Rajčica - paradajz
4 posters
Stranica 1 / 1.
Rajčica - paradajz
Pozdrav
Rajčica ili ti paradajz totalno zakazao, prskao protiv plamenjače, truleži no bezupješno, nije se odmah upalio bio je zelen paradajz i velika stabljika, no plod je trulio da nije ni sazrio kako treba moraš ga jest a treba ga prskat protiv truleži, tako da nisam na kraju ništa prskao neka bude dok ide, ubralo se nešto za svježu potrošnju malo, ali propalo ga na kilograme i kilograme, i teško je zrelio malo sunca bilo skoro ništa, loša godina dabogda se ne ponovila nikad više.
Rajčica – paradajz na kolčićima početni dio razvoja, imam slika i kasnije kad su bili velike stabljike paradajza budem i njih postavio, kako ste vi prošli sa paradajzom pošto je osjetljiv na bolesti i nedostatak sunca za zriobu.
Rajčica ili ti paradajz totalno zakazao, prskao protiv plamenjače, truleži no bezupješno, nije se odmah upalio bio je zelen paradajz i velika stabljika, no plod je trulio da nije ni sazrio kako treba moraš ga jest a treba ga prskat protiv truleži, tako da nisam na kraju ništa prskao neka bude dok ide, ubralo se nešto za svježu potrošnju malo, ali propalo ga na kilograme i kilograme, i teško je zrelio malo sunca bilo skoro ništa, loša godina dabogda se ne ponovila nikad više.
Rajčica – paradajz na kolčićima početni dio razvoja, imam slika i kasnije kad su bili velike stabljike paradajza budem i njih postavio, kako ste vi prošli sa paradajzom pošto je osjetljiv na bolesti i nedostatak sunca za zriobu.
Re: Rajčica - paradajz
Zarudili prvi plodovi
Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
Pozdrav
Dali je to Grapolo sorta, žuriš ti stalno ne može tebe nitko stić
Srdačan pozdrav
Dali je to Grapolo sorta, žuriš ti stalno ne može tebe nitko stić
Srdačan pozdrav
To sam dobio jedan komad nešto novo kalemljeni paradaiz sorta Čeri, ako sam dobro napisao onaj sitni u grozdićima
Dubravac- uvaženi član
- Broj postova : 526
Šeri kod mene, moj paradajz dobro napreduje kroz 10-15 dana će bit prvi plodovi za ubrat na većima
[img][/img]
[img][/img]
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
Evo i mog, slikan prije par dana. Ovog rumenog smo već pojeli. Mislim da je to grapolo. Na svakoj stablljici ima 15-estak plodova
Danas ima još zrelijih, al nisam imao mob sa sobom da slikam
Danas ima još zrelijih, al nisam imao mob sa sobom da slikam
Tomo Vinković Požega- član
- Broj postova : 464
Stranica 1 / 1.