Prikolica za stajsko gnojivo
4 posters
Stranica 1 / 1.
Prikolica za stajsko gnojivo
Pozdrav.
Može li tomo vinković 731 pogoniti prikolicu za stajski gnoj? I koliko veliku?
I drugo pitanje. Mislio sam posuditi od susjeda prikolicu za gnoj i prikopčati ju na vladimirca T-25 on tvrdi da je prevelika. Prikolica je tehnostroj tg 42, 5 tona.
Može li tomo vinković 731 pogoniti prikolicu za stajski gnoj? I koliko veliku?
I drugo pitanje. Mislio sam posuditi od susjeda prikolicu za gnoj i prikopčati ju na vladimirca T-25 on tvrdi da je prevelika. Prikolica je tehnostroj tg 42, 5 tona.
serafian- član
- Broj postova : 116
Re: Prikolica za stajsko gnojivo
Pozdrav
Prije dva tjedna sam vidio jednu malu crvenu prikolicu za stajsko gnojivo u oglasniku sad koji ne znam bila je na Kordunu Vojnić. Njuškalo pro njuškati sad nemam toliko vremena
Prije dva tjedna sam vidio jednu malu crvenu prikolicu za stajsko gnojivo u oglasniku sad koji ne znam bila je na Kordunu Vojnić. Njuškalo pro njuškati sad nemam toliko vremena
Pogon prikolice nije uopste problem sto se snage tice nego je problem povuci samo prikolicu i toliki teret u njoj.Sam vladimirec nije predvidjen za vise od 2,5T tereta i prikolicu zbog osovinskog opterecenja ali ljudi svasta zakace dok nepolome. Sad u ovakvim uslovima pogotovu gde propadaju tockovi i mnogo veci traktori imaju problema.
Sa teretima se nije igrati jer sama prikolica je skoro duplo teza od klasicne i cak i prazu je nekad vrlo tesko povuci , a u njivi nesmes ni stati hteo ne hteo.Ni u kom slucaju nebih za vladimirca uzeo vecu nosivost od 2 tone a za tomicu vecu od1,5 tona
Sa teretima se nije igrati jer sama prikolica je skoro duplo teza od klasicne i cak i prazu je nekad vrlo tesko povuci , a u njivi nesmes ni stati hteo ne hteo.Ni u kom slucaju nebih za vladimirca uzeo vecu nosivost od 2 tone a za tomicu vecu od1,5 tona
vica022- Moderator
- Broj postova : 483
Upravo danas na nedjelo prodao sam moj trosač stajskog đubriva. Mijere kesona-sanduka 3,5x1,7metara. Nek bude novom vlastniku sa srečom, jer meni ne treba i smeta po šupama. Upotrebivala se je za kupnjo koje prikolice đubriva svake druge il treče godine, a razvažanje-dostavo kock mrve kupcima svake treče godine koju prikolico. Prikolica po meni nije izkoriščena dovoljno, al potreba je joj i po novim gumama, a zauzima velik prostor u šupi, pa se prodalo.
https://mojalbum.com/reider/svasta/foto/22041312
https://mojalbum.com/reider/svasta/foto/22042844
https://mojalbum.com/reider/svasta/foto/22041312
https://mojalbum.com/reider/svasta/foto/22042844
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Dobra pprikolica za manje traktore, a najbitnije da ce nekome dobro posluziti jer drzati nesto a da se nekoristi je dupla steta jer i propada brze a drugo smeta prostorno
vica022- Moderator
- Broj postova : 483
Loša strana joj je neizkorišteni prostor izpred sanduka, jer tamo bijo mehanizem za samoutovarno prikolico za mrvo, koji je demontirani ven, al kutija ostala. Druga loša strana je kotači potpuno usrijed sanduka. Na uzbrdici nema pritisaka na stražnjo os traktora, pa te tad spašava samo čista teža traktora. Aktivne kočnice nema, ima samo parkirno, što u veliki uzbuni ni ne dostigneš povučti, al sa ponekvih traktora ni ne dostižeš van do nje rukom.
No, još naprijed če jo vučti sličan traktor brat mog Zetora 5245 heh, jer ga ima i kupac. Znači kardan i sve če pasati ko ata na mamo.
Trošak za gume bi zaboravijo, al zanemariva upotreba i ludo veliko zauzimanje prostora podale so odluko o prodaji.
No, još naprijed če jo vučti sličan traktor brat mog Zetora 5245 heh, jer ga ima i kupac. Znači kardan i sve če pasati ko ata na mamo.
Trošak za gume bi zaboravijo, al zanemariva upotreba i ludo veliko zauzimanje prostora podale so odluko o prodaji.
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Similar topics
» Prikolice rucni rad
» Agrostemin gnojivo
» Prikolica za sjenažu Riberi
» Profert gnojivo
» ATV Work prikolica
» Agrostemin gnojivo
» Prikolica za sjenažu Riberi
» Profert gnojivo
» ATV Work prikolica