Novi član - Špico
5 posters
Stranica 1 / 1.
Novi član - Špico
Pozdrav svima!
Živim u Sesvetama, jaaaako sam mlad (34. g. ) bavim se maslinarstvom u Stankovcima (između Benkovca i
Šibenika) tako da svaki slobodan trenutak provodim u masliniku.
Vlasnik sam Pasqualija 990 76. g. LDA 820 21 ks. Nadam se sa ću prikupiti vrijedna saznanja vezano za mehanizaciju
ovdje na forumu, a ako ima koji maslinar, rado ću podijeliti svoja iskustva iz tog područja.
Pozdrav
Živim u Sesvetama, jaaaako sam mlad (34. g. ) bavim se maslinarstvom u Stankovcima (između Benkovca i
Šibenika) tako da svaki slobodan trenutak provodim u masliniku.
Vlasnik sam Pasqualija 990 76. g. LDA 820 21 ks. Nadam se sa ću prikupiti vrijedna saznanja vezano za mehanizaciju
ovdje na forumu, a ako ima koji maslinar, rado ću podijeliti svoja iskustva iz tog područja.
Pozdrav
Gost- Gost
Re:Novi član -Špico
Pozdrav Špico dobro nam došao na forum, želim ti lijepo i ugodno druženju na našem malom forumu ,sve što znamo o mehanizaciji i općenito rado čemo podijeliti saznanja sa forumašima .Prvi si maslinar na našem forumu za sada, nadam se da če ih biti još lijepi pozdrav i sretno.
Re: Novi član - Špico
Pozdrav i tebi kolega, bavis se interesantnim zanimanjem i zelim puno uspeha.
ky1bro- član
- Broj postova : 48
Pozdrav kolega o puno uspjeha sa maslinama
tomo522- član
- Broj postova : 237
Re:Novi član -Špico
Pozdrav Špico ,a koliko sadnica maslina imaš jesi ti podizao to novi nasad masline ili si naslijedio stari nasad masline ,imaš temu maslina pa možeš nas malo upoznati sa tom vočnom vrstom
pozdrav i dobro nam došao
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
Hvala na iskazanoj dobrodošlici. Admine, što se tiče mojih maslina, napisat ću u temi o maslinama. Pozdrav
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.