Agro Forum za agrar i selo
Dobro došli svi koji vole agrar & selo.

Internet Agro Forum posvećen je ljubiteljima agrara i sela bio to svakodnevni posao i život ili jednostavno ljubitelji agrara i sela. Tu smo sa ciljem međusobne suradnje u savladavanju životnih zadaća u agraru tako i u kreiranju budućnosti našeg agrara. Svaki savjet iz agrara je dobro došao.

Sloga je naša budućnost.Join the forum, it's quick and easy

Agro Forum za agrar i selo
Dobro došli svi koji vole agrar & selo.

Internet Agro Forum posvećen je ljubiteljima agrara i sela bio to svakodnevni posao i život ili jednostavno ljubitelji agrara i sela. Tu smo sa ciljem međusobne suradnje u savladavanju životnih zadaća u agraru tako i u kreiranju budućnosti našeg agrara. Svaki savjet iz agrara je dobro došao.

Sloga je naša budućnost.

Agro Forum za agrar i selo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Registracija novih korisnika na Forum

Go down

Registracija novih korisnika na Forum Empty Registracija novih korisnika na Forum

Postaj by Admin 06.02.16 15:14

Registracija korisnika na forum...

Dobrodošli na forum o malim traktorima i maloj poljoprivredi, hvala što ste odlučili da nam se pridružite u komentarima,mišljenjima,inovativnosti,saznanjima.

Uputstvo za registraciju korisnika foruma.

Kao gost foruma možete pregledavati sve kategorije, forume, postove međutim nemožete pisati postove i otvarate nove teme. Kao registrirani član i korisnik foruma imate sve te mogućnosti kao i još niz drugih mogućnosti a koje će vam pomoći prilikom snalaženja i rada na forumu..

Da bi započeli registraciju na forumu kliknite na ( tipku registriraj se ) koja se nalazi u alatnoj traci foruma. Otvoriće Vam se stranica sa kratkim uputama i napomenama o radu na forumu..

To su standardni uvjeti, a koji se prihvčaju na internet forumima, na vama je hoćete se upoznati sa njima ili ne. Registraciju nastavljate klikom na tipku ( slažem se ) nakon čega Vam se otvara stranica za popunjavanje osnovnih podataka, te ih popunjavate sve kompletno da bi registracija na forumu bila uspješna.


Unesite korisničko ime koje želite da koristite na forumu, ime može biti u rasponu od 5 do 20 slovnih i brojčanih oznaka zajedno. Iako je dozvoljeno ali bi bilo najbolje da izbjegavate razmake, posebne znakove i slične stvari.

Unesite vašu e-mail adresu, ispravnu i koju koristite jer u protivnom nećete biti u mogućnosti da se uspješno registrirate, zaporku koju odaberete za logiranje na forum pažljivo čuvajte i pohranite, zaporka se može mijenjati ako nemožete sami zamijeniti zaporku obratite se Administratoru foruma.

Kad su ovi gore navedeni podaci popunjeni poslani ( pošalji ),otvori se nova stranica, a gdje morate ponovo upisati vašu zaporku potvrdi zaporku te prepišete potvrdni kod ispod zaporke poštujući mala i velika slova. Upišite ponovo potvrdni kod ako vam forum da obavijest da potvrdni kod nije ispravno upisan, sve tako dok ne upišete ispravno ,kod se svakim klikom miša mijenja,nije isti svaki novi pokušaj registracije i novi kod se dobije, budite pažljivi kod prepisa koda mora se indentično prepisati.

Od foruma morate dobiti ovakvu obavijest kad ste uspješno popunili osnovne podatke citiram: korisnički račun je kreiran no ovaj forum zahtjeva aktivaciju korisnićkog računa.

Aktivacijski ključ ti je poslan na e-mail adresu koju si upisao/la prilikom registracije na forum.

Nakon što ste upisali sve zatražene podatke, i poslali ..Pošalji.. na vaš e-mail koji ste upisali prilikom popunjavanja osnovnih podataka stići će poruka foruma: da ste se uspješno registrirali na forum, također u tom e-mailu dobijete potvrdni link koji morate aktivirati klikom miša, ( ..klikni na link.. potvrdi registraciju na forum ), također u tom e-mailu nalazi se vaše korisničko ime i zaporka koju ste odabrali,pažljivo čuvajte taj e-mail u slučaju zaborava navedenih podataka tu uvijek možete pogledati vaše korisničko ime kao i zaporku, za logiranje na forum.

Ovim slijedom procesa vaša registracija je uspješno završena na forum, dalje slijedi logiranje na forum u alatnoj traci foruma kliknuti ..Profil.. i tu popuniti podatke koje forum traži od vas ,podaci označeni sa zvijezdicama su obavezni ostala polja za popunjavanje koja nisu označena zvijezdicama nisu obavezna za popunjavanje, shodno tome na vama je hoćete li podijeliti informacije sa članovima foruma.

Obavezno...
Vremenska zona u kojoj se nalazite, ukoliko se nalazite na prostoru Hrvatske,Slovenije, Srbije,Bosne i Hercegovine,Podgorice Makedonije i okolnim državama odaberite utc +1, ukoliko se ne nalazite odaberite vašu vremensku zonu.

Pismo-jezik morate odabrati na forumu, s tim što službeno pismo i jezik ovog foruma je Hrvatski latinica teme,postovi,sva pisanja na forumu, a vi si možete u postavkama podesiti pismo-jezik vama na raspolaganju, ( službeno pismo i jezik na forumu Hrvatski latinica ).

Neobavezno...

Web stranica ukoliko posjedujete vašu web stranicu,blog, ili forum možete navesti i popuniti u ovom polju.
Zanimanje vaša profesija sa čime se bavite.
Rođendan vaš datum rođenja.
Interesi i zanimanja vaša,vaš hobi u slobodno vrijeme.

I tako dalje slijedom postavljenim pitanjima od strane ovog foruma, obavezno pod obavezno popuniti ,neobavezno shodno vama i vašim željama no radi lakše komunikacije i općeg druženja sa članovima i korisnicima ovog foruma bilo bi dobro da se nešto popuni, stim da napominjem ..nije obavezno..

Suvišnosti i nepodobnosti razne a iz domene ljudskog dostojanstva, i općeg ponašanja kao i kulture općeg ponašanja, ako će biti napisane u osobnom profilu, bit će obrisane od strane Administratora srdačan pozdrav.

Bit će nadopuna teksta registracija na forum po potrebi.

_________________
Veseli  čovjek je kao sunce ; kuda god ide osvjetljava

www.aromaticno-ljekovito-bilje.webs.com

Sign by Danasoft - Get Your Sign

Admin
Admin
Admin
Admin

Broj postova : 3737
Join date : 11.12.2013

https://agro.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.