Pozdrav od Markeca!
+2
Admin
jozef.kc
6 posters
Stranica 1 / 1.
Pozdrav od Markeca!
Pozdrav svima!
Muškarac, čist, uredan, malo puši, malo pije, 32. godine, slobodan k'o ptica, posjeduje Tomu Vinkovića 523 mladog 31 godinu, traži ekipu za ugodno druženje preko foruma i uživo. Indiskrecija zajamčena, šifra: gas sajla. Samo ozbiljne ponude! Na provokacije ne odgovaram..
LP
Muškarac, čist, uredan, malo puši, malo pije, 32. godine, slobodan k'o ptica, posjeduje Tomu Vinkovića 523 mladog 31 godinu, traži ekipu za ugodno druženje preko foruma i uživo. Indiskrecija zajamčena, šifra: gas sajla. Samo ozbiljne ponude! Na provokacije ne odgovaram..
LP
Gost- Gost
Re: Pozdrav od Markeca!
pozdrav i dobro nam došao
jozef.kc- član
- Broj postova : 122
Re:Pozdrav od Markeca
Markec dobro nam došao na naš mali forum .Ugodnu zabavu,druženje i sve ostalo u dobrom duhu i raspoloženju ,hvala ti i sretno pozdrav.
Hhehe još jedan šaljivđija takvi nam trebaju pozdrav i dobrodoso
Krumpironja- uvaženi član
- Broj postova : 718
., lip TI pozdrav dragi moj prijatelju i Naš odlični forumašu Markec!
Dobro nam došal!, odlično predstavljanje, svaka TI čast i fala, milina za čitat., e, to se traži i rešpektira,... moj naklon do poda! - rešpekt!...
Čitamo - pišemo - družimo - pomažemo se, tvoj grof! ...
Dobro nam došal!, odlično predstavljanje, svaka TI čast i fala, milina za čitat., e, to se traži i rešpektira,... moj naklon do poda! - rešpekt!...
Čitamo - pišemo - družimo - pomažemo se, tvoj grof! ...
Gost- Gost
Lep pozdrav in dobrodošel.Znaš da sam raćuno na to da češ se nam pridružit.Lp.
abarth- član
- Broj postova : 202
Hvala svima na dočeku, kako poznatima tako i onima koje ću tek upoznati!
Vidim puno pravih forumaša i prijatelja od onih koje poznajem otprije.. Sve u svemu forum izgleda lijepo i tema o Tomicama je odlično otvorena.. S vremenom će biti slika i s moje strane, kao i jedan projekt na kojem već duže vrijeme radim, ali me manjak vremena sprječava da to realiziram.
Sve pohvale na ovom usko specijaliziranom forumu za naše male traktoriće i strojeve, sa dodatkom poljoprivrednih tema i kutkom za komuniciranje među članovima i razbibrigu..
LP
Vidim puno pravih forumaša i prijatelja od onih koje poznajem otprije.. Sve u svemu forum izgleda lijepo i tema o Tomicama je odlično otvorena.. S vremenom će biti slika i s moje strane, kao i jedan projekt na kojem već duže vrijeme radim, ali me manjak vremena sprječava da to realiziram.
Sve pohvale na ovom usko specijaliziranom forumu za naše male traktoriće i strojeve, sa dodatkom poljoprivrednih tema i kutkom za komuniciranje među članovima i razbibrigu..
LP
Gost- Gost
dobro došao kolega...........ulet ti je mrak,mrak mrak
tomo522- član
- Broj postova : 237
Stranica 1 / 1.