Traktor šumski LKT 81 T
3 posters
Stranica 1 / 1.
Traktor šumski LKT 81 T
Re: Traktor šumski LKT 81 T
Pozdrav, šteta što Tomo, bar u sredinskom dijelu, u originalu nije skonstruisan drugčije-jače i sa hidraulikom, to je po principu ovog šumskog traktora, iako se naravno, po snazi, ne možeju upoređivati međusobno.
sokol- član
- Broj postova : 70
Tomo bar dvoklipac je u sredini za svojo veličino sasvim dovoljno jako napraveni a i tvornički mogao si naručiti hidravliko, tako da sve je bilo što ti želiš "sokol". Prije toga trebalo bi se što drugog popraviti promijeniti, nego zglob. Kao prvo, TV napravijo je veliko griješko prvo sa tim, da je vratilo kardana ovisilo od reduktora, a i da nije napravijo togog modela traktora. Siguran sam, da samo zbog tih dvih griješka gubili so katastrofalno kupaca. LP
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Nisam znao, da je bila mogučnost dobiti tvornički urađenu hidravliku za hidravlički volan, ako sam te dobro razumeo. A vjerovatno je to toliko vremena nazad, da ja još nisam znao da postoji traktor Tomo vinkovič. Inače mi se čini preskupo, da bih ga sad ugradio, pošto mi je i bez hidraulike sasvim u redu. Inače "Reider 1" drago mi je na tvom komentaru.
sokol- član
Radi mi se čini čovik sa Vojnika po SLO volane. Dođe i montirati na dom. ima i oglas na oglasniku. Komplet mi se čini košta negdje oko 700eur(100 gore ,dole-zaboravijo sam). U temi TV sigurno dosta piše o tih volanima, tako originalnim, kao neoriginalnima. LP
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Hvala ti za informaciju. Raspitat ču se još više, ako ču se odlučiti za taj volan.
Lp
Lp
sokol- član
Similar topics
» IMT šumski traktori opća tema
» Šumski putevi
» Traktor kosilice MTD
» Nošene traktorske gajbe sanduci korpe ručni rad
» Traktori Fiat opća tema
» Šumski putevi
» Traktor kosilice MTD