Pozdrav svima iz Banja Luke
5 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav svima iz Banja Luke
Ja sam Srđan, živim u BL i imam jedno pitanje na koje se nadam da ću dobiti odgovor.
(pitam ovdje jer ne znam tačno gdje treba)
Od kojeg vozila glava volana može da odgovara i za Tomu Vinkovića? Hvala
(pitam ovdje jer ne znam tačno gdje treba)
Od kojeg vozila glava volana može da odgovara i za Tomu Vinkovića? Hvala
Gost- Gost
Re: Pozdrav svima iz Banja Luke
Pozdrav
Dobro došao na Forum na kojem ćeš uživati u dobrom društvu. Radujemo se tvojim komentarima, iskustvima, mišljenjima hvala na lijepom i iscrpnom predstavljanju članovima/korisnicima Foruma...
Što se tiče glave volana ako je mehanički volan onda se stavlja od Tama popularno tamiča, kolega Darko je stavio volan od Tama možeš slike njegove pogledati viši je od standardnog Tomo Vinkovića volana . Ovdje možeš postavljati pitanja koja nisu dio tema Foruma znači sve i svašta to je tvoja osobna tema za sve, dok se ne snađeš na Forumu možeš i tu postavit pitanje, eto hvala na odazivu na Forum.
Srdačan pozdrav
Dobro došao na Forum na kojem ćeš uživati u dobrom društvu. Radujemo se tvojim komentarima, iskustvima, mišljenjima hvala na lijepom i iscrpnom predstavljanju članovima/korisnicima Foruma...
Što se tiče glave volana ako je mehanički volan onda se stavlja od Tama popularno tamiča, kolega Darko je stavio volan od Tama možeš slike njegove pogledati viši je od standardnog Tomo Vinkovića volana . Ovdje možeš postavljati pitanja koja nisu dio tema Foruma znači sve i svašta to je tvoja osobna tema za sve, dok se ne snađeš na Forumu možeš i tu postavit pitanje, eto hvala na odazivu na Forum.
Srdačan pozdrav
Pozdrav svima iz Banja luke
Pozdrav donvuk, dobro došao. Kao što je admin. rekao ako hoćeš mehanički volan, dosta ih ugrađuje od tam-a, ako hočeš servo glavu, netko ugrađuje od M 123, netko od BMW-a. E sada, od M 123 barem za mene se bolje upaše na traktor, i estetski bolje izgleda, ali tu treba dosta posla oko inverzije (smjer vrtnje orginal ne odgovara), a od BMW-a taj smjer odgovara. Sve ima svoje dobre i loše strane, pa izaberi, koliko novca toliko muzike. Zasigurno da je najbolji hidro volan ali to i košta. Uglavnom ukratko toliko sve je rekao admin. Samo pitaj. pozz
tomotraktor- član
- Broj postova : 208
Dobro dosao na forum. Imas po oglasima volana od tama, nisu skupi cijena je 80-150KM.
Mogu se lahko upasat i veoma su dobri.
Mogu se lahko upasat i veoma su dobri.
TomoVinkovic420- član
- Broj postova : 457
Dobrodošao na forum, želim ti ugodno druženje sa članovima.
Što se volana tiče je kako već rečeno. Zavisi koje novce bi ti mogao odvojiti. Najjeftiniji je mehanički od TAMa, srednja varijanta je servo od Mercedesa ili BMW, skuplja i najbolja je hidraulički za koji ti treba hidro glava i bar jedan cilindar a tu je još instalacija i nosači. Može se to uraditi ko samogradnja ako umeš a u HR i SLO ima toga i za kupiti komplet.
Što se volana tiče je kako već rečeno. Zavisi koje novce bi ti mogao odvojiti. Najjeftiniji je mehanički od TAMa, srednja varijanta je servo od Mercedesa ili BMW, skuplja i najbolja je hidraulički za koji ti treba hidro glava i bar jedan cilindar a tu je još instalacija i nosači. Može se to uraditi ko samogradnja ako umeš a u HR i SLO ima toga i za kupiti komplet.
Pozdrav i dobrodošao!
bajki- član
- Broj postova : 95
Stranica 1 / 1.