Traktori Pasquali opća tema
+10
vica022
htavaresportugal
TomoVinkovic420
iwanho 1
Krumpironja
Dubravac
tomo522
fireman.peter
reider 1
Admin
14 posters
Stranica 3 / 7.
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Traktori Pasquali opća tema
Može biti tako Reider. Rekao je da imaju model 970 a to bi bilo to, na sliki je neki takvi. Bilo je rečeno da ima zadnje kotače malo veće ko i ovaj.
pasquali moj otac otvoriti cestovni jarak pokopati cijevi za vodu iz izvora :
http://www.salomon.si/oglas/kmetijstvo-in-zivali/traktorji/traktor-pasquali-970/15.6XP66
Godišnjak 76 i samo 157 radnih sati? LP
Godišnjak 76 i samo 157 radnih sati? LP
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Rol-bar je vrlo dobra stvar sto se tice bezbednosti i ovaj preklapajuci mu bas lepo lezi. Jedino mi se nesvidja kacenje u samo 2 tacke u dnu. Na veliku neku silu prilikom prevrtanja mislim da bi ta 2 oslonca ili pukla ili pocupalo vijke. Po meni bi mnogo bolje bilo dodati sa strane jos po cev i dodatne oslonce negde kod oslonca za noge i povariti ih za ovaj ram. Kacenje u 4 tacke koje su razmaknute je visestruko jace.To ti je samo predlog onoga sto bih ja uradio jer vozaceva glava je najskuplja
vica022- Moderator
- Broj postova : 483
http://herve.cochard.free.fr/tracteurs/Uso-986-991-996-996-980.pdf
Ivanhoo, dali je koji od ovih modelov onaj vaš kod rodne kuče? Ovo je mijenjač 9+3! Mogao bi biti model 996 sa 30 Hp? Samo fiksnog modela ne pronađem. Izgleda ,da itak imaju iste menjače. Između kojih brzina te je razlika(rupa) najviše ljutila?
Ivanhoo, dali je koji od ovih modelov onaj vaš kod rodne kuče? Ovo je mijenjač 9+3! Mogao bi biti model 996 sa 30 Hp? Samo fiksnog modela ne pronađem. Izgleda ,da itak imaju iste menjače. Između kojih brzina te je razlika(rupa) najviše ljutila?
Doma je model 970. Velika rupa je između 8. i 9. brzine. Deveta je malo više nego duplo brža od osme.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Šteta, upravo tog modela nije na Adminovih povezavah. I ovi modeli imaju 9 brzin naprijed, i 9 je za jedanput brža od 8.
I ja sam si mislijo, da nije ovaj nijedan pravi, jer kazao si mi, da ima onaj vaš kod rodne kuče 32 ks i je fiksan model. Znači nema motor, od serije TV 700.
A trebaš znati, da i drugi traktori sa mijenjači sa malo brojnimi brzinami imajo slično napraveno. U glavo mi su pali Štore i obični modeli AC-ja. A znati treba ,da ove brzine ponekvi ni nikad ne upotrebivajo(ja naprimer hehe),jer ne voze po asvaltu.
Daj je kakav sinhron u tom Pasqaliju 970? Mislim, na osovini biranja brzin? Grupe valda, da nisu. A dal ima birač grup 4 pozicije na ručki? Znači, 3 grupe naprijed i jedna nazad? Ako si mi isto stvar obrazložijo več nekada, molim, da se ne ljutiš, jer zaboravijo sam.
I ja sam si mislijo, da nije ovaj nijedan pravi, jer kazao si mi, da ima onaj vaš kod rodne kuče 32 ks i je fiksan model. Znači nema motor, od serije TV 700.
A trebaš znati, da i drugi traktori sa mijenjači sa malo brojnimi brzinami imajo slično napraveno. U glavo mi su pali Štore i obični modeli AC-ja. A znati treba ,da ove brzine ponekvi ni nikad ne upotrebivajo(ja naprimer hehe),jer ne voze po asvaltu.
Daj je kakav sinhron u tom Pasqaliju 970? Mislim, na osovini biranja brzin? Grupe valda, da nisu. A dal ima birač grup 4 pozicije na ručki? Znači, 3 grupe naprijed i jedna nazad? Ako si mi isto stvar obrazložijo več nekada, molim, da se ne ljutiš, jer zaboravijo sam.
Nema sinkrona.
Na jednoj ručki je 1-0-R-0-2-0-3. Tim redom.
Na drugoj ručki su grupe. I-0-II-0-III.
Prva grupa je jako spora i uglavnom smo delali bez nje.
Zakaj bi se ljutil? nije nikakav problem nekaj ponoviti.
Ponavljanje je majka učenja, a otac je logično razmišljanje.
Na jednoj ručki je 1-0-R-0-2-0-3. Tim redom.
Na drugoj ručki su grupe. I-0-II-0-III.
Prva grupa je jako spora i uglavnom smo delali bez nje.
Zakaj bi se ljutil? nije nikakav problem nekaj ponoviti.
Ponavljanje je majka učenja, a otac je logično razmišljanje.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Hvala. No sve je tako, kako sam predpostavljao. Osim nisam znao, gdje stoji rikverc.
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Traktori MTZ opća tema
» Traktori LS opća tema
» Traktori Same opća tema
» Traktori LTZ opća tema
» Traktori JCB opća tema
» Traktori LS opća tema
» Traktori Same opća tema
» Traktori LTZ opća tema