ivankrk...
+2
abarth
jozef.kc
6 posters
Stranica 1 / 1.
ivankrk...
Pozdrav svima na forumu.Evo se i ja prijavio na ovaj forum o našim dragim traktorčićima i ostalim stvarima,baš mi je drago da ovako nešto postoji. Nadam se da ćemo se zajedno lijepo družit i rješavat sve tekuće probleme.
Pozdrav sa Krka!!!
Pozdrav sa Krka!!!
Gost- Gost
Re: ivankrk...
pozdrav i dobro nam došao
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
Lep pozdrav in dobrodošel.
abarth- član
- Broj postova : 202
... Lip TI pozdrav dragi moj prijatelju i Naš forumašu Ivane!
., dobro nam došal i ugodno se osjećal sa Svimi nami, lipo fala ča si se prijavil i napisal par sitnica o sebi!, ALI, znaš mene!?, ja oću još i još, zato te molim da napišeš veću pisanu štoriju, popraviš sliku u avataru!, TI se barem imaš sa čim pofalit?, pa fali se., e, da., svakako želim u ime Naše odabrane ekipe puno slikic od tvoga odličnog traktora tome!, svakako i od priloženog orudja - priključaka za istog!, neka Narod i Svit vidi ča ljudine poput tebe deladu u svom dvoru! ...
Lip TI pozdrav dragi moj čovječe!, tvoj grof, ...
., dobro nam došal i ugodno se osjećal sa Svimi nami, lipo fala ča si se prijavil i napisal par sitnica o sebi!, ALI, znaš mene!?, ja oću još i još, zato te molim da napišeš veću pisanu štoriju, popraviš sliku u avataru!, TI se barem imaš sa čim pofalit?, pa fali se., e, da., svakako želim u ime Naše odabrane ekipe puno slikic od tvoga odličnog traktora tome!, svakako i od priloženog orudja - priključaka za istog!, neka Narod i Svit vidi ča ljudine poput tebe deladu u svom dvoru! ...
Lip TI pozdrav dragi moj čovječe!, tvoj grof, ...
Gost- Gost
Ivane lijep ti pozdrav i dobro nam došao
tomo522- član
- Broj postova : 237
Eto i tebe hehe nego di su slike traktora
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
ma bit će i toga samo da krene pravi posao sad mi se neda ništa dok je ova kišurina..... (
Gost- Gost
Stranica 1 / 1.