Razna pomoć za rad na Forumu
+2
jozef.kc
fireman.peter
6 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Razna pomoć za rad na Forumu
abarth je napisao/la:Jedan predlog,teme su skoro sve samo fali takva da se i malo nasmiješ-humor,smješne slike pa i koji video te tematike.Da čujem i druge što misle o tom." />" />
Ja sam za,..nebi škodilo,mada se polako snalazimo,,sad je pitanje vremena da sve prokužimo,...
Bez ljutnje ,,,ali neznam još stavit više citata u jedan post,,,pa nek ne zamijeri uredništvo,....
Gost- Gost
Re pitanja prijedlozi pomoć
Upute kako postati slike sa imageshacka na forum videozapis
https://www.youtube.com/watch?v=W_Ao6xeDQ8o
https://www.youtube.com/watch?v=SXI1jUZIYl0
https://www.youtube.com/watch?v=9u-MCyFgEys
Poštovani, da bi bolje mogli naći ovaj forum, u url traku upišite adresu ili link foruma,agro.forumhr.com i pritisnemo tipku enter te se istovremeno otvori forum,dakako prije toga morate u url traci obrisati postojeću adresu (npr. www.google.hr) .
Koristite tražilice Mozila Firefox ili google chrome jer su kvalitetnije i brže u traženju adrese .
Možete koristiti tražilice u svezi upita raznih ,jer za to i postoje (napr.kako upload slike sa imageshacka na forum ili na isti album ).
Zatim dobijete više odgovora a vi si odaberete onaj koji vama odgovara jednostavno postavimo pitanje u google tražilicu.
Pošto ima i drugih vrlo jednostavnih albuma možda bi bilo bolje da pređete na njih ja ih osobno koristim i to www.porani.com, www.box.net www.sahrani.si www.mojalbum.com ili još mnogi drugi.
I vrlo jednostavan upload slika i kopiranje linkova,također možete direktno u post kopirat link (copy, paste)
Forum je otvoren za sve linkove ako nemožete uploadati slike nešto ne radite dobro.
pozz..
https://www.youtube.com/watch?v=W_Ao6xeDQ8o
https://www.youtube.com/watch?v=SXI1jUZIYl0
https://www.youtube.com/watch?v=9u-MCyFgEys
Poštovani, da bi bolje mogli naći ovaj forum, u url traku upišite adresu ili link foruma,agro.forumhr.com i pritisnemo tipku enter te se istovremeno otvori forum,dakako prije toga morate u url traci obrisati postojeću adresu (npr. www.google.hr) .
Koristite tražilice Mozila Firefox ili google chrome jer su kvalitetnije i brže u traženju adrese .
Možete koristiti tražilice u svezi upita raznih ,jer za to i postoje (napr.kako upload slike sa imageshacka na forum ili na isti album ).
Zatim dobijete više odgovora a vi si odaberete onaj koji vama odgovara jednostavno postavimo pitanje u google tražilicu.
Pošto ima i drugih vrlo jednostavnih albuma možda bi bilo bolje da pređete na njih ja ih osobno koristim i to www.porani.com, www.box.net www.sahrani.si www.mojalbum.com ili još mnogi drugi.
I vrlo jednostavan upload slika i kopiranje linkova,također možete direktno u post kopirat link (copy, paste)
Forum je otvoren za sve linkove ako nemožete uploadati slike nešto ne radite dobro.
pozz..
Šta mislite o još jednoj temi,barem meni je interesantna možda i drugima-Šupe,kučne radionice i alati.
abarth- član
- Broj postova : 202
Nema problema Oficir.
Možeš slike stavljati odmah. Možda si dobil poruku da tek za 7 dana ali nije to tako. Gore su ti upute pa možeš odmah početi.
Možeš slike stavljati odmah. Možda si dobil poruku da tek za 7 dana ali nije to tako. Gore su ti upute pa možeš odmah početi.
OK hvala ti.
E Jel bi se mogla otvoriti tema o traktorskim ili ralicama općenito?
E Jel bi se mogla otvoriti tema o traktorskim ili ralicama općenito?
Gost- Gost
Imamo temu traktorski priključci ali mislim da bi se moglo napraviti još koju temu jer če mislim da biti previše sve u jednoj temi pa bi moglo biti ovako:
-Traktorski priključci
-Traktorske prikolice
- Traktorske ralice i ostala oprema za zimsku službu
U ovo treče bi moglo onda ralice, lanci, traktori spremni za zimsku službu, posipači... i slike naših traktora u poslu. Mada je ove zime loše što se toga tiče ali nije još kraj zime.
Dogovoriti čemo se sa adminom i nači neko optimalno rješenje.
Pozdrav!
-Traktorski priključci
-Traktorske prikolice
- Traktorske ralice i ostala oprema za zimsku službu
U ovo treče bi moglo onda ralice, lanci, traktori spremni za zimsku službu, posipači... i slike naših traktora u poslu. Mada je ove zime loše što se toga tiče ali nije još kraj zime.
Dogovoriti čemo se sa adminom i nači neko optimalno rješenje.
Pozdrav!
Od sutra najavljuju dosta snijega pa ce sigurno dosta forumasa kemijat sa rlalicama a i sigurno imaju kaj za pokazat isto tak i sa prikolicama.
To je bio prijedlog kako odlučite tak bude i nema ljutnje i sve OK.
To je bio prijedlog kako odlučite tak bude i nema ljutnje i sve OK.
Gost- Gost
Istina, zato sam i rekao da nije kraj zime jer sutra bude nešto padalo. Tu kod nas ne baš nešto puno nekih 10, a vidjet čemo.
Ako otvorite temu ja cu dosta slikica prikeljit jer kroz par dana krecem u izradu ralice i ako bude snijega bit ce zimskih vratolomija poslikanih i prikeljenih!!
Gost- Gost
Obavještavam vas da su se na vaš prijedlog u forum Mali zglobni traktori dodale još teme Traktorske prikolice i tema Komunalna oprema za traktore.
Nema sve se u dogovoru da riješit,...
Evo napokon zahladilo,,nadam se da če ljudima spoasit barem malo one mesne delicije koja je nažalost mnogima,,otišla u k.....c
Evo napokon zahladilo,,nadam se da če ljudima spoasit barem malo one mesne delicije koja je nažalost mnogima,,otišla u k.....c
Gost- Gost
Da Bagerista, sve smo do sad dogovorom riješili. Mi to možemo ali sa vrijemenom nema dogovora pa...
Re:Pitanja prijedlozi pomoć
Pozdrav.
Raider 1 može tema AC model supertigre ,da u pravu si još taj model može ,nadalje te molim da prvo tu postaviš pitanje o temi ,a odgovor če biti u najkračem vremenu postavljen .
Krumpironja ti postaj slike i video koliko hoćeš samo da su poućne za forumaše i goste,nemojmo zaboraviti da i gosti nam dolaze i gledaju što mi radimo ,pa i tako ocjenu dobivamo a koja mora biti pozitivna u javnosti hvala i pozz.
Raider 1 može tema AC model supertigre ,da u pravu si još taj model može ,nadalje te molim da prvo tu postaviš pitanje o temi ,a odgovor če biti u najkračem vremenu postavljen .
Krumpironja ti postaj slike i video koliko hoćeš samo da su poućne za forumaše i goste,nemojmo zaboraviti da i gosti nam dolaze i gledaju što mi radimo ,pa i tako ocjenu dobivamo a koja mora biti pozitivna u javnosti hvala i pozz.
Jedno pitanje ako se zna,koliko vremena treba forumu da mu slike ostanu u memoriji ako ih ja obrišem sa image shacka.Pitam zato jer neke bi izbriso pa da se automatski ne bi i na forumu obrisale.Na P.F. se mi čini da je 24 časa i ostanu u memoriji foruma.Lep pozdrav.
abarth- član
- Broj postova : 202
nikaj stoga,ako izbrišeš na image shacku i nakon godinu dana nema je više nigdje gdje si objavljivao
u slučaju ako je ponovo stavljaš na image shack,automatski se vrača i tamo gdje je bila objavljivana prije
u slučaju ako je ponovo stavljaš na image shack,automatski se vrača i tamo gdje je bila objavljivana prije
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
Ja mislim da ako ju obrišeš iz image shacka da če i tu otiči. Možeš jednu za probu staviti u svoju temu pa onda obrisati na image shacku. Taj post možeš onda obristi još neko vreme. Inače mogu ti ga ja.
Obavijest za članove foruma.
U temi Šumarstvo, tema Listopadne šume se pretvorila u Radovi u šumi. Pošto smo u navedenoj temi nakupili slike, tekstove i slično koji u glavnom govore kako se obavljaju radovi u šumi tema se preimenovala u Radovi u šumi.
Tema Listopadne šume se otvorila na novo.
U temi Šumarstvo, tema Listopadne šume se pretvorila u Radovi u šumi. Pošto smo u navedenoj temi nakupili slike, tekstove i slično koji u glavnom govore kako se obavljaju radovi u šumi tema se preimenovala u Radovi u šumi.
Tema Listopadne šume se otvorila na novo.
Re:Pitanja prijedlozi pomoć
Dodana je opcija potpisa na forumu , možete si staviti potpis ili neki link primjerenog sadržaja . To morate uključiti u vašim profil postavkama svako za sebe ako hoće potpis .
1). uđete u svoj profil
2). klikni na postavke
3). pronađite opciju uvijek dodaj moj potpis i označi sa da.
4). zatim klikni taster pošalji
5). kliknete na opciju potpis
6). otvori se prostor edit signature u kojem se napiše potpis ili zalijepi link direktno copy-paste u taj prostor ( ne link u ikonu youtube ).
7) zatim klikni taster pošalji , te nakon prvog napisanog posta bit če vidljiv vaš potpis .
1). uđete u svoj profil
2). klikni na postavke
3). pronađite opciju uvijek dodaj moj potpis i označi sa da.
4). zatim klikni taster pošalji
5). kliknete na opciju potpis
6). otvori se prostor edit signature u kojem se napiše potpis ili zalijepi link direktno copy-paste u taj prostor ( ne link u ikonu youtube ).
7) zatim klikni taster pošalji , te nakon prvog napisanog posta bit če vidljiv vaš potpis .
Kako uploadati pdf dokument? Lijepo molim pomoć.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Pozdrav Iwanho
Nemožeš upload pdf dokument na forum klasično ko sliku, postoje posebne web stranice za pohranu pdf dokumenata.
Cloud ili oblak u prijevodu po HR to su serveri za pohranu podataka, neki od njih jesu:
https://app.box.com/
https://www.dropbox.com/
https://www.mediafire.com/
Naj jednostavniji klasični bi bio gore prvi box net, naj laganiji je a nisu ni ostali teški, ali za početnike je box net najlakši, i dobiš 15 gb slobodnog prostora za pohranu podataka u pdf dokumentima, možeš i slike pohraniti, ali nisu za forum ( izuzev Dropbox-samo foto-album ) tu ih možeš samo čuvati , muziku-glazbu može,možeš stvarati albume razne, napr AC-Goldoni-TV-AGT itd,itd.
Potrebna je registracija kad odaberemo web stranicu koju želimo, potom pdf dokument učitamo na odabranu web stranicu, kad se učita dokument, dobijemo link koji kopiramo i zalijepimo u post ( copy-paste ) i send.
Dropbox ima 2 gb, i Media Fire 10 gb, slobodnog prostora za pohranu podataka. To je sve besplatno a iznad tih veličina se plača kako koja web stranica , da bi se to popunilo treba vrlo,puno dokumenata.
Nemožeš upload pdf dokument na forum klasično ko sliku, postoje posebne web stranice za pohranu pdf dokumenata.
Cloud ili oblak u prijevodu po HR to su serveri za pohranu podataka, neki od njih jesu:
https://app.box.com/
https://www.dropbox.com/
https://www.mediafire.com/
Naj jednostavniji klasični bi bio gore prvi box net, naj laganiji je a nisu ni ostali teški, ali za početnike je box net najlakši, i dobiš 15 gb slobodnog prostora za pohranu podataka u pdf dokumentima, možeš i slike pohraniti, ali nisu za forum ( izuzev Dropbox-samo foto-album ) tu ih možeš samo čuvati , muziku-glazbu može,možeš stvarati albume razne, napr AC-Goldoni-TV-AGT itd,itd.
Potrebna je registracija kad odaberemo web stranicu koju želimo, potom pdf dokument učitamo na odabranu web stranicu, kad se učita dokument, dobijemo link koji kopiramo i zalijepimo u post ( copy-paste ) i send.
Dropbox ima 2 gb, i Media Fire 10 gb, slobodnog prostora za pohranu podataka. To je sve besplatno a iznad tih veličina se plača kako koja web stranica , da bi se to popunilo treba vrlo,puno dokumenata.
Admine, najljepše zahvaljujem.
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Pozdrav Iwanho..
Nema zime samo pitaj, može i na privatnu poruku što treba, tu smo da si pomažemo u nevolji, zato postoje i služe forum i forumi..
Tomotraktor..
Ja sam koristio album Zaslike com, imam negativno iskustvo sa njima, jedno vrijeme sam pohranjivao slike na spomenuti album samo pohranjivao slike. Jedan period nisam se logirao na album, recimo par mjeseci 4 -5 to ti kažem odokativno, i obrisali mi sve slike koje sam imao na tom albumu, srečom da sam dio imao na drugom a dio izgubljen.
Tvoj je izbor dakako, ja ti samo želim prenesti svoje negativno iskustvo sa njima, a nemora da tako bude i sa tobom. Bilo je takvih događaja više, na netu se pisalo o tome..
Ljepi pozdrav..
Nema zime samo pitaj, može i na privatnu poruku što treba, tu smo da si pomažemo u nevolji, zato postoje i služe forum i forumi..
Tomotraktor..
Ja sam koristio album Zaslike com, imam negativno iskustvo sa njima, jedno vrijeme sam pohranjivao slike na spomenuti album samo pohranjivao slike. Jedan period nisam se logirao na album, recimo par mjeseci 4 -5 to ti kažem odokativno, i obrisali mi sve slike koje sam imao na tom albumu, srečom da sam dio imao na drugom a dio izgubljen.
Tvoj je izbor dakako, ja ti samo želim prenesti svoje negativno iskustvo sa njima, a nemora da tako bude i sa tobom. Bilo je takvih događaja više, na netu se pisalo o tome..
Ljepi pozdrav..
Pozdrav svima..
Sve ok, nema frke, ( samo opušteno ) netreba isprike, ono što treba popraviti popravičemo zato smo tu, morao sam tako prebacit post kako sam prebacio jer možemo sve prebacivati dijeliti forume, teme, samo post ko post nemožemo kako bi htjeli i trebalo po pravilu, to je free forum besplatni,, pa ima i minusa.
Dok to ne sredim kako treba, tako čemo seliti postove, koji če biti napisani u krivoj temi, ( pokušajte pozornije i pažljivije pratit teme ) vremena malo a posla puno i previše, imam u planu forum malo poboljšati, to sa vremenom kako če ga biti, malo po malo to radimo sami ja i moj sin kad uhvatimo vremena..
Pozdrav Admin..
Sve ok, nema frke, ( samo opušteno ) netreba isprike, ono što treba popraviti popravičemo zato smo tu, morao sam tako prebacit post kako sam prebacio jer možemo sve prebacivati dijeliti forume, teme, samo post ko post nemožemo kako bi htjeli i trebalo po pravilu, to je free forum besplatni,, pa ima i minusa.
Dok to ne sredim kako treba, tako čemo seliti postove, koji če biti napisani u krivoj temi, ( pokušajte pozornije i pažljivije pratit teme ) vremena malo a posla puno i previše, imam u planu forum malo poboljšati, to sa vremenom kako če ga biti, malo po malo to radimo sami ja i moj sin kad uhvatimo vremena..
Pozdrav Admin..
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Literatura za povrćarstvo
» pozdrav forumu
» Tehnička podrška na Forumu
» Obvezna pravila za rad na Forumu
» Pozdrav svima na forumu
» pozdrav forumu
» Tehnička podrška na Forumu
» Obvezna pravila za rad na Forumu
» Pozdrav svima na forumu