Pozdrav od Sokola
4 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav od Sokola
Pozdrav svima forumašima. Več sam se jednom predstavio, ali ne na ovoj mjestu koje je predvidjeno za predstavitev.
Dakle, radim kao tehniolog u jednoj fabrici, živim ivan bračni život, i imam sina od 10 godina. Traktor TV 730 upotrebljavam za dovoz drva iz šume, a najviše volim kad treba na njemu nešto preraditi da bi bilo bolje nego prije, iako mi uvjek nedostaje vremena, jer mi samo put na posao i nazad uzme 3-4 sata na dan. Inače sam iz Slovenije (savinjska dolina). Moram priznati da imam malo poteškoča sa hrvatskim jezikom, jer je več dugo od toga kad sam bio u vojsci.
Ovu priliku za predstavitev iskoristio bih još zato, da svima forumašima zaželim sretno u 2017, te da bi bili zdravi što najviše vredi u životu, iako to saznamo tek tada, kad nam zdravlje više ne služi kako treba.
Dakle, radim kao tehniolog u jednoj fabrici, živim ivan bračni život, i imam sina od 10 godina. Traktor TV 730 upotrebljavam za dovoz drva iz šume, a najviše volim kad treba na njemu nešto preraditi da bi bilo bolje nego prije, iako mi uvjek nedostaje vremena, jer mi samo put na posao i nazad uzme 3-4 sata na dan. Inače sam iz Slovenije (savinjska dolina). Moram priznati da imam malo poteškoča sa hrvatskim jezikom, jer je več dugo od toga kad sam bio u vojsci.
Ovu priliku za predstavitev iskoristio bih još zato, da svima forumašima zaželim sretno u 2017, te da bi bili zdravi što najviše vredi u životu, iako to saznamo tek tada, kad nam zdravlje više ne služi kako treba.
sokol- član
- Broj postova : 70
Re: Pozdrav od Sokola
vica022- Moderator
- Broj postova : 483
Ojla! Počuti se kot doma hehe
reider 1- super uvaženi član
- Broj postova : 3089
Hvala svima na dobrodošlici, i vjerujem da čemo po koji put pronači zajednu problematiku i rješenja !
sokol- član
Hvala Reider 1, stvarno prijatno iznenenađenje. Nisam znao za ovu pjesmu. Ali je poznaje moj sine od you-tuba koji prikazuje siliranje.
sokol- član
Ova pijesma za u klip o siliranju baš mi nikako ne upada ,koj je to izabrao...
Po večini stavljaju narodno muziko domačih ansamblov, gdje harmonike ne fali
A nema veze.lp
Po večini stavljaju narodno muziko domačih ansamblov, gdje harmonike ne fali
A nema veze.lp
Similar topics
» Pozdrav od Dubravca
» Pozdrav od Sremsija
» Pozdrav forumasima
» Pozdrav od mene ;) :P
» pozdrav od farmeravg