Razna pomoć za rad na Forumu
+2
jozef.kc
fireman.peter
6 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Razna pomoć za rad na Forumu
općenito o pitanjima ,prijedlozima, i pomoći a sve vezano za rad ovog foruma.
Tomo Vinković.forumhr.com
forum za male traktore,motokultivatore,poljopvrivreda,šumarstvo.
Tomo Vinković.forumhr.com
forum za male traktore,motokultivatore,poljopvrivreda,šumarstvo.
Zadnja promjena: Admin; 31.01.15 22:25; ukupno mijenjano 1 put.
Re: Razna pomoć za rad na Forumu
Postovanje,
Jasno mi je da je forum prvenstveno o malim traktorima i motokultivatorima. Koliko vidim ima svakojakih meni zanimljuvih tema, ali nema nista o vecim traktorima. Dali postoji mogucnost da se ubaci i neka tema za nas koji ne posjedujemo male traktore? I drugo pitanje: u temi o motokultivatorima nema IMT kultivatora koji su dosta zastupljeni kod nas. Dali se mogu ubaciti jer smatram da zasluzuju svoju temu da neidu pod ostale motokultivatore.
Unaprijed hvala na odgovoru.
Jasno mi je da je forum prvenstveno o malim traktorima i motokultivatorima. Koliko vidim ima svakojakih meni zanimljuvih tema, ali nema nista o vecim traktorima. Dali postoji mogucnost da se ubaci i neka tema za nas koji ne posjedujemo male traktore? I drugo pitanje: u temi o motokultivatorima nema IMT kultivatora koji su dosta zastupljeni kod nas. Dali se mogu ubaciti jer smatram da zasluzuju svoju temu da neidu pod ostale motokultivatore.
Unaprijed hvala na odgovoru.
Gost- Gost
admin
Pozdrav, da kao što naslov govori ovo je forum o Tomo Vinkoviću, i ostalim traktorima iz njegove obitelji.A tu spadaju Pasquali,Agromehanika iz Kranja AGT, Hittner iz Bjelovara, i Prima kao novi naslijednik Tomo Vinkovića .Da naravno možemo stavit temu za IMT motokultivatore ,a velike traktore, poput ZETOR-a ,ili IMT-a nemožemo stavit temu o njima ,žao nam je imamo puno tema, pa molim vas da se odlučite za neke od njih ,ugodno druženje želim, lijep pozdrav.
Hvala na odgovoru. Žao mi je da nema tema o drugim traktorima ali snači ću se u ovim postojećim temama.
L.P.
L.P.
Gost- Gost
Dragi moj admine da li je moguće nešta napravit da se lakše pronađe forum na internetu bar kod mene treba ukucavati sve moguće nazive da nađem forum i to ne poćetnu stranu nego napomena za rad foruma i jedino ga tu nađem
Gost- Gost
Ako imaš problem nači, brzo to riješiš da si stranicu staviš u memoriju, ikonu si staviš u vrsticu gde su ti orudja. Tako ti je uvijek pri ruci.
Loše se vidi ali gore vidiš kako ja imam. Gore vidiš ikone u vrsti, jedna od njih je Tomo Vinković forum. Tako si napravi pa ti bude brzo pri ruki.
Ja bi ti dao upute kako samo je problem jer je meni sve u slo jeziku napisano, a sasvim je moguče da ti to sam umeš pa ja bezveze...
Loše se vidi ali gore vidiš kako ja imam. Gore vidiš ikone u vrsti, jedna od njih je Tomo Vinković forum. Tako si napravi pa ti bude brzo pri ruki.
Ja bi ti dao upute kako samo je problem jer je meni sve u slo jeziku napisano, a sasvim je moguče da ti to sam umeš pa ja bezveze...
pozdrav! možete li na pčetnoj stranici malo posvjetliti "moderator/ica,tamnija je od naziva teme pa je teže pratit nazive.ili to samo meni
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
Jedno pitanje,evo htio sam aploudat slike,,,ali mi ne dozvoljava dok ne prođe 7 dana,,..dali mi neko može pomoč,evo otvorio sam na imageshocku profil,i povukao za forume link,,,i neda,...
I zašto se pale stalno prozori s reklamama kad se pretražuje forum,,,.
Hvala svima na odgovorima.
I zašto se pale stalno prozori s reklamama kad se pretražuje forum,,,.
Hvala svima na odgovorima.
Gost- Gost
farmervg je napisao/la:Dragi moj admine da li je moguće nešta napravit da se lakše pronađe forum na internetu bar kod mene treba ukucavati sve moguće nazive da nađem forum i to ne poćetnu stranu nego napomena za rad foruma i jedino ga tu nađem
Baci ga odmah u favorite i ja sam muku namučija doka sam naša..
Gost- Gost
Evo ovo mi izbaci kad oču kopirat slike,...
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
Gost- Gost
Koliko je meni poznato te probleme oko slika imaju samo forumaši koji koriste imageshock.
Abarth je imao iste probleme ali je riješijo ali neznam kako. Budem ga ja zamolijo da ovde napiše rješenje.
Abarth je imao iste probleme ali je riješijo ali neznam kako. Budem ga ja zamolijo da ovde napiše rješenje.
Eto hvala ti lipa,,znaš kako je poli mene,ako nema slika uzalud je to dočarat riječima,bin reka ja NIJE TO,,TO..
Zahvaljujem unaprijed.
Zahvaljujem unaprijed.
Gost- Gost
Klikni tu gde pišeš odgovor na kvadratič sliku i ima plus zelenom krugu i tu ga kopiraš.Mene je isto zezalo i tražilo da čekam 7 dana a sad ide,malo je komplikovanije ali če polako doč u rutinu.
abarth- član
- Broj postova : 202
jozef.kc je napisao/la:pozdrav! možete li na pčetnoj stranici malo posvjetliti "moderator/ica,tamnija je od naziva teme pa je teže pratit nazive.ili to samo meni
Kod mene je dosta tamna,...neznam kolega na šta ciljaš na onu zelenkastu na vrhu pozadinu,...
Gost- Gost
abarth je napisao/la:Klikni tu gde pišeš odgovor na kvadratič sliku i ima plus zelenom krugu i tu ga kopiraš.Mene je isto zezalo i tražilo da čekam 7 dana a sad ide,malo je komplikovanije ali če polako doč u rutinu.
Probat čemo ,,pa čemo vidit šta čemo dobit,,,,zahvaljujem..
Gost- Gost
hhhehehehhe ide ide,eto krenule slike lagano u vinogradarstvu,..
Još jednom hvala...kolegi.
Još jednom hvala...kolegi.
Gost- Gost
Dobro onda, još je sve na novo pa...
Polako čemo mi ovaj forum savladati, pogotovo ako udružimo snage
Polako čemo mi ovaj forum savladati, pogotovo ako udružimo snage
Pisanje posta i stavljanje slike u post
1. -Za odgovor (pisanje posta) možete koristiti:quick repli na stranici sasvim ispod ili komandu post reply koji je malo opširniji.
2. -Tekst pišite u veliki kvadrat ispod malih ikonica.
3. -Za sliku u postu klik na ikonu Insert image onda u kvadratič ispod URL iskopirate link od slike. Na kraju još klik na komandu Insert.
4. -Napisali ste post još ga treba objaviti i to se napravi sa klikom na Send
1. -Za odgovor (pisanje posta) možete koristiti:quick repli na stranici sasvim ispod ili komandu post reply koji je malo opširniji.
2. -Tekst pišite u veliki kvadrat ispod malih ikonica.
3. -Za sliku u postu klik na ikonu Insert image onda u kvadratič ispod URL iskopirate link od slike. Na kraju još klik na komandu Insert.
4. -Napisali ste post još ga treba objaviti i to se napravi sa klikom na Send
Re:Pitanja prijedlozi pomoć
pozdrav farmaveg, da bolje nađeš forum, evo ti jedna lagana uputa, u url traci ,(tamo se nalazi link foruma )u desnom uglu nalazi se bijela zvijezdica klikni na nju i otvori ti se prozor, u kućicu naziv upiši tomo vinković forum ,ispod se nalazi druga kućica, ustvari su male trakice ,jednostavno rećeno zatim klikni na crnu strelicu, i piše ti traka oznake, i klikni na nju, a zatim klikni na gotovo ,i adresa ti je na traci oznake, ko u petera, i kad ideš na forum, klikni na adresu i tu si sekunda, ili tomo-vinković.forumhr.com ni tu ni problema pozz..
Re:Pitanja prijedlozi pomoć
Pozdrav, sa albumom imageshack ima da problema, i to samo sa njim, taj album je malo kompliciran ,možete koristit druge albume poput pohrani.com,box net,ili moj album, i slični albumi i ide normalno ,kako je moderator objasnio, postanje slika tako radite ,kad postate slike nemojte kliknut na preview, jer se izmjeni link slike, i nema slike ,nego odmah send i to je to kako je moderator pojasnio
Ps (reklame se same pojavljulju jer je forum besplatan i to google sam radi ,a kroz izvjesno vrijeme kako će stariti forum tako će se pomicati ka vrhu i po popularnosti foruma to če biti kroz nekih mjesec dva ).
Ps (reklame se same pojavljulju jer je forum besplatan i to google sam radi ,a kroz izvjesno vrijeme kako će stariti forum tako će se pomicati ka vrhu i po popularnosti foruma to če biti kroz nekih mjesec dva ).
Ok ja sam se snašel za svoj problem nego za nove ljude koji bi možda vidjeli ovaj forum da se pridruže da bude bolje vidljiv
Gost- Gost
BAGERISTA je napisao/la:jozef.kc je napisao/la:pozdrav! možete li na pčetnoj stranici malo posvjetliti "moderator/ica,tamnija je od naziva teme pa je teže pratit nazive.ili to samo meni
Kod mene je dosta tamna,...neznam kolega na šta ciljaš na onu zelenkastu na vrhu pozadinu,...
ne,mislio sam na podnaslov koji piše ispod imena teme,"moderator/ica" to je crno i bolje se ističe nego ime teme.
mislim da znam u čemu je problem,star ja i star monitor vid me ne služi kao nekad
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
Jedan predlog,teme su skoro sve samo fali takva da se i malo nasmiješ-humor,smješne slike pa i koji video te tematike.Da čujem i druge što misle o tom." />" />
abarth- član
- Broj postova : 202
jozef.kc je napisao/la:
ne,mislio sam na podnaslov koji piše ispod imena teme,"moderator/ica" to je crno i bolje se ističe nego ime teme.
mislim da znam u čemu je problem,star ja i star monitor vid me ne služi kao nekad
Izfgleda da če bit jedno od tih dva,hehhehe šala naravno,...
Gost- Gost
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Literatura za povrćarstvo
» pozdrav forumu
» Tehnička podrška na Forumu
» Obvezna pravila za rad na Forumu
» Pozdrav svima na forumu
» pozdrav forumu
» Tehnička podrška na Forumu
» Obvezna pravila za rad na Forumu
» Pozdrav svima na forumu