Pozdrav od Tome 420
+4
Krumpironja
Admin
fireman.peter
tomo522
8 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Pozdrav od Tome 420
Tomo420
Sačekaj sad malo bolje vrijeme i onda na more na plaži ima dosta motiva . A nemoj reči da ti je more daleko, Rijeka i Opatija su ti iza ugla tako da se može malo u izvidnicu
Sačekaj sad malo bolje vrijeme i onda na more na plaži ima dosta motiva . A nemoj reči da ti je more daleko, Rijeka i Opatija su ti iza ugla tako da se može malo u izvidnicu
Vraga daleko...nešto više od pola sata vožnje....misliš na ovakve ženske motive hehe ili ipak na "mrtvu " prirodu hehe
Gost- Gost
Pola sata, umalo pa da pluneš od kuče do mora
Da da, te prve od tebe navedene motive sam mislio.
Da da, te prve od tebe navedene motive sam mislio.
Običajno imamo jedan motiv več kod kuče ali ponekad nam je drago pogledati, ponavljam samo pogledati, još koji drugi motiv. E sad ako su ti motivi interesantni, da nas zanimaju mislim onda treba iči na mjesta gde jih ima u izobilju Možda je to kod tebe na Kolpi, to ti je jako blizu. Kod mene npr. Bled, Bohinjsko jezero...
Ma vraga ić tako daleko, kad ima kod susjeda heheh..
To ti je kao onaj vic kad je Mujo reko da je njegov ..... ko pas; ženu neće ni dirnut a susjedu bi rastrgao heheh
To ti je kao onaj vic kad je Mujo reko da je njegov ..... ko pas; ženu neće ni dirnut a susjedu bi rastrgao heheh
Gost- Gost
Čestitke na prinovi nek ti dobro služi.
Nadam se da bude koji komentar u temi šumarstvo oko ovoga cjepača, naravno kad se isproba.
Nadam se da bude koji komentar u temi šumarstvo oko ovoga cjepača, naravno kad se isproba.
Sretan rodjendan, sve najbolje
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Želim ti puno sreće, smijeha prijateljstva i da ti se ispune sve male i velike želje!
Sve najbolje želim
Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
Svaka cast, ovo je prelijepo
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Vidim da si počeo druga umjetnička djela praviti. Pošto imaš smisla za to pa da ti dam ideju. Možeš si napraviti jedan toplar. To je onaj dupli kozolac o kojem smo pričali mislim da u temi Naš zavičaj. Ali to ti bu puno posla.
Ljepo, ljepo. Kud idu sve ove miniature, trebaš to početi prodavati. Šta je ovo na zadnjoj sliki, ne vidi se baš najbolje.
Ma Peter ništa nisi zamudil.Ak je nisi vidijo.Drži se je krv.Puh je jedna najlepših životinja-imao ga ja iznad garaže od mašinerije i dosta puta ga vidijo.No pa mi ga ubijo maček.
Ej Pero,ako nešto pričamo oko posjete u drugoj godini kod Krompija,trebat čemo se zaustaivti kod Tomo 420 i izprobati ovo stolico tamo prijeko puta hehe.Ako ide put tamo mimo heh.
A naprije čemo ga nači ak postavi ovog žučota pored puta hehe.
Lp
Ej Pero,ako nešto pričamo oko posjete u drugoj godini kod Krompija,trebat čemo se zaustaivti kod Tomo 420 i izprobati ovo stolico tamo prijeko puta hehe.Ako ide put tamo mimo heh.
A naprije čemo ga nači ak postavi ovog žučota pored puta hehe.
Lp
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
I jedna od najvećih štetočina, budi sretan što ga je mačak ulovio prije nego ti je načeo instalaciju na mašineriji...reider 1 je napisao/la:Puh je jedna najlepših životinja-imao ga ja iznad garaže od mašinerije...
Gost- Gost
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pozdrav od mbutala
» Pozdrav od Markeca!
» Pozdrav iz Osijeka
» Pozdrav od tomotraktor
» pozdrav forumu
» Pozdrav od Markeca!
» Pozdrav iz Osijeka
» Pozdrav od tomotraktor
» pozdrav forumu