Ursus vs Tomo Vinković
4 posters
Stranica 1 / 1.
Ursus vs Tomo Vinković
Re: Ursus vs Tomo Vinković
Vozač i mjesto kopčanja.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Potpuno se slažem s Iwanhom. Kao što sam opisao u temi "IMT vs TV" oko mjesta kopčanja, malo iznad osovine idealno mjesto kopčanja, kao što je zakvačen TV ovdje. Na filmiću se vidi kako prednji kraj TV-a malo poskakuje, znači prebacuje težinu prednjeg kraja na zadnje kotače. Ursus je niže zakopčan i praktički mu u trenutku povlačenja diže zadnje kotače od tla. Kad se tome pridoda da je vozač TV-a dobro procjenio brzinu koju će koristiti (rekao bi da je druga brza) i da je krenuo dijelić trenutka ranije, pobjeda je njegova.
Tomo Vinković Požega- član
- Broj postova : 464
Na rezultate takvih utakmica utica dosta faktora, dosta ste jih več sami kazali. A još bi se dalo razgovarati.
PRIZNAM, da ovakve klipove ponekad rad ogledam, al ja jim ne na kraju davam nekvog pomena, jer su nerealni rezultati. A ljude svejedno spravi u dobro volju, što je najvažnije, pogotovo, kad pogledamo kako traktorijado.
A da bi po sličnim rezultatima mogli procijeniti, koji so bolji il dobri, nesmisao je potpuni. Po meni svaki stroj služi svojoj zadani svrhi i tamo je hiljadu različtih situacija kod radova, kod koje jedan prođe bolje kao drugi, al drugi put situacija je bolja opet za drugoga.
Na kraju da kažem jedno pričo, ki možda liči na ovu, al ne obrazloži točno situacije, a sami pronađite odgovor i bistvo: U školi igrali smo odbojko. Skačemo u zrak, koj če zahvatiti loptu. JA tada možda 68kg težak max, skočim istovrijemeno, kao drugi školnik u zrak, al on bijo je težak 115kg. Udari smo se sa ramenima jako silovito. Težeg je pokosilo kao, da ga sijekirom ko udarijo, al ja ostao na mijestu. Gledali svi, al nitko nije znao kako i zašto.
Možda je u ovim pričama kakva sličnost heh.
Evo ovdje imaš opet nekog sličnog lika na usrusu, kao na klipu sa imenovane teme, koj traži šperu, kad je povučen 2 metara nazad(na 1,45minute) (na 2,33 nije više išlo tako lagano, kao u prvom pokušaju):
LP
PRIZNAM, da ovakve klipove ponekad rad ogledam, al ja jim ne na kraju davam nekvog pomena, jer su nerealni rezultati. A ljude svejedno spravi u dobro volju, što je najvažnije, pogotovo, kad pogledamo kako traktorijado.
A da bi po sličnim rezultatima mogli procijeniti, koji so bolji il dobri, nesmisao je potpuni. Po meni svaki stroj služi svojoj zadani svrhi i tamo je hiljadu različtih situacija kod radova, kod koje jedan prođe bolje kao drugi, al drugi put situacija je bolja opet za drugoga.
Na kraju da kažem jedno pričo, ki možda liči na ovu, al ne obrazloži točno situacije, a sami pronađite odgovor i bistvo: U školi igrali smo odbojko. Skačemo u zrak, koj če zahvatiti loptu. JA tada možda 68kg težak max, skočim istovrijemeno, kao drugi školnik u zrak, al on bijo je težak 115kg. Udari smo se sa ramenima jako silovito. Težeg je pokosilo kao, da ga sijekirom ko udarijo, al ja ostao na mijestu. Gledali svi, al nitko nije znao kako i zašto.
Možda je u ovim pričama kakva sličnost heh.
Evo ovdje imaš opet nekog sličnog lika na usrusu, kao na klipu sa imenovane teme, koj traži šperu, kad je povučen 2 metara nazad(na 1,45minute) (na 2,33 nije više išlo tako lagano, kao u prvom pokušaju):
LP
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Similar topics
» Tomo Vinković 700 serija opća tema
» Tema za sve traktore Tomo Vinković
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» IMT 533/539 vs Tomo Vinković traktori
» Tomo Vinković freze
» Tema za sve traktore Tomo Vinković
» Tomo Vinković 400 & 500 serija opća tema
» IMT 533/539 vs Tomo Vinković traktori