Pozdrav od Sremsija
3 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav od Sremsija
Pozdrav kolege i svim ljubiteljima Tome. Nisam vlasnik Tome ali ga respektiram.
Ja sam vlasnik zetora 6245; iseki-a tx1300. Od prikljucaka imam malcer, frezu,plug i roto kosu. S vremenom ce doci i jos neki.
I bavim se proizvodnjom aronije
Pozdrav svima
Ja sam vlasnik zetora 6245; iseki-a tx1300. Od prikljucaka imam malcer, frezu,plug i roto kosu. S vremenom ce doci i jos neki.
I bavim se proizvodnjom aronije
Pozdrav svima
Gost- Gost
Re: Pozdrav od Sremsija
pozdrav kolega i dobro nam došao
tomo522- član
- Broj postova : 237
Hvala kolega. I jos da dodam moje imanje nalazi se u vukomerickim goricama. Ako netko ima kakvo pitanje samo pucajte
Gost- Gost
Pozdrav i dobrodošao Sremsi!
Zadnja promjena: fireman.peter; 17.01.14 14:31; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : greška u tekstu)
., lip TI pozdrav moj forumski prijatelju!
., lipo TE za čitat i prijatelja imat., neka si TI nam došal da se družimo i dobra iskustva razmjenjujemo., pomažemo se., ...
Bilo bi jako dobro da u svoj avatar zakeljiš slikicu svoji ljubimaca, zekana i isekija!!! ...
., čitamo - pišemo - pomažemo se ...
., lipo TE za čitat i prijatelja imat., neka si TI nam došal da se družimo i dobra iskustva razmjenjujemo., pomažemo se., ...
Bilo bi jako dobro da u svoj avatar zakeljiš slikicu svoji ljubimaca, zekana i isekija!!! ...
., čitamo - pišemo - pomažemo se ...
Gost- Gost
., lip pozdrav Sremsi! - legendarac!!!
Sremsi je napisao/la:Zakeljit cu slikice. Trenutno sam preko moba pa je mallo teze
OBEĆANO - IZVRŠENO!, REČ je zakon!...
., lipo TI fala dragi moj prijatelju za pokeljenu slikicu avatara!, odlično, sedi pet!...
Divota i lipota velike makine i malog prča! ...
Lip pozdrav prijatelju!, tvoj grof,...
Gost- Gost
hvala na ovim rjecima Grofe. Ono sto sam reko to sam i napravio. To su moja dva mezimca premda da mi je Zetor posebno drag.
Gost- Gost
Sretan rođendan sve najbolje želje želim!!!
Stranica 1 / 1.