Agro Forum za agrar i selo
Dobro došli svi koji vole agrar & selo.

Internet Agro Forum posvećen je ljubiteljima agrara i sela bio to svakodnevni posao i život ili jednostavno ljubitelji agrara i sela. Tu smo sa ciljem međusobne suradnje u savladavanju životnih zadaća u agraru tako i u kreiranju budućnosti našeg agrara. Svaki savjet iz agrara je dobro došao.

Sloga je naša budućnost.Join the forum, it's quick and easy

Agro Forum za agrar i selo
Dobro došli svi koji vole agrar & selo.

Internet Agro Forum posvećen je ljubiteljima agrara i sela bio to svakodnevni posao i život ili jednostavno ljubitelji agrara i sela. Tu smo sa ciljem međusobne suradnje u savladavanju životnih zadaća u agraru tako i u kreiranju budućnosti našeg agrara. Svaki savjet iz agrara je dobro došao.

Sloga je naša budućnost.

Agro Forum za agrar i selo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moderator Foruma

Go down

Moderator Foruma Empty Moderator Foruma

Postaj by Admin 06.02.16 15:21

Tko je i što je Moderator Foruma


Moderator je korisnik/ diskutant/ sudionik koji se istaknuo, kvalitetom svojih upisa i angažmanom na Forumu i time stekao povjerenje Administratora koji mu je dodijelio Moderatorske (tj. uredničke) ovlasti na Forum za koji je moderator pokazao interes.

O modeliranju Foruma

-Moderator smije potpuno ili djelomično brisati postove/ priloge koji nisu u skladu s općim pravilima Foruma (link, fotografija).

-Moderator smije opominjati druge korisnike Foruma/ diskutante (sudionike u raspravi) zbog nepridržavanja pravila foruma.


Moderatorske ovlasti


Moderator imaju pravo u slučaju kršenja korisničkih prava ili nepoštivanja obaveza, a u svrhu očuvanja pozitivne atmosfere, izvesti bilo koji od sljedećih zahvata:

-Uređivanje poruke na primjer. cenzuriranjem vulgarnih izjava.

-Uređivanje poruke ne smije mijenjati smisao poruke već samo odstraniti neprikladni sadržaj.

-Brisanje poruke (u slučaju da je čitava poruka neprikladna sadržajem ili izričajem).

-Brisanjem poruke automatski će se obrisati i odgovori na tu poruku

-Zatvaranje teme (u slučaju da je, tijekom perioda u kojem moderator nije bio u mogućnosti reagirati, čitava diskusija skrenula u neke negativne smjerove)

-Brisanje teme (u slučaju da je diskusija započeta s namjerom koja se kosi s datim pravilima)

-Razdvajanje teme (u slučaju da su se u jednoj temi razvile dvije različite teme) i prebacivanje teme (u slučaju da je tema pokrenuta u pogrešnom forumu)


Obveze Moderatora prema Administratoru


Moderator daje savjete Administratoru ukoliko je to prema situaciji na Forumu poželjno. Nadalje, Moderator ima pravo zatražiti od Administratora udaljavanje određenih korisnika s Foruma (banning), u slučaju da dotični namjerno krše pravila korištenja Foruma.


Obaveze Moderatora prema diskutantima/sudionicima


-Moderator mora nastojati sadržajem i stilom svog pisanja, osigurati što veću kvalitetu i broj diskutanta na forumu.

-Moderator ima obavezu zaštite svih sugovornika i promocije zdrave i pozitivne atmosfere u diskusijama, uz sva prava i obveze svojstvene ostalim korisnicima/sudionicima Foruma.

-Moderatoru se možete javiti ako imate bilo kakvih problema sa Forumom, imate bilo kakav prijedlog u vezi istog, ili jednostavno želite skrenuti pažnju na nešto što je moderatoru promaklo.


Moderatora mogu smijeniti


Administrator Foruma svojom samostalnom odlukom ako Moderator nije obnašao svoje preuzete obveze, drugi Super Moderatori i Moderatori s običnom većinom glasova, te diskutanti s peticijom, u kojoj je vidljivo opće nezadovoljstvo načinom rada dotičnog Moderatora.


Kako se postaje moderator?


Ako želite postati Super Moderator/ri ili Moderator/ri molimo Vas da pošaljete popis Foruma koje želite modelirati ili za cijeli Forum Moderator na adresu www.agro.forumhr.com


Napomena


Mišljenje Super Moderatora/ri ili Moderatora/ri u diskusijama nevažnim za funkcioniranje Foruma posve je individualno i ne mora odražavati službene stavove niti Foruma www.agro.forumhr.com niti bilo kojeg drugog entiteta vezanog uz Forum.

www.agro.forumhr.com zadržava pravo da informacije o identitetu korisnika, kao i sve druge relevantne informacije, u slučaju sudske pravne akcije protiv tog korisnika proizašle iz korisnikovih poruka poslanih na Forum, proslijedi nadležnim organima (MUPa, sudstva itd.), u skladu sa zakonski propisanim procedurama Republike Hrvatske.

Pristupanjem diskusijama na Forumu, korisnici i Super Moderator/ri ili Moderator/ri potvrđuju da su svjesni gore navedenih preuzetih prava i obaveza, i da će ih se držati koliko je to moguće i sve za jedan cilj koji je..

Zajednički cilj svih sudionika trebale bi biti zabava i promocija pozitivnih međuljudskih odnosa (ali i učenje, druženje, pomaganje, traženje savjeta...).

_________________
Veseli  čovjek je kao sunce ; kuda god ide osvjetljava

www.aromaticno-ljekovito-bilje.webs.com

Sign by Danasoft - Get Your Sign

Admin
Admin
Admin
Admin

Broj postova : 3737
Join date : 11.12.2013

https://agro.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.