Agro Forum za agrar i selo
Dobro došli svi koji vole agrar & selo.

Internet Agro Forum posvećen je ljubiteljima agrara i sela bio to svakodnevni posao i život ili jednostavno ljubitelji agrara i sela. Tu smo sa ciljem međusobne suradnje u savladavanju životnih zadaća u agraru tako i u kreiranju budućnosti našeg agrara. Svaki savjet iz agrara je dobro došao.

Sloga je naša budućnost.Join the forum, it's quick and easy

Agro Forum za agrar i selo
Dobro došli svi koji vole agrar & selo.

Internet Agro Forum posvećen je ljubiteljima agrara i sela bio to svakodnevni posao i život ili jednostavno ljubitelji agrara i sela. Tu smo sa ciljem međusobne suradnje u savladavanju životnih zadaća u agraru tako i u kreiranju budućnosti našeg agrara. Svaki savjet iz agrara je dobro došao.

Sloga je naša budućnost.

Agro Forum za agrar i selo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kako se radi na Internet Forumu i što je to Forum ?

Go down

Kako se radi na Internet Forumu i što je to Forum ? Empty Kako se radi na Internet Forumu i što je to Forum ?

Postaj by Admin 06.02.16 15:11

- Internet Forum je svojevrsna web inačica oglasne ploče, a koristi tehnologiju razmjene teksta putem web stranice, odnosno web sučelja. Riječ je svojevrsnoj raspravi vezanoj za određenu temu ili skupinu tema. U osnovi komunikacija u velikoj mjeri nalikuje ( vijestima), odnosno svaki pojedini korisnik Internet Foruma može uputiti vlastiti post ( tekst) (ili odgovor/komentar/repliku na nečiji post ( tekst), a upućeni post ( tekst ) bit će vidljiv svim korisnicima Internet Foruma.

- Internet Forum je web stranica koja omogućava korisnicima da sudjeluju u komentarima, diskutiranju vezanima uz određenu temu neovisno o tome gdje se nalazili. Na Internet Forumu možete saznati mnoge korisne informacije čitajući postojeće postove ( poruke ), ili poslati svoj post ( poruku ) i započeti komentare, diskutiranje o temi koja vas zanima.

Upute za kvalitetno diskutiranje na Internet Forumu/ima

Tolerancija i uvažavanje

- Vrlo je važno prilikom čitanja i odgovaranja na postove imati na umu da osoba kojoj se obraćate nije nekakav fiktivni lik prema kojem se možete ponašati kako hoćete, nego pojedinac sa vlastitim stavom i razmišljanjima. Ako to prihvatite, postat će vam jasno da morate tolerirati eventualne različitosti u vašim stavovima i uvažiti drugoga ma koliko on, iz vaše perspektive, bio nesuvisao.

Susretljivost

- Vrlo je važno dati sve od sebe da boravak na Internet Forumu/ima olakšate koliko vam je to u moći i to svim članovima,korisnicima Internet Foruma. Ne ustručavajte se pomoći drugima, objasniti im stvari koje im nisu jasne, i imati strpljena sa manje upućenima koji žele nešto saznati. Na Internet Forumu smo da komentiramo, diskutiramo i pritom nešto naučimo. Ne budite cinični, sarkastični i egoistični, takav stav nigdje ne vodi.

Izričito zabranjene stvari na koje valja pripazit na Forumu

- Vrijeđanje i omalovažavanje sugovornika u dopisivanju bili javno u postu ili privatnom porukom,kao i općenito svih članova/korisnika na Internet Forumu , agitacija, maltretiranje, pametovanje,ucjenjivanje,žicanje određenih predmeta, novaca i raznih određenih i neodređenih dobara bez pristanka člana/korisnika Internet Foruma,nametanje ostalim članovima/korisnicima Foruma, navođenje članova/korisnika Foruma na razni nedozvoljeni neposluh, razne ostale ne dozvoljene radnje, bilo pisane tekstalno ili usmeno izrečene ,uvredljivi avatari, uvredljivi osobni potpisi,nepoštivanje općih pravila za rad na Forumu, kao i općih pravila ponašanja na Internet Forumu,Internet bonton kao i opći bonton koji se upotrebljava u svakodnevnom životu, upotreba vulgarnih riječi općenito vulgarizam na razne načine što je apsolutno totalno nedopustivo i bit će sankcionirano trajnom zabranom pristupa Internet Forumu.

- Bonton ponašanja i vladanja na Internetu i Internet Furumu/ima je opći, tako da pojedine zajednice Foruma mogu imati i imaju pravo na to još i dodatna specifična pravila ponašanja, nepoštivanje pravila i kodeksa ponašanja,često rezultira gubitkom prava pristupu Internet Forumu/ima, a i vrlo mnogi oblici kršenja i raznih nepodopština i zakonski se sankcioniraju, od nadležnih državnih tijela Republike Hrvatske ,jer spadaju i podliježu zakonima Republike Hrvatske stoga neka prevladava na Internet Forumu/ima um i razum.

- Poštovani članovi/korisnici Internet Foruma, Tomo Vinković Forum, ukratko o Forumu što je To Internet Forum, čemu služi i kako se radi na Internet Forumu/ima, kratke smjernice za rad.

Srdačan pozdrav

_________________
Veseli  čovjek je kao sunce ; kuda god ide osvjetljava

www.aromaticno-ljekovito-bilje.webs.com

Sign by Danasoft - Get Your Sign

Admin
Admin
Admin
Admin

Broj postova : 3737
Join date : 11.12.2013

https://agro.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.