobro nam došao
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
Re:Pozdrav od Buče
Dobro nam došao na naš mali forum ,kao što vidiš forum je usko specijaliziran ali i opširan,imamo tema dosta pa se nadam da češ se nači u njima dobro druženje ti želim sa članovima i sretno .
Lep pozdav in dobrodošel.Vidim na slikama da si na istoj firmi auta ko ja,dobri strojčeki.
abarth- član
- Broj postova : 202
Hvala na dobrodoslici svima mali al pravi forum i bit ce pravi uz pravu ekipu!!
Gost- Gost
Ča reč nego eko lipo da si se i ti pojavija,,,,,dobrodoša u dobro društvo...
Gost- Gost
Bagi hvala na lijepoj dobrodoslici znas da ja nemogu bez vas ko ni vi bez mene
jedva cekam da ti krenes s svojim radovima da nas pokrijepis lijepi slikicama a i ja cu vas jer krecem kroz par dana u izradu ralice pa ce bit slikica!!
jedva cekam da ti krenes s svojim radovima da nas pokrijepis lijepi slikicama a i ja cu vas jer krecem kroz par dana u izradu ralice pa ce bit slikica!!
Gost- Gost
Oooooo prijateljuuuu..Pa dobro nam došao
tomo522- član
- Broj postova : 237
Pozdrav Bučo!
Želim ti sve najbolje za tvoj rođen dan i nek ti se ostvare sve želje!
Želim ti sve najbolje za tvoj rođen dan i nek ti se ostvare sve želje!
Re:Pozdrav od Buče
Želim ti najljepši rođendan, kao i svaki dan, da radost i sreća te prati, i da ti se uvijek dobro dobrim vrati!
(sory sa malim zakašnjenjem ali iskreno).
(sory sa malim zakašnjenjem ali iskreno).
Stranica 1 / 1.