IMT motokultivatori Knjaževac
+5
Bojan2307
Neco Tv-418
Admin
vica022
Samo Josip
9 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: IMT motokultivatori Knjaževac
Hvala, link od člana foruma https://www.facebook.com/radionicadostanic/
pozdrav
vidio sam da ste postavili sliku kako postaviti mjenjač tj birač brzina na IMT 509. imam isti stroj trebao bih ga nekako srediti jer ne mijenja brzine tj imao je reduktor i brzinu na x i tako je to radilo ali netko je nešto krivo namjestio. otvorio sam taj gornji dio mjenjača i probao postaviti ali pošto ne znam onda sam dobio na R da je u leru a na 0 je u nekoj brzini umjesto u leru..nešto sam krivo spojio. reduktor sam prije toga maknuo.
molim objašnjenje u koju rupu sa slike koju ste poslali treba osovinu za mijenjanje postaviti odozgo ? i kako postaviti polugu sa kracima na koju ide šipka za mijenjanje brzina-može ići na jednu i na drugu stranu ovisno položaju ručki i priključcima...ta poluga sa kracima ima ta dva kraka montira se na osovinu dolje mjenjača i krakovi su nagnuti na jednu stranu-kako njega montirati- ravno da bude paralelno ? na koju stranu da bude nagib krakove prema motoru ili prema nazad ? jer nije isto kako ih okrenem na jednoj strani nema mjesta za mijenjati brzine nešto smeta...hvala unaprijed
popo- novi član
- Broj postova : 1
Pozdrav svim članovima! Počeo sam obrađivanje vinograda motokultivatorom IMT 506S, i s obzirom na teren i način sadnje vinove loze najlakše bi bilo frezirati u prvoj brzini. Ono što me interesuje je da li bih smeo to da radim, odnosno da li može doći do oštećenja motora, s obzirom na to da se slabo razumem u tematiku. Hvala puno!
Vladimir A.- novi član
Nemoj davati pun gas,dobra mešavina i ništa se ne može desiti.Ako ti je rastresito zemljište probaj 2.
New Seljak- novi član
- Broj postova : 5
U prodaji nude fi 50mm a negde fi 58mm.Treba da rasturam svoju pa ću javiti šta je kod mene.vica022 je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da nema specijale. Pohabanost stubline igra vrlo veliku ulogu kod svakog motora . Neradim te motore i nevolim iskreno 506 jer to je dzigericar od motora.Uvek mu nesto fali kad ti najvise treba a i potrosac je velik
New Seljak- novi član
Gledajući dokumentaciju za motore typ 64/1-3 je u motokultivatoru imt 504 a typ 66/1-7 je u motokultivatoru
imt 506.Razlika je i u sklopu kućišta menjača tako da za imt 506 idu 2 gumice dok za imt 504 ima unutra neke 2,gde su korpe i lamele.Prva slika 504 druga 506.
Kod 504 pozicija 4,6 a kod 506 pozicija 11.
imt 506.Razlika je i u sklopu kućišta menjača tako da za imt 506 idu 2 gumice dok za imt 504 ima unutra neke 2,gde su korpe i lamele.Prva slika 504 druga 506.
Kod 504 pozicija 4,6 a kod 506 pozicija 11.
New Seljak- novi član
Admin likes this post
Pozdrav molio bi za pomoć ako moze imam imt 509 imam problem sa mjenjacem izbaci mi iz 2 brzine i onda saltam u brzine al neće da krene par puta mijenjam brzine i onda opet normalno salta i ide sad me zanima u kojem položaju treba biti saltac a u kom položaju trebaju biti poluge unaprijed hvala
Hajder3- novi član
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Motokultivatori Barbieri
» Tema za sve moto kultivatore
» Motokultivatori BCS
» Motokultivatori MIO Standard
» Honda motokultivatori
» Tema za sve moto kultivatore
» Motokultivatori BCS
» Motokultivatori MIO Standard