Pozdrav od Tome 420
+4
Krumpironja
Admin
fireman.peter
tomo522
8 posters
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Pozdrav od Tome 420
Pozdrav svima....za one koji me znaju ,znaju sve, a za one koji me neznaju ja sam Rački Žarko, znan kao tomo 420, živim u Gorskom kotaru, Donjoj Dobri, imam našeg malog diva tv 420....eto...toliko za sad
Gost- Gost
Re: Pozdrav od Tome 420
pozdrav prijatelju
tomo522- član
- Broj postova : 237
Pozdrav Tomo 420! Slike su ti super pogotovo ova u sredini. Ona je več istorijska, haha. Imamo snijega samo na sliki. Čak kod vas nema ništa od snijega a kolko mi je poznato vi ga obično imate za izvoz.
., lip TI pozdrav dragi prijatelju!
., dobro nam došal na ove stranice Novog foruma o ovim našim malim traktorićima; prčima i divima!!! ...
., odlično predstavljanje, predivne slikice, uživaj, piši, kelji, ljubi onu predivnu obitelj!!! ...
., čitamo - pišemo - pomažemo se ...
., dobro nam došal na ove stranice Novog foruma o ovim našim malim traktorićima; prčima i divima!!! ...
., odlično predstavljanje, predivne slikice, uživaj, piši, kelji, ljubi onu predivnu obitelj!!! ...
., čitamo - pišemo - pomažemo se ...
Gost- Gost
tomo420 je napisao/la:Istina,nema ga ni na vidiku,al u neku ruku i bolje da ga nema
Istina, budemo ušparali lož i naftu za Tomeke
Vidim ja stara ekipa se okuplja bravo bravo...eto i mene
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Zgodan detalj za dvorište
tomo522- član
- Broj postova : 237
To ti stoji preko puta od kuče?
A vidim fino mjesto , peka, stol, klupa... Može se koji motorista na putu za Delnice (kad ide prema moru) fino odmoriti
A vidim fino mjesto , peka, stol, klupa... Može se koji motorista na putu za Delnice (kad ide prema moru) fino odmoriti
Tako je.....tamo gdje smo sjedili pred kućom kad si bio kod mene, pa preko ceste.....samo nek se da...svima je slobodan ulaz . Imaju i mjesta za kampiranje ako treba !!!
Gost- Gost
Malo sam se pošalil ovo oko odmaranja na tvojoj parceli a ti bi da mogu oni i kampirati
Jasno mi je gde je sve to postavljeno. Možda me jedno jutro nađeš tamo u šatoru . Opet šala...
Jasno mi je gde je sve to postavljeno. Možda me jedno jutro nađeš tamo u šatoru . Opet šala...
Zašto ne...moja su vrata uvijek otvorena svim ljudima s dobrim namjerama...kad su mogli prije poljaci kampirati dok su prije rata išli na more onda mogu u kolege bajkeri :-)
Gost- Gost
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» pozdrav od tarabase !
» POZDRAV OD VALTER 521
» Pozdrav od cvetka
» Grux pozdrav
» Pozdrav iz Varaždina
» POZDRAV OD VALTER 521
» Pozdrav od cvetka
» Grux pozdrav
» Pozdrav iz Varaždina