Pozdrav od Milana
5 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav od Milana
Pozdrav narode evo i ja da kazem par rijeci o sebi i svom tomi mlad sam poljoprivrednik, tek mi je 20 god, imam Tomu Vinkovica 818 kojeg je otac kupio prije 3 godine od tada ga ja samo vozim niko drugi... dosta posla je do sad odradio a nadam se da ce i ubuduce jos vise, imao sitni kvar na pocetku i nikad vise, zamijenjeno prije godinu dana ulje i svi filteri... radi ko sat sto kazu evo i koja slika mojih radova i farbanja Tome i nekih incidenata sa njim hahaha. Moji drze nekih 20-30 ovaca, dvije krave i par svinja.. prava mala farma Ja za svog "dzeparca" zaradjujem sa tomom,kosilicom i motorkom koje cu drugom prilikom da slikam.. evo sad malo slika " />" /> " /> " />
Zadnja promjena: Topalovic; 23.11.15 19:00; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Re: Pozdrav od Milana
Dobro nam došao kolega u ovu vrijednu ekipu.
Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
Hvala bolje vas nasao, nadam se da cemo se dobro druziti i razmjenjivati iskustva zbog cega i jesam ovde
Gost- Gost
Dobro dosao generacijo, pa di ga parkiras u vodu
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Pozdrav
Dobro došao na Forum na kojem ćeš uživati u dobrom društvu. Radujemo se tvojim komentarima, iskustvima, mišljenjima hvala na lijepom i iscrpnom predstavljanju članovima/korisnicima Foruma...
Srdačan pozdrav
Dobro došao na Forum na kojem ćeš uživati u dobrom društvu. Radujemo se tvojim komentarima, iskustvima, mišljenjima hvala na lijepom i iscrpnom predstavljanju članovima/korisnicima Foruma...
Srdačan pozdrav
Pozdrav Milane! Prema ovih nekoliko tvojih fotografija vidim da si neustrašiv i da će druženje biti zanimljivo. Molim te opiši ovu sliku sa Tomom u vodi.
Tomo Vinković Požega- član
- Broj postova : 464
Hvala svima na rijecima dobrodoslice radujem se druzenju sa vama, uskoro ce biti jos slika, samo dok ih nadjem na racunaru A sto se tice Tome u vodi to je bilo cisto glupiranje mene i druga "da vidimo da li moze" haha i u naletu trecom sporohodnom sam uletio u mocvaru koja mi na pocetku i nije izgledala ovoliko duboka
Zadnja promjena: Topalovic; 24.11.15 17:33; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
[img][/img] [img][IMG]http[img][/img]://i68.tinypic.com/15o9v7n.jpg[/IMG][/img] [img] [/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] [img][/img] I drugov Europar 504 u akciji (on me i iscupao iz one mocvare sa prve slike) Na ovim prije slikama se vidi da je Tomo bio sav rastavljen ali sad je doveden u red, sve je ofarbano i sastavljeno, samo mi treba mala pomoć oko spajanja brojčanika radnih sati jer nigdje nema žice do njega dovedene, ostalo osvjetljenje radi i sve ostalo radi samo to ne i još jedna mala pomoć ako neko zna šta se dešava zašto ne puni nikako akumulator, izgleda da je izgorio regler ili kako ga vec zovu, pa šta mi vi predlažete?
Gost- Gost
I malo mojih zimskih radosti od danas http://www.filedropper.com/mov00076
Gost- Gost
Dobrodošao Milan na forumu. Vidim imaš puno događaja na slikama sa Tomom, jako zanimljivo.
Što se tiče tvojih upita budem na kratko odgovorio ali bilo bi bolje da se raspravlja u odgovarajućoj temi jer to bi moglo pomoći još nekome pored toga tamo bi ti mogao dobit koji odgovor više jer se i čita više.
Serija 800 ima brojač na struju i mislim da je spojen na kontakt bravu što nije najbolje jer zaboraviš kontakt pa on broji a motor može i da stoji u to vreme. Što se tiče alternatora, kvar koji si napomenuo je najčešći a može biti i što drugo.
Što se tiče tvojih upita budem na kratko odgovorio ali bilo bi bolje da se raspravlja u odgovarajućoj temi jer to bi moglo pomoći još nekome pored toga tamo bi ti mogao dobit koji odgovor više jer se i čita više.
Serija 800 ima brojač na struju i mislim da je spojen na kontakt bravu što nije najbolje jer zaboraviš kontakt pa on broji a motor može i da stoji u to vreme. Što se tiče alternatora, kvar koji si napomenuo je najčešći a može biti i što drugo.
Hvala fireman.peter
A evo i jos par nekih radova od danas, vec par mjeseci sam imao problem sa sjedistem na kome su se bili odpustili sarafi a amortizer na istom nikad nije uradio pa sam odlucio da sve to sredim i evo par slika...naravno sve je sredjeno i sutra se sve pakuje na svoje mjesto... [url=][/url] [url=][/url] [url=][/url]
A evo i jos par nekih radova od danas, vec par mjeseci sam imao problem sa sjedistem na kome su se bili odpustili sarafi a amortizer na istom nikad nije uradio pa sam odlucio da sve to sredim i evo par slika...naravno sve je sredjeno i sutra se sve pakuje na svoje mjesto... [url=][/url] [url=][/url] [url=][/url]
Gost- Gost
Similar topics
» Pozdrav od cvetka
» Pozdrav od lavandice
» Pozdrav iz Zagorja!
» Pozdrav od ky1bro
» POZDRAV OD VALTER 521
» Pozdrav od lavandice
» Pozdrav iz Zagorja!
» Pozdrav od ky1bro
» POZDRAV OD VALTER 521