Ostale motorne pile
+4
tony5
Admin
abarth
fireman.peter
8 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Ostale motorne pile
Dolmar 115 motorna pila, pored nje Husqvarna 555 slikano zajedno zbog usporedbe.
Dolmar 115 na TV- 731
Dolmar 115 na TV- 731
Re: Ostale motorne pile
Dolmar pile koje imam. Mala na struju je Sashs- Dolmar kooperacija Micron.
Velika je Dolmar- Sachs 115
Velika je Dolmar- Sachs 115
Re:Ostale motorne pile
Motorna pila Iskra PN 5200 kod nas u ZG u Kauflandu kad ih ima cijena je 700,00. kn
Po videnom i nije tak loša,samo koliko vremena če tak radit bez da se nešto ne pokvari ili raspadne.
abarth- član
- Broj postova : 202
Eto je i kod nas:
Motorna pila Iskra
He he, vidi podatke o snagi na linku. Užasno je jaka.
Za ovu cjenu mora da jih proizvode u Kini, kod nas sigurno ne.
Još da dodam, nebi ja to kupovao.
Motorna pila Iskra
He he, vidi podatke o snagi na linku. Užasno je jaka.
Za ovu cjenu mora da jih proizvode u Kini, kod nas sigurno ne.
Još da dodam, nebi ja to kupovao.
Prije je alpina i homelit imala svoju proizvodnju pila koje i nisu bile tako loše -srednja klasa- a sad samo ljepe nalepke na ovo kinesko sranje.Te kineske i ne bi bile tako loše ak bi bili odljevci i sam aluminij bolje kvalitete.Kod tih pila kad počnu navoji odlazit skoro nema pomoči ni sa urezivanjem novih navoja.Porozan material je največa greška kod svih kineskih proizvoda ne samo pila.Oni kopiraju dobre i preizkušene pile samo jih sjebu sa lošim materialima i nikakvom kontrolom proizvoda.Ja sam se več par puta zaj. sa kojim malim strojčekom a sad se samo nasmijem kad mi neko turi nešto iz kine.Kineska roba je kao rečenica - drži vodu dok malstori ne odu.
abarth- član
- Broj postova : 202
Ono što je od Iskre za male novce više od tih malih novaca nit ne vrijedi. Imam jednu bušilicu od Iskre za 30€ i moram reči da više od tih novaca ni slučajno ne vrijedi. Neznam kako je sa onim orudjem kojeg imaju za veče novce ali nekad je Iskra bila pojam kvalitete. Pitam se samo kako je stim danas?
Ovo Iskre nije ni vidjelo....osim kaj su joj naljepnicu stavili njezinu....a ostalo je opet dobri strai PRC
Gost- Gost
Iskra je da bila pojam kvalitete nekada prije, a i ko sve ostalo u plastiku se sve pretvorilo .
Motorna pila Homelite 2 ks 35 cm dužina mača ili vodilica lanca , pilenje krošnje drva divlje trešnje koje je palo sa susjedne zapuštene oranice na našu oranicu , čisti se rub naše oranice od raznolikog žbunja ...
tony5- član
- Broj postova : 286
Zna li neko kako da rijesim ovaj problem? Motorka je neka kineska, poklon od druga, radila 3g i stala neki dan. Naime motorka mi je stala u sred rada, skinuo sam svjecicu i bila je crna od preradjenog ulja, inace preradjeno ulje sipam za lanac jer curi, a tako je i drug sipao. Je li moguce da je od nekuda uslo u cilindar i moze li se rijesiti? Ne bih ja ovo radio imam stihl novu, al ova motorka ima sentimentalnu vrijednost.
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Teško da je ušlo iz rezervoara jer nema nikakve logike...osim ako si zabunom krivo ulio umjesto benzina....druga opcija je loše sagorjevanje ili prebogata smjesa pa ti se čini da je masna od ulja a to je zapravo benzin.....prekontroliraj si karburator....
Gost- Gost
Do svjecice je bilo, stavio novu i radi super
TomoVinkovic420- član
Stigla je nova motorka, ali mome ocu, tako da meni ostaje ova kineska. Drug koji mi je ju dao je skinuo kocnicu, ja sam nasao original od nje, ali neznam da stavim. Zna li neko kako da stavim kocnicu?
TomoVinkovic420- član
Probat cu sutra nakon sto se vratim iz sume, trebalo bi da bude tako, hvala
TomoVinkovic420- član
Možda pomogneTomoVinkovic420 je napisao/la:Stigla je nova motorka, ali mome ocu, tako da meni ostaje ova kineska. Drug koji mi je ju dao je skinuo kocnicu, ja sam nasao original od nje, ali neznam da stavim. Zna li neko kako da stavim kocnicu?
http://www.jacub.us/technik/kettensaege/saege.htm
Gost- Gost
Ovo je extra, sutra cu probat sklopit i vidit sta je sa ovom pumpom za ulje sto mi curi
TomoVinkovic420- član
Prosli vikend mi neki papci otvorili supu, Ukrali mi Stihl, gorivo i 15 kg bijelog luka, a kinesku nisu ni takli. E sad posto moram izrezati nekih 13m drva jer nemam gdje nova drva da dovucem moram sa kineskom, pa zna li neko da li moze bilo koji drugi lanac sa 45cm maca na 45cm mac sa kineske, nisam nesto siguran ali eto da pitam?
TomoVinkovic420- član
Dobio sam elektricnu neku motorku, ali joj je lanac labav, a nije da se doteze lanac kao u obicne motorke, vec kao neki krug. Probo sam ga zavrnuti ali nece, nece ni da se odvrne. Nikad nisam imao elektricnu pa molim, ako neko zna kako da dotegnem lanac. Evo slika kako je kod mene za dotezanje, lanca i skidanje vodilice.
TomoVinkovic420- član
Ako je kao ova onda otpustiš ovaj okrugli dio a tamo skroz lijevo na onaj kotačić natežeš lanac, s tim da cijelo vrijeme držiš vodilicu prema gore
Gost- Gost
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Motorne pile Stihl
» Motorne pile Homelite
» Motorne pile Husqvarna
» Motorne pile Dolmar
» Motorne pile Echo
» Motorne pile Homelite
» Motorne pile Husqvarna
» Motorne pile Dolmar
» Motorne pile Echo