Pozdrav cijeloj ekipi!
2 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav cijeloj ekipi!
Ja sam Vlado, okolica Varaždina.. Sasvim slučajno danas sam nabasao na ovaj forum, sve do sad nisam ni znao da postoji..Sudeći po imenima, vidim ovdje ima dosta članova, poznatih sa "nekog drugog foruma". Na "tom drugom" forumu bio sam prilično aktivan negdje do 2011, ali zbog silnog "davljenja" jedne male grupice odabranih forumaša, prestao sam s aktivnošću..
Posjedujem nekoliko hektara oranica, ali ratarstvom se ne stignem baviti, nego ih u zakupu obrađuje OPG, kojem je to profesija. Ruski traktor Vladimirec T-30 sad se uglavnom "bavi" šumarstvom, prijevozom, po zimi gura ralicu i čisti snijeg..
Za početak, eto toliko..
Posjedujem nekoliko hektara oranica, ali ratarstvom se ne stignem baviti, nego ih u zakupu obrađuje OPG, kojem je to profesija. Ruski traktor Vladimirec T-30 sad se uglavnom "bavi" šumarstvom, prijevozom, po zimi gura ralicu i čisti snijeg..
Za početak, eto toliko..
Gost- Gost
Re: Pozdrav cijeloj ekipi!
Dobrodošel Vladek!
iwanho 1- super uvaženi član
- Broj postova : 1499
Hvala ti iwanho na dobrodošlici! Izgleda da ni ovdje nije baš prevelika gužva, ali sad je i ljetna sezona kad su ljudi okupirani različitim poslovima i aktivnostima..
Gost- Gost
Similar topics
» Pozdrav ekipi
» Pozdrav od Dubravca
» Pozdrav od Sremsija
» Pozdrav forumasima
» Pozdrav od mene ;) :P
» Pozdrav od Dubravca
» Pozdrav od Sremsija
» Pozdrav forumasima
» Pozdrav od mene ;) :P